eina rusu tranzitiniai traukiniai i Kaliningrada. Ir atgal. Tiek keleiviniai, tiek krovininiai.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Bet man įdomu, kas ten į tuos kalio miltukus įkomponuodavo rūkalus? Jų oficialūs pareigūnai ar paprasti biznieriai, o muitinė tik apsimesdavo, kad nemato?
Ir antra, Vilniaus autobusų stotyje kone kas antras keleivis priėjęs prie kasos sumurma kažką panašaus į ...Minsk... Ar mum neturėtų būti gėda, kad galutinai neužraukiame susisiekimo su vienintele Europos valstybe, kurio tebetaikoma mirties bausmė ir kurios civilizuotumą parodo tai, kad jos kelių nėra Google Street View?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąliutass gal norite atsikeisti šį provokuojantį naują avatarą į senesnį arba dar kitokį? Geriau užsidėtumėte smulkintuvą.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJau nusimėtėte pats kelios sekundės prieš man parašant. Kuo jus taip paviliojo Dumalakas? Geriau koks Žygis Pimpačkiukas Pavilionis (nuo žodžio Pavilioti).
Comment
-
Taigi čia tas žurnalistas, kuriam net yra sukurta atskira tema.
O žinote ką nors apie Lietuvos tarpmiestinius autobusų maršrutus - kaip jie sudaromi, kaip ir kur įsigyjami bilietai, kokios yra galimybės išlipti miestų stotelėse ir t.t.?Paskutinis taisė Kristupas0220; 2024.05.18, 17:02.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTaigi čia tas žurnalistas, kuriam net yra sukurta atskira tema.
O žinote ką nors apie Lietuvos tarpmiestinius autobusų maršrutus - kaip jie sudaromi, kaip ir kur įsigyjami bilietai, kokios yra galimybės išlipti miestų stotelėse ir t.t.?
Comment
-
Ir vėl juokintate. Na, tarkime, norite pas mane į Vilnių, ir žinote tik tiek, kad Vilniaus mieste jums reiks išlipti prie Lazdynų ligoninės sustojimo ir ten šaligatviu nusigauti į lygiagrečią gatvę, kur persėsti į 49/69 autobusus ir vykti iki Oršos stotelės, kur tamstos lauksiu aš, o kad mane atpažintumėte, laikysiu kartoninę lentelę, ant kurios bus užrašyta "liutass". Kaip viską darytumėte? Nu, pavalgote, nusiprausiate, pasikvėpinate, ir kaip toliau keliausite, viską iki smulkmenų aprašykite, kur ieškosite autobuso į Vilnių, kaip susimokėsite už važiavimą, kur sėdėsite. Viską.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąApie autobusus geriausiai išmanau. O norite traukiniu? Ar jau automobiliu? Teises atgavote?
Comment
-
Su autobusu geriausia todėl, kad pajusite tą didingą momentą, kuomet išlipsite ne stotyje, bet miesto stotelėje pakeliui į stotį. Jūs išlipti galite, o tie laukiantieji gali tik su pavydu nužvelgti prie pat sustojusį gigantą - kokiame aukštyje sėdi tarpmiestinio autobuso keleiviai, lyginant su miesto autobusais/troleibusais, kurių sėdynės kur kas žemesniame aukštyje. O dar jei tokia tolimojo susisiekimo autobusų išlaipinimo stotelė yra po troleibusų laidais, tai išvis... Aš šitą dalyką esu pavadinęs "pakarkimu".
Comment
-
Vos nemiriau iš juoko. Atsidarykite šią nuorodą ir išsirinkite patogiausią vykimo laiką (galite iškart pirkti pirmyn-atgal - gausite 20 procentų nuolaidą): https://autobusubilietai.lt/search?d...toStop=Vilnius
Comment
Comment