Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    kreipiesi i zemetvarka ir tau isduos dokumentus, tada matininkai ateis, sumatuos, pazymes tokiais raudonais ibestai taskais. Eiti gali, bet dazniausiai sklypus formuoja tam, kad aptverti tvora arba pasidaryti masinu parkavima, tada is kito namo negali parkuotis. Turi teise fotografuoti ir siusti mentams
    When a man lies, he murders some part of the world

    Comment


      Pastarosiomis savaitėmis esu pasinešęs ant šitos dainos:

      https://www.youtube.com/watch?v=q7n0eje_DGk

      Tuo pačiu paklausiu ir forumiečių apie Lietuvą - kur jums prasideda Tėvynė? Man asmeniškai Lietuva yra tas (netiesiogiai) mano gyvenimą pakreipęs klasiokas, kuriam iki gyvenimo galo būsiu dėkingas dėl tų visur kelius užkirtusių psichodiagnozių, kurių nebūtų buvę, jei ne mano varinėjimai prie universiteto, man gimtinė prasideda ten, kur yra Sližių raistas, Kunigiškių atodanga ir ta kelio duobė medžių apsuptyje per Ringautinės upelį, kur su Minderiškių k. baigiasi Ukmergės r. ir su Šmukštų k. prasideda Širvintų rajonas.

      Comment


        Lietuva tai Kaunas, bent man
        When a man lies, he murders some part of the world

        Comment


          Ai, nors kartą ne apie frontą gąsdinate. Kartais ima atrodyti, kad visur matote tik tai, kad artėja blogiausia - pasaulio pabaiga. Bet tie unikalūs patalpų numeriai nėra perteklinė nesąmonė? Atrodo maždaug taip 0011:2255:9922
          Kam tokia nesąmonė reikalinga, neužtenka tiesiog adreso, kurį žino kiekvienas gyventojas - gatvė, namo numeris, buto numeris? Aišku, to 12 skaitmenų kodo nereikia niekam mintinai mokėti pasakyti, bet vistiek - kam sukurtas toks žymėjimas? Panašiai kaip ir jūriniai konteineriai nėra tiesiog jūriniai konteineriai - kiekvienas turi unikalų, savitą žymėjimo numerį, pagal kurį, turbūt, atpažįstamas visame pasaulyje.

          Comment


            Nieko nežinau apie tokį žymėjimą
            When a man lies, he murders some part of the world

            Comment


              O kas būtų (ant kokio paviršiaus nukristum) jei skrisdamas oro balionu iš jo iššoktum ar iškristum iš lėktuvo ir pliumpteltum į vieną iš šių monstrų:

              https://www.google.com/maps/@44.9141...l=lt&entry=ttu

              Ten arčiau viršaus tuščia ertmė, pro kurią viskas išrūksta, o kas pačioje apačioje? Koks nors karštas degus skystis? Na ar įmanoma išgyventi iš viršaus įkritus į tokį "bokštą"?

              Comment


                Isgyventi neįmanoma. Ten paprasti kaminai karsto vandens garams nuleisti. Atomas verda vandeni, tas garuoja ir suka turbinas. Atidirbes garas iseina per tuos kaminus.
                When a man lies, he murders some part of the world

                Comment


                  Kad Kaunas yra tikroji Lietuva tai tikrai pritariu. Tai pats lietuviškiausias didmiestis, išvengęs tiek nacių, tiek lenkų okupacijos - tikras lietuvybės miestas su tarpukario Lietuvos dvasia, jame dažnai laimi konservatoriai. Jų tikrasis pavadinimas Tėvynės sąjunga - Lietuvos krikščionys demokratai, kas rodo, kad jie neparduos Lietuvos rusams. Štai Kaščė visas atsidavęs rūpinasi mūsų nacionaliniu saugumu, o kur dar Pavilioooo-oooonis.

                  Comment


                    Tie taip rūpinasi, kad Lietuvos nebeliks
                    When a man lies, he murders some part of the world

                    Comment


                      1. O tai ten tų kaminų apačioje teliuskuoja karštas vanduo?
                      2. Kas čia per garsai "drupa-drupa-drupa!" , "kar, kar, kar, kar, pšššššpt - blunkt, blunkt, ghraaaam, ghraaaaaaam!". Užuomina - abu šie dalykai yra siejami su tuo pačiu dalyku, tik kiek skirtingose būsenose.

                      Comment


                        1. Ne vanduo. Kaminuose buna tik garai, jokio vandens jokiuose pasaulio kaminuose nebūna ir nebus
                        2. Gal kasciunas trina nugarą anūkui pirtyje?
                        When a man lies, he murders some part of the world

                        Comment


                          Drupa drupa - tai kai tu, kaip žmogus, stovi lauke prie magistralinio kelio, o pro tave pralekia tarpmiestinis autobusas. Arba gali būti driokst, driokst.
                          Antrasis, kaip ir supratote, mano mėgstamiausia, laukiamiausia dalis, vertusi mane aikčioti keliaujant tolimojo susisiekimo maršrutais 2017-2020 m. - momentas, kai tarpmiestinis autobusas išlaipina keleivius miesto stotelėje, pakeliui į autobusų stotį.

                          Comment


                            Nepataikiau
                            When a man lies, he murders some part of the world

                            Comment


                              Tas, kai tolimojo susisiekimo autobusų keleiviai paprašo vairuotojo juos išleisti miesto stotelėse, yra taip: kiekviename didesniame mieste, važiuojant į stotį nustatytomis gatvėmis, pas vairuotoją yra surašytos numatytos tokios išlaipinimo stotelės, kuriose, kam nors paprašius išleisti, vairuotojas privalo sustoti. Ir, yra tokių keleivių, kurie prašo išleisti ten, kur tokie sustojimai nėra numatyti. Tai jei vairuotojas mandagesnis, per daug nevėluoja laiku atvykti į stotį, jis sustos ir ten, kur nenumatyta (negalima). Bet jei grubesnis rusakalbis, tai gali ant tavęs užbaubti kažką panašaus į "A jum čia miesto autobusas ar kas, čia nėra sustojimo, viskas, dabar vešiu iki pat autobusų stoties, čia ne taksi, kad kur paprašai, ten sustoju. Yra grafike numatyti sustojimai, kuriuose išleisti galiu, visur kitur ne, nes kiekviena miesto stotelė yra mokama. Autobusų parkas turi mokėti miesto savivaldybei, dabar gausis taip, kad aš jus sustojau, išlaipinau, tačiau savivaldybė iš to neuždirbo nė cento!".
                              Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.11.04, 21:21.

                              Comment


                                o bubutes dar valgo kazkokius maisto likucius ipusejus tarpmiestinam marsrutui?
                                When a man lies, he murders some part of the world

                                Comment


                                  Gali būti, bet valgyti VT negalima kaip ir...
                                  Kai kurie vairuotojai, žinau tokį vieną su geru humoro jausmu, tai kai jo kas nors paprašo išleisti ten, kur jam pagal grafiką nepriklauso, jis šalia vairo, ant prietaisų skydelio su pirštu pradeda brėžti tokį apskritimą ir sako: "šita stotelė neapmokėta!" arba "Man už šitą stotelę nesumoka, man sumoka tik už tas, kurios yra tvarkaraštyje", t.y. duoda tau, keleiviui, užuominą, kad jei duosi pinigėlį, tuomet gal ir sustos kur paprašysi.

                                  Ir o nuo ko numirtum įkritęs į tuos aušinimo bokštus? Nuo karščio? Ar atsimušęs į grindinį, ar tie bokštai neturi jokio dugno?

                                  Comment


                                    Atsimustum i dugna. Dugno neturi tik Pragaras
                                    When a man lies, he murders some part of the world

                                    Comment


                                      Čia tau autobusų garažas
                                      Attached Files
                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        Juk "kar kar kar", tai momentas, kuomet tarpmiestiniam autobusui stovint miesto stotelėje, iš jo tingiai ropščiasi storos tetulės, "pšššššpt" tai durų uždarymas, kai vairuotojas nuspaudžia mygtuką ir sušnypščia oras, "blunkt" - tai kai tos durys prisiploja, priglunda prie korpuso (užsidaro), o "ghruuum, ghruuum" tai gazavimasis iš stotelės jau visiems išlipus, ir uždarius duris, įjungus pirmą pavarą ir minant sankabą. Ar ir šitų garsų neatpažinote? geriau leidote sau pamanyti, kad ten anūkėlis šveičia nugarą duše Kaščei...

                                        Comment


                                          elektriniai stulpai ant misku pagalveliu...
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X