Beveik pateikėte, tik ne pypsėjimas, bet elementariai, kad fūros zuja, siuva, skuta pirmyn atgal visais įmanomais greitkeliais. Šiuo garsu norėjau išreikšti tą jų judrumą, srauto nenutrūkstamumą, tai, kad kiekvienas už šių mašinų vairo sėdintis vairuotojas jaučiasi to didingo judesio dalimi, bei tai, kad absoliuti dauguma juos vairuojančių vyrų - rūko. Įdomu kodėl. Atsidarykite Google Street View ir paspauskite ant bet kurios Europos šalies greitkelio - būtinai pamatysite bent vieną, jei ne kelis vilkikus, skriejančius skirtingomis kryptimis. Klausimas - iš kur jų tiek daug - jų vairuotojų, tų mašinų, ką iš kur ir į kur jos ten gali vežti, kur jų iškrovimo taškai ir t.t.
Tai vat man ir įdomu, kam joms ten reikia judėti? Ar yra kokia firma, kuri priimtu mane dirbti tokį darbą, bet kam leistų važinėti su visiškai tuščia mašina, bet jokių pakrovimų/iškrovimų, kurių vietas ne visada lengva rasti, ypač - svetimoje šalyje nemokant kalbos, o kur dar skaičiuoti, kiek gali važiuoti, o kada jau stoti ilsėtis... Gerai kad aš savo gyvenamoje gatvėje pamatęs juos pasitinku ir iškart parodau, kur sukti.
O kuriuo keliu važiuoja Kaliningrado tranzitas? Ten per LRT laidą "Lietuva kalba" toks instruktorius, važinėjantis į Ukrainą mokyti jos karius sako, kad važiuodamas kažkuriuo ten keliu, kai pamato fūras su RUS numeriais, jam taip užverda kraujas, kad tiesiog norisi išlipti ir sudaužyti jų vairuotojus.
O kuriuo keliu važiuoja Kaliningrado tranzitas? Ten per LRT laidą "Lietuva kalba" toks instruktorius, važinėjantis į Ukrainą mokyti jos karius sako, kad važiuodamas kažkuriuo ten keliu, kai pamato fūras su RUS numeriais, jam taip užverda kraujas, kad tiesiog norisi išlipti ir sudaužyti jų vairuotojus.
Kaip? A3, A1, A5, A7? Tranzitas suprantu, bet iš kur į kur gali važiuoti tie azijiečiai? Kokie jų maršrutai?
tai vaziuoja i Kaliningrada. Tu numeriu as nezinau, bet autostradoje pilna furu mirguliuoja. Ir ne tik furu, bet ir lengvuju masinu su rus numeriais 39 kaliningrado regiono
O makedonų dažnai sutinkate? Manau dauguma lietuvių iki šiol jaučia nuoskaudą, kad jie mus įveikė Eurobasket 2011 ketvirtfinalyje rezultatu 67:65 ir tapo aišku, kad mūsiškiai dėl medalių nebekovos. Gal net norėtų/tada norėjo paskelbti karą šiai šaliai?
O makedonų dažnai sutinkate? Manau dauguma lietuvių iki šiol jaučia nuoskaudą, kad jie mus įveikė Eurobasket 2011 ketvirtfinalyje rezultatu 67:65 ir tapo aišku, kad mūsiškiai dėl medalių nebekovos. Gal net norėtų/tada norėjo paskelbti karą šiai šaliai?
O kaip mano pranešimas #4055? Ką daryti, jei neturi pinigų už ką nusipirkti sveiko maistelio, kuris padėtų išvengti vėžio? Eit vogt iš parduotuvės? Ar B. Brasiūnienė tau nupirks? Ar liutass? O gal Čeritas?
O kaip mano pranešimas #4055? Ką daryti, jei neturi pinigų už ką nusipirkti sveiko maistelio, kuris padėtų išvengti vėžio? Eit vogt iš parduotuvės? Ar B. Brasiūnienė tau nupirks? Ar liutass? O gal Čeritas?
O kodėl sakėte, kad vėžio gydymas kainuos milijonus, juk jei kas mėnesį moki PSD, kaip kad aš, tai visos paslaugos valstybinėse gydymo įstaigose bus nemokamos.
O A-Leksio?
O kodėl sakėte, kad vėžio gydymas kainuos milijonus, juk jei kas mėnesį moki PSD, kaip kad aš, tai visos paslaugos valstybinėse gydymo įstaigose bus nemokamos.
O A-Leksio?
Tai valstybei kainuos milijonus, o tau irgi kainuos, nes zinok, vaistai bus baisiai brangus, ir tikrai nebus nemokami. Ir slaugems turesi moketi.
Kyšį? Na jau ne, tikiuosi tie laikai, kai kažkam kažką reikėdavo "patepti" - jau praeityje. Man, kaip jaunam žmogui tai yra nesuvokiama tų senbezdų, kuri ima/duoda kyšius kažkam už kažką.
Antra, kodėl Šust(r)auskas nebekandidatuoja į Europos parlamentą?
Kyšį? Na jau ne, tikiuosi tie laikai, kai kažkam kažką reikėdavo "patepti" - jau praeityje. Man, kaip jaunam žmogui tai yra nesuvokiama tų senbezdų, kuri ima/duoda kyšius kažkam už kažką.
Antra, kodėl Šust(r)auskas nebekandidatuoja į Europos parlamentą?
Comment