Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Ten kur kitoje temoje Tomas minėjo, kad vienintelis būdas užbaigti karą - smogti branduoliniais ginklais Maskvai, Peterburgui, Novosibirskui ir kitiems, tai aš galiu pasakyti, kad tam klasiokui, jei nori priversti mane visiškai nebesidomėti juo, vienintelis būdas - sunaikinti mane fiziškai arba ištremti į tą mano kaimą, kur mykolaučiau iki gyvenimo pabaigos. Tik klausimas - iš kokių pinigų ten gyventi, kad užtektų iki gyvos galvos? Iš santaupų? Ar prasimaitinčiau vien bulvių traškučiais iš vietinio KOOPS`o ar dar kuo nors, kam nereikia viryklės? Nes šiandien sapnavau, kad buvau prie ano namų, ir stebėjau iš toli, bet retkarčiais priartėdavau prie jo lango. Jei mūsų žvilgsniai būtų susitikę... Galvoju per artėjantį gimtadienį nežinau - ar vėl ką nors dovanoti ir sveikinti, ar palikti ramybėje. Turbūt kai išauš ta diena, visata savaime man atsakys, kaip teisingiausia pasielgti, nes dar gal per anksti dėliotis, kuo jį nustebinti kitąmet.
    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.11.05, 15:27.

    Comment


      cia atsakymas Tomui



      o cia atsakymas tau:

      galima gyventi ir be pinigu kaime. Tik turetum kazkiek padeti kaimynams, jie tau maistu atsidekotu.
      When a man lies, he murders some part of the world

      Comment


        Tik kaip ten pro jų šunis praeiti, o jei mano močiutė dar bus gyva, kaip jai viską pateikti, jei iki jos tie gandai nueitų? Ji ten pastoviai negyvena, ji pagrinde Vilniuje būna, bet galbūt važiuoja vasaroti, tik jau be manęs nuo 2014 metų.
        O ką jūs galvojate apie artėjantį to objekto gimtadienį už kelių mėnesių? Ką nors organizuoti ar susilaikyti ir nebejudinti tų reikalų, nes tikrai užpykęs į policiją dasikreips. Gausis kaip rusai - susitari kažką su jais, o jie per tą laiką persigrupuoja ir puola vėl su nauja jėga. Todėl sakau, kad jei jis nori, kad daugiau net mintyse apie jį negalvočiau - tegu nuneša mane visiškai.

        Comment


          tai tu jam ir sakyk, kad tave nunestu s potrachami, nes as taves tai nenunesiu, ir del manes tai tu gali istisai prie jo buto duru kaip suo sedeti ir varvinti seile
          When a man lies, he murders some part of the world

          Comment


            Svarbu, kad tai padarytų tinkamai, nes jei tik "duos į dantis" visi supuolę tai blogai. Mirties nebijau kaip tik, jei jau toks atvejis. Kaime, gerai, jei per tuos 10 metų atsidarė kokia kebabinė, tai gaučiau ir šviežio šilto maisto, bet tai irgi gali atsibosti. O daugiau alternatyvų kaip ir nėra. Stogas man būtų miškas, medžių lapai. Maudytis - upėje. Nelabai gerai, bet tuomet bus toliau nuo Vilniaus, toliau nuo to namų, nes dabar galvoju, ką jam padovanoti šiemet ir kaip įteikti, pvz. palikti ant mašinos. O jei kas nors pro šalį eidamas pavogs? Per 2-us ar 3-ius asmenis jau nebenoriu, nes jis juos matomai yra informavęs, kad jei bandysiu per juos pasiekti jį, jie jį informuos, o tada jis savo ruožtu - į policiją .

            Comment


              o tai tam kaime namo nera?
              When a man lies, he murders some part of the world

              Comment


                Yra tas, kur vasarodavome, bet jis paliktas ne mano močiutei, bet jos broliui. Jis irgi sensta, tai gal išvis perrašė savo dukroms. Taip nusprendė jų mama (mano prosenelė), kuri mirė kai man buvo kokie 1 metai. O prašytis pas tą jos brolį ar dukras kažkaip net gėda - tiek laiko su mama išėję tylėjom, nešnekėjom su visa gimine, o dabar iš miesto atšliaužiu į tą nuošalų kaimą ir sakau "padėkit". Kaip tik stengčiausi nekristi niekam į akis, ypač - giminaičiams. Tik reguliariai užeiti kokių nors užkandžių į kaimo KOOPS ir vėl grįžti lindėti kur nors tarp krūmų.

                Comment


                  ziema bus saltoka
                  When a man lies, he murders some part of the world

                  Comment


                    Tai faktas, bet negi jūs manote, kad išsiduosiu giminėms, kad aš va toks vat bėdžius ir padėkite man? Aš dar turiu sąžinės ir suvokiu, kad negražu taip elgtis - kad nekalbam, o paskui pats atsiklaupęs atlekiu prašyti pagalbos.
                    Geriau atsakykite, aš ateinančia proga ką nors dovanoti ir kaip? Kartais atrodo, kad jau planuoju, ruošiu, o kartais pagalvoju - gal geriau nereikia man problemų. Problema gali būti jau vien tas, kad policija pakvies apklausai 9 val. ryto, kai aš dar giliai miegu. Nesvarbu, kad gal ir neuždės man jokios apykojės, bet vis tiek negerai.

                    Comment


                      uz dovana policija iskvies ir tie i apklausa kvies? Kas cia per siurrealizmas?
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        Nu jei žmogui nepatinka, tuomet taip. Juolab jis buvo apie tai sakęs. Paspauskite šią nuorodą, čia VAT specialistų puslapis, kur aiškiai išvardinta, koks elgesys yra persekiojimas. Jei abiems viskas tinka tada ne, bet jei žmogus aiškiai sako, kad jis nesijaučia privačiai saugiai, tuomet tikrai galima kokį straipsniuką pagal BK pritempti.

                        https://www.persekiojimuistop.lt/ar-...rta-nerimauti/

                        Comment


                          kiek gautum baudos uz dovana?
                          When a man lies, he murders some part of the world

                          Comment


                            Tai ne administracinė bauda, o baudžiamoji atsakomybė, gi n kartų esu sakęs, kad nuo 2021 m. spalio Seimas priėmė pataisą, pagal kurią išskirtas atskiras 148-1 straipsnis už neteisėtą persekiojimą, kur rašoma, kad "prieš aiškiai išreikštą žmogaus valią...'. Ten arba viešieji darbai, arba areštas iki 30 parų, arba bauda su teistumu. Dydį nustatys teismas atsižvelgęs į galimybes.
                            Tad galvoju, ar verta rizikuoti su dovana, ir kaip? Tiesiogiai į rankas jam neduosiu, nes galimai atsisakys imti, per 3 asmenis jau sakiau kodėl ne. Nebent palikti ant mašinos arba po ja, kad per naktį vagys, kaimynai nepasisavintų. Bet jei jis nepastebės, tai su ratu pervažiuos dovaną ir taip ją sugadins.

                            Comment


                              ka dovanotum?
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Tai vat ir nežinau, kad gali būti didingesnio už elektroimpulsinį prietaisą. Sugalvoti galima daug, man pagrindinis klausimas - kokiu būdu įteikti? Jei siųsčiau paštu, tada jis žinos mano adresą ir pradėsiu bijoti, kad neapmėtytų man langų kiaušiniais (nors abejoju, ar ryšis tam). Galvoju, gal kažko iš jo kaimynų paprašyti, kad perduotų? Kartą sėdėdamas ant kelmelio po langais, išsikalbėjau su viena moteriške, dar pavaišino mane per langą. Tik reikia apsvarstyti net ir tokį variantą, kai įėjus į jo laiptinę ir einant pas kaimyną prašyti, prasilenksiu su juo. Motociklininko šalmas? Kaukė?

                                Comment


                                  padovanok jam daina per pageidavimu koncerta. Kokia nors grazia
                                  When a man lies, he murders some part of the world

                                  Comment


                                    O kaip man žinoti, kad jis jį tikrai bus įsijungęs? Čia labiau pensininkams užsakinėja ir pensininkai žiūri tokias "bobučių" laidas. Ant mašinos ar po ja palikti rizikinga - kas nors iš praeivių pasisavins arba anas išvykdamas nepastebės ir suvažinės (jei pakišiu po apačia).

                                    Comment


                                      gali nuoroda is lrt paskui nusiusti jam mailu.
                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        1. O fiziškai apčiuopiamo daikto, kaip šįmet, nesiūlytumėte, žinant įteikimo problematiką?
                                        2. Kas mus "Išblaškė, ištaškė po šį pasaulį"? Pirmą tai žinau - laikas. O kas antras?

                                        Comment


                                          1. galima ir fizini daikta, bet tada reikia pagalvoti, kaip iteikti. Bet jis juk supras, kad tai tavo dovana ir gali iskviesti policija, nors jam dar reikes pasistengti irodyti, kad tai butent tavo dovana. Ir ne kokiais tai ten "as tikrai zinau, kad tai jis", bet konkreciais faktais (filmuota medziaga, keli liudininkai ir pan.) irodyti.
                                          2. anukas
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X