Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
-
Manau taip. Aišku, yra vairuotojų, kurie priima, bet sako, kad bus mušamas bilietas (ir mokėti reikės) nuo ankstesnės tarifinės stotelės, šiuo atveju, jei įliptum Europos pr., kad nuvažiuoti į Kauno autobusų stotį, tai gali būti Garliava. Kiti kategoriškai atsisako visais atvejais, nes ant bilieto užrašomas laikas ir jei kontrolė stotyje patikrins, bus akivaizdu pagal laiką, kad bilietas išmuštas ne Garliavoje, o jau kažkur įvažiavus į miestą.
Comment
-
Vienu žodžiu supratote? - netarifinė stotelė, tai stotelė, kuri yra tvarkaraštyje, bet nenumatyta kainininke. Tai yra, kad vairuotojo kasos aparate nėra galimybės išspausdinti bilieto Europos pr. - Kauno autobusų stotis, todėl vairuotojas tavęs ten pagal taisykles priimti ir neturi teisės - tik išleisti autobuse jau esančius, įlipusius prieš tai, kitame mieste. Jos būna miestuose, dažniausiai - didesniuose, kad keleiviams būtų galimybė išlipti pakeliui, nedavažiavus iki stoties, jei jie gyvena tame rajone pakeliui į stotį arba ten yra patogesnė galimybė persėsti į miesto transportą ten, nei prie stoties. Jei Marijampolėje pirksi bilietą į Kauną, bet sakysi vairuotojui, kad norėsi išlipti Europos prospekte, bilietas vis tiek bus išmuštas Marijampolės AS - Kauno AS.
Comment
-
O tai nenorėtumėte sužinoti daugiau apie netarifines stoteles? Kaunas turi daug kelių į jį ir iš jo, norite sužinoti, kur dar yra tų netarifinių stotelių? Pvz. važiuojant link Klaipėdos - kokios yra galimybės įsėsti į autobusą, vežantį prie jūros, jei į stotį nenori/nepatogu ir kur išlipti grįžus iš atostogų?
Comment
-
Tai jo. Važiuojant link Vilniaus/Jonavos yra sustojimas Kalniečių poliklinikoje (abipusis - vienoje kelio pusėje - išlaipinimas, kitoje - įlaipinimas), ir tik išlaipinimas K. Petrausko st. pasukus į kairę iš Savanorių prospekto link stoties, kur tada nudžioviau tą skardinę iš panosės kažkokiam diedui.
Comment
-
Ne, tai toje stotelėje kažkas išlipo, pakol ropštėsi lauk, aš išlipau pagriebti ir perduoti ją vairuotojui, kuris irgi jas rinkdavo. Aš sėdėdavau šalia durų, ant atlenkiamos sėdynės, todėl jei kas nors lipdavo į ar iš, visuomet turėdavau išeiti į lauką praleisti.
Važiuojant link Marijampolės/Prienų, jokio įlaipinimo nėra, vienintelė vieta įsėsti, norint išvykti iš Kauno į šiuos miestus - stotis. Atvykstant, kaip ir sakiau, yra išlaipinimas Europos pr.
Prie Kauno pilies žiedo, išlaipinimas yra ne tik atvažiuojant nuo Klaipėdos/Kėdainių pusių, bet ir nuo to Panemunių kelio (Jurbarkas). Išvykstant iš Kauno link tos krypties, jokio įlaipinimo mieste nėra. Važiuojant link Užnemunės (Šakiai), įlipti apart stoties taip pat niekur negalima, bet grįžtant į Kauną, yra išlaipinimo sustojimas berods pati pirma stotelė pervažiavus Vytauto Didžiojo tiltą ir pasukus į dešinę.
Comment
-
O tai kurioje iš netarifinių stotelių, grįždamas į Kauną, labiausiai norėtumėte išlipti, tuo pačiu metu mintyse stotelėje miesto autobuso laukiantiems keleiviams pasipuikuodamas sakyti "cha cha, aš čia išlipu teisėtai, o jūs įlipti, kad davažiuoti iki stoties, jau negalite!"? Man tai čia būdavo priežastis, dėl kurios labiausiai mėgdavau keliones tolimojo susisiekimo autobusais - tai išlipinėjimai miesto stotelėse. Iki galo (stoties) važiuodavau retai. Įvažiuojant į Vilnių, jau planuodavau, kaip eisiu vairuotojo prašyti ir širdis tiesiog kaldavo kaip išprotėjusi, veidą išmušdavo raudonis, galvodavau kaip čia nenualpti, kai bus tas momentas, kad tolimojo susisiekimo autobusas, prieš mažiau nei valandą riedėjęs greitkeliu, kur troleibusai tokio greičio neišspaustų, sustoja miesto stotelėje po troleibusų laidais, ir išlipus keleiviams, užkerta duris ir tada jau žviegia į autobusų stotį. Viena yra išlipinėti su visa minia, kita - kai autobusas stoja dėl tavęs vieno, ir miesto keleiviai tave mato.
Comment
-
Pumbpt, pumbt, pumbt
Eina kolūkietis liūtass su šeštu grėbliu
Pasaką pasekti jam reiks už du
Kur kas buteliuką, kad alutį kalčiau
Vieną ir visus už du
Kad jau kur tie viščiukai prisisprogę
Mano pupos, žirniai, grikiai
Su šešiais dantim
balti arkliai mane vaidenas, Putiną miniu
Jis man parašys pasakėlę tą nakties
Jo labai bijau bijau ir todė, todė
Skleidžiu kad jau kur ne kur
Šapkės, mapkės, ir štai paša-alintas aš jau!
Kur man aukso susirasti, kas dantis sudės?
Sėdžiu ežero dugne paskandintas ir be jokios vilties
Seno tvarto žagrės, pakratai
Kokį tešmenį karvės pabadyti, kad surasti aukso gyslą?
Nors tu man uždraudus minėti karą, tai dažniai darau
Nes labai bijau bijau
Susitarė pasidalinti įtaką Europos
Ir nudailinti mūsų gyvenimus dainom
Kur jau kur, man balti arkliai, todėl
Reiškiuos, sakau, baudos ir tiesos nebijau
Tataratatatam, tataratatam!
Grįžęs į narvą urvą paniką vėl kelsiu
Taip neturi būti, bet tai patologija mana
Kad ne kur tą velnią Kirbirbuką
Pasakų puoduko dugną
Šalina tik Šalenga Dainius Lietuvos rytą maniau, bet
Pasirodo ir mane, ir teisingai
Viduriuoja tik Desio sirena skelbianti pabaigą atakos
Bet viduriuoju ir aš, bijodamas nebūsiančių dalykų
Ir todėl kitiems paniką skleidžiu, siebrikus darau
Ir važiuoju pasigriebti pašalpėlės, ne grietinės putotos kavos su BMW
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kaip jums ta operos priMadona Judita Leitaitė? Mama apie ją sakė, kad ana kažkokia "vyrų viliotoja, be sąžinės". t.y. maždaug susidraugauja su sau į sūnus tinkančiu bernioku, o tas kažkada grįžta į judviejų namus, pamato kokias 7 vieną ant kitos sukrautas dėžes su jo daiktais ir toji jam sako:
- Viskas, susirenki, keliauji lauk!Paskutinis taisė arturiux; 2023.11.09, 12:26.
Comment
Comment