Išrinks tave metų kliedesio titului.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimąIšrinks tave metų kliedesio titului.
O jūs ar kada turėjote minčių apie mano papasakotą istoriją - kur galėtų būti saugoma minėtos rezonansinės istorijos dalyvė ir kaip ją sugebėta taip paslėpti, kad nieks jos nesurado? Gi pilna tų patvorinių, kurie mano, kad "mergaitė negyva ir reikalauja parodyti jos kapo vietą". Tame interviu, kai žurnalistė jos paklausė, ar ji nebijo sutikti lietuvių, ji atsakė, kad toje šalyje, manau, lietuvių nesutiksiu. T.y. pasaulyje dar gali būti šalių, kur nebūtų reziduojančių mūsiškių?
Comment
-
O kodėl draugai visad ir visuomet eina viens už kitą? Rodos, pasiruošę galvą paguldyti vardan amžinos neužmušamos nenugalimos bendrystės idėjos... Kad gali netgi susivienyti prieš kažkokį bendrą priešą, na kad ir mane, jei aš kažkurį tos šaikos narį sekioju laukdamas prie universiteto ar reguliariai prazirzindamas pro jo namus?
Comment
-
Sakykite ką norite, bet kai kokiais 2010 m. mano mamos darbovietė išsikraustinėjo į naujas patalpas, jie persikėlinėjo ne kur kitur, o į Ulonų gatvę, esančią Šiaurės miestelyje. Tuomet, nenorėdamas pasirodyti kvailiu, mamos to nesiteiravau, bet mintyse pradėjau kelti sau klausimą - kas yra tos ulonos (ar - ulonai). Pagal žodžio skambesį, pirmas į galvą šovęs dalykas, man, tuomet dar pradinukui - tie vilkiko puspriekabės ratą sutvirtinantys, kiek išsikišę varžtai (kiekvieną jų, nuotraukoje pažymiu rodyklyte), kurie tarsi su kokiu varžtų pistoletu prišaudyti, prisriegti prie padangą laikančio metalinio disko. Kas galėjo pagalvoti, kad po kiek daugiau nei 10 metų persikelsiu gyventi į gatvę, kur teks garbė - galėsiu ne tik pasyviai stebėti, bet ir vadovauti, bendrauti su žmonėmis, kurie vairuoja tokias milžiniškas mašinas...
Comment
-
Čia KEdo mėgstamiausia naujiena turbūt:
Pranešta apie didelį gaisrą Vilniuje – degė sandėlis su „Bolt“ paspirtukais
https://www.delfi.lt/fotogalerijos/p...62939:10693697
Gal numanote, kada bus parkaltas atgal liūtas? Gal vasarį? Šiaip profilaktiškai iškalti lauk jį yra idėja gera, nes jis nuolat per daug įsisiūbuoja su savo trydaliojimais apie karą, frontą. Gal ciniška, bet man iš šono patinka stebėti, kai jis sako, kad "Sveikata baisiai pašlijusi dėl karo". Gal atimti iš jo moderatoriaus teises reikėjo iškart, vos tik jis tapo bedarbiu? O gal pasakyti "Prašom nustot dėti nuorodas, susijusias su neramumais, karu ir pan. Dar nors kartą - bananas visam laikui"? Nes gi žinai, prasideda alutis, sofa, TV. Jis man toks sumoteriškėjęs atrodo - žiūri serialus, miega, dar kartais forume dalinasi paniką keliančiomis nuorodomis, vaizdeliais. Bet už tai, jį pašalinančio vietoje, bijočiau eiti miesto gatvėmis pėsčias - musėt, keršydamas už pašalinimą, dar sugalvos mane partrenkti. Ir kaip manote, kiek metų jis dar gyvens?
Comment
-
Nežinau ar žinojote, bet jei paklausčiau jūsų "Ką darančius/pasidariusius žmones aš (mintyse, labiau juokais) vadinu KGB`istais ir kodėl? Ogi tuos, pas kuriuos automobilio priekinis stiklas apklijuotas visokiais pričindalais - pvz. vaizdo registratorius, vinjetės kampuose (aktualus keliaujantiems po užsienio šalis, kur mokami keliai), gal dar kokios savadarbės užuolaidėlės.... Šį terminą sugalvojau apie 2017-uosius, kuomet daug laiko prasitrindavau Vilniaus autobusų stotyje ir ten matydavau tarptautinį MAZ markės baltarusių firmos autobusą Baranovičiai-Vilnius. Jo priekinio stiklo forma (konstrukcija) - toks kiek įstrižas langas ir jo viršuje įkomponuotos dvigubos užuolaidėlės (viena - kairiau, kita - dešinesnėje autobuso pusėje), kurias vairuotojas gali užtraukti žemyn, kad saulė nespigintų į akis vairuojant. Tai vėliau, berods tų metų birželio 15 d., kai važiavau į Skuodą, kur su nakvyne, tai krašto kelyje nr. 160, tarp Požerės ir Varnių, kažkaip užšvietė saulė ir aš, sėdėdamas beveik pačiam autobuso gale, pažvelgęs į šoną ir į kelio priekį, pamačiau, kad ir mūsų autobuse vairuotojai apačion užsitempę tas priešsaulines užuolaidėles, o kelionė tokia tolima ir didinga, tai mintyse ir pasigalvojau "va, užsitempę mes tas užuolaidėles kaip kokie KGBistai judame pirmyn Žemaitijos keliais". T.y. mes labai panašūs į tą Baranovičių AP autobusą, tik stiklas kiek ktokios formos, o KGB todėl, kad toje šalyje iki šiol veikia institucija tokiu pavadinimu, tikėtina, kad ir jų veiklos metodai (tardymai, kankinimai) - nepasikeitę nuo 1940-ųjų.
Comment
-
Gal kas žinote, kaip vadinamas reiškinys, kuomet tam tikras žmogus su manimi sveikinasi, gal net kažką pakalbina, paklausinėja, tačiau ilgainiui apsiriboja tik tyliu burbtelėjimu "Labas", vėliau tik palydi žvilgsniu prasilenkiant, o dar vėliau eina net nebežiūrėdamas į mano pusę - lyg niekuomet nebūtume bendravę/sveikinęsi anksčiau. Palaipsniui ateina metas, kai praeina kaip pro visai nepažįstamą, nors buvo tam tikras piko metas, kai santykyje su tuo asmeniu buvoma tarsi "Sklendžiama aukštumose". Gal nusibodo sveikintis? Ar sužinojo apie mane kokių nors negražių dalykų? Ar tam apibūdinti yra koks nors terminas? Gal kokia retrogradinė amnezija? Retrogradas, retgoradas... Petrogradas?
Comment
-
Atsimenu kaip Kriščė pasakojo, kaip buvo prie 1PK ir norėjo nufotografuoti draudžiamame ženkle stovintį automobilį, tai prie jo prišoko tyrėjas Lukas Davalga (kur iš Jonavos persikėlė į Vilnių, susirado kažkokį butuką ir gyvena) ir paprašė duoti asmens dokumentą, kad surašyti protokolą ir tai kad "vairavo laikydamas dviratį viena ranka".Bet vėliau to nekompetentingo policininkėlio nutarimą pats komisariatas panaikino, ta proga, solidarizuodamasis su tuo, kad tas Davalga buvo neteisus, laikinai pasikeičiu savo user title.
Taip pat primenu, kad kadangi liūtass pašalintas iki neaišku kada, savo pažinimo kvalifikacijos atestato egzaminą, kurį buvau suplanavęs gruodžio 10, atidedu iki vasario 10 d., preziumuojant kad liutass buvo pašalintas 3 mėnesiams. Jei pusei metų, tuomet - iki gegužės 10 dienos, kai jau grįš, galės kažką pasikartoti ir išlaikyti.
p.p.s. Normalu, kad jaunas pareigūnas jau turi merginą (draugę, panelę, partnerę, sužavėtinę)?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąGal kas žinote, kaip vadinamas reiškinys, kuomet tam tikras žmogus su manimi sveikinasi, gal net kažką pakalbina, paklausinėja, tačiau ilgainiui apsiriboja tik tyliu burbtelėjimu "Labas", vėliau tik palydi žvilgsniu prasilenkiant, o dar vėliau eina net nebežiūrėdamas į mano pusę - lyg niekuomet nebūtume bendravę/sveikinęsi anksčiau. Palaipsniui ateina metas, kai praeina kaip pro visai nepažįstamą, nors buvo tam tikras piko metas, kai santykyje su tuo asmeniu buvoma tarsi "Sklendžiama aukštumose". Gal nusibodo sveikintis?
- 1 patinka
Comment
-
Avakaip...
Arba atsimenu kaip Seime, Kaščia viešai rėžė Remigijui Žemaitaičiui kažką panašaus į:
- Tu užsičiaupk asile!
Kai matai, kad Seimo NSGK pirmininkas taip nesivaldo... o dar maniau, kad tiktų į prezidentus, bet jis toks karštakošis, kažkodėl yra už Lietuvą, bet prieš LGBT+, turi 4 vaikus, kurių dvejų vardai - Ąžuolas, Liepa... Jei neatspėjau dėl cepelinų, dabar manau, kad jo mėgstamiausias patiekalas, kurį ji užsisako Seimo valgykloje pietų pertraukų metu - žemaičių blynai (jei tokie įtraukti į meniu).
Comment
-
1. Ar POLA kortelė - geras dalykas, žinant, kad anai organizacijai ne taip seniai bazilijavo* visokie narbutai? Man jo neapsiverčia liežuvis vadinti žmogumi, kažkoks verslininkas-gražuoliukas, kurį šiandien apgynė Strasbūras.
2. Ar ten Panevėžio "Lietkabelyje" po krepšiais siaučiantis Paulius Valinskas - ne to pramogų šou pasaulio ryklio Arūno Valinsko giminaitis?
3. Apie tą dažnai mano minimą situaciją sporte, kai "ar jums negaila tuoj pralaimėsiančios komandos", tai Čmilytė yra kažką ta tema sakiusi apie šachmatus, bet tai galioja ir kituose sportuose.
4. Ką veikia liutass, kai yra pašalintas? Gal vėl kemša kokius dešrainius iš Statoil`o?
* - tai dalykas, kad kažkuriuo metu, kažkurioje vietoje kažkokius veiksmus dariusio žmogaus 2023 12 19 d. ten jau neberasi. Pvz. aš jau nuo 2019 m. paskutinės rugpjūčio dienos nebeesu Vilniaus Senvagės gimnazijos mokinių sąrašuose (realiai ten nebuvau nuo paskutinio skambučio gegužės 24 d., neskaitant atestato atsiėmimo), tačiau, peržvelgus kokios 2018 m. lapkričio 14 d. vaizdo kamerų įrašus, ten kažkur tikrai būčiau prigautas kokiam kadre žibantis. O vat dabar manęs ten jau nebėra. Terminą sugalvojau todėl, kad šių metų sausį prisiminiau, kaip 2011 m. paskutinėmis vasaros savaitėmis su nerimu laukiau naujų mokslo metų su naujais vaikais ir mokytojais, ir lyg atgaminu, kad pro mano tuometinių namų langą matomu Laisvės prospektu prazulindavo 11 maršruto troleibusas, kurio garažinis numeris buvo 1592, tai aš kažkodėl sugalvojau, kad jį pilotavusio vairuotojo vardas buvo Bazilijus, o štai šiandien ne tik kad 11 troleibuso maršrutas panaikintas, bet ir tas vairuotojas, gali būti, kad jau nebedirba ant troleibusų, o gal ir nebėra gyvo, pvz. numiro per COVID p(l)andemiją.
Comment
-
1. Kodėl Seimo *apšas - Vytautas Gapšys-Gapšas nepašalintas iš ten? Sako "Viduje jaučiuosi laisvas". Jei tikrai jautiesi laisvas, tai neturėtum šeimos.
2. Liutass - kaip jūs tapote vatnikump?
3. Kuris kandidatas į prezidentus geriau - Laurynas Kasčiūnas ar Eduardas Kriščiūnas? Sakau, abu tokie panašios išvaizdos, tokie biški karštakošiai, kurie besielgiantiems ne pagal juos gali atsakyti ką nors įžeidžiančio.
4. Ar galima vietoje vienos pavardės naudotis kita, panašia - pvz. jei mano pavardė yra Dimša, bet kažkas neištaria "i", gal tuomet galėčiau būti Demšė?
5. Kai "Žalgiris" pirmauja jaučiuosi nekaip, bet kai pradeda atsilikti arba būna palūzinamas - irgi pasidaro gaila.
6. Prisegu poros mėnesių senumo dalyką, kuris toks retas (pasitaiko gal kartą per 10 metų), kad net nufotkinau su telefonu:
- 1 patinka
Comment
-
O lankymasis rusiškuose puslapiuose, šių dienų kontekste, ar tai tikrai kaip nors finansiškai paremia tą šalį? Gi kai buvau įdėjęs sunkvežimio nuotrauką iš viso pasaulio transporto fotogalerijos-duomenų bazės, liutass pasakė, kad "tu nevaikščiok po rusiškus saitus, jie kruvini". Ar tai turi pagrindo, ar čia seno, girto kaimo pajaco, kuris pats yra užsislaptinęs vatnikas, kliedesiai?
Ir kai man dar būnant kokių 6 m. ar dar mažiau ir man pasakė, kad važiuosime į kačių parodą, tai aš mintyse iškart nusipiešiaiu vaizdelį, kaip tai atrodys: kažkokia vidutinio amžiaus akiniuota ciocė vedžioja lankytojus po didžiulę patalpą ir ji griežtu žvilgsniu, rodomuoju pirštu "baksnoja" į kiekvieną katę, maždaug "aš jums rodau, va žiūrėkit".
Comment
-
O ten mokykloje atsimenu per fiziką 8 klasėje buvo kažkokia tema, kurios "vinis" - tai, jog reikdavo spręsti uždavinį, kad kažką apskaičiuoti ir tam, viską reikėdavo padauginti iš 9,8! Man tik įdomu, kodėl sugalvota būtent taip, kad 9,8, kodėl ne koks nors suapvalintas skaičius? Berods ta tema vadinosi "Laisvojo kritimo pagreitis". Čia tipo, kai savižudis šoka nuo dangoraižio stogo, lėkštė pro bendrabučio langą?
Ir kaip ten su tom lietuviškom pavardėm, pvz. yra pavardė Želionis ir yra Aželionis, tai taip išeina, pridėta raidė A reiškia, kad tai yra tarsi atsakas Želioniui, kažkoks priešželionis, nu kaip yra simetrija ir asimetrija, ieškinys ir priešieškinis ir t.t..
Comment
-
Ar tai, kad vasariška kruša kapoja tavo mašinos stiklą, keiksmažodžių vartojimas yra pateisinamas? Nu, subarbens ledėkai tavo priekinį stiklą, nu pasikeisi į naują, ot problema. Nesuprantu, kodėl automobilius turintys vyrai juos saugo kaip savo akį "oj, oj"?
https://www.facebook.com/sliziulaikr...6529364078523/
Comment
-
Aš kai buvau 4 klasėje, tai Kalėdų Seneliu tikėjau taip stipriai, kad net bijodavau mintyse apie kažką pagalvoti, nes manydavau, kad jis gali perskaityti mano mintis ir paskui atnešti mano norimą dalyką, kurį neišvengiamai pastebės mama. Konkrečiai tuo laikotarpiu (2010-2011 m. sandūra) aš tuomet dar nevaldydamas nuosavo kompiuterio, tačiau vartydamas enciklopedijas, man kilo susidomėjimas religijomis, ypač - judaizmu. Taigi prieš eidamas miegoti stengdavausi apie tai negalvoti, nes manydavau, kad Senis Šaltis po eglute atneš man Torą - žydų šventąjį raštą. Kitais metais, kai pakliuvau į Maikopo įtakos orbitą, jau ėmiau abejoti tuo, na o 6 klasėje, kai Lietuvos (Kauno) "Žalgiris" rudenį buvo kone geriausia Eurolygos komanda su treneriu Joan Plaza priešakyje - atrodo jau galutinai supratau, kas čia ir kaip.
O liūtui, jei prisidirbo tiek, kad vasario 10 d. dar bus už borto, tai jam forume bus surašytas administracinio nusižengimo protokolas, už tai, kad man nėra kaip su juo susisiekti, kad galėčiau patikrinti jo žinias apie mano gyvenimą ir išduoti jam atestatą, įrodantį, kiek stipriai atsimena mano gyvenimo faktus. Tik reikia paieškoti, kokį straipsniuką jam čia prikabinus
Comment
-
"Varysim pažeidėjų širdžių (it automobilio langų) daužyt!" - įstatę į spausdintuvą šūsnį švarių popieriaus lapų, paruoštų spausdinti AN protokolams, išsiruošę ankstų eilinės dienos rytą iš savo būstinės į Vilniaus gatves, mintyse galvoja SĮSP keleivių kontrolieriai.
Dabr apie krepšinį. Nors pertrauka ilgoji, jau turiu kelis klausimus:
1. Ar "Maccabi" treniruoja ne Jensas Stoltenbergas? Labai panašus veidas pasirodė, kai buvo komandų pristatymas tamsoje.
2. Kaip kauniečiai gali džiaugtis, kai jų komandos žaidėjas įmeta į varžovų krepšį, juk jų šalis užpulta hamasistų, ar tai moraliai teisinga?
3. Kodėl iki 2 kėlinio pabaigos likus 5.2 sekundės ir kažkam iš trenerių paėmus minutės pertraukėlę, sirgaliai pradėjo eiti iš arenos? Kad greičiau į tualetą spėtų? Juk man kaip tik visų rungtynių vinis yra kai vienu metu krepšio lentos konstrukcijos apvadai užsižiebia raudonai ir suburzgia broileriai. tas vaizdo ir garso grožis vienu metus. O kitiem tai, kaip matau, nerūpi.
Comment
Comment