Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Tai taip, tuomet ir sakau, kad gyveni kartu su pareigūnais įslaptintame bute. O kuriame pasaulio krašte dabar ta Stankūnaitė ir kaip ji pakeitusi išvaizdą - neturiu supratimo. Vadinasi, tai geras tarptautinis institucijų bendradarbiavimas - paslėpti mamą su dukra taip, kad nieks iki šiol jų nesusekė.

    Comment


      Vėl grįžo tema. Na, kaip manote, ar Kauno "Žalgirio" arenos broileriai-boileriai šiandien vėl suburgsz svečių nenaudai?

      Comment


        Šiandien taip

        Edit: nu suklydau
        Paskutinis taisė liutass; 2023.11.02, 20:48.
        When a man lies, he murders some part of the world

        Comment


          Čia dabar reguliariai taip tema dinginės? Gal kompiuteryje kur nors klijuoti skelbimus, grėsmingu užrašu "DINGO TEMA"?
          Bet ten gerai paskutinėmis sekundėmis, kai žalgirietis kažkuris prametė, kamuolys atšoko varžovui į rankas, tai visi susigriebę už galvų mintyse, jaučiu tik B*EEEEEEEEE*!, lyg tai būtų pasaulinės svarbos įvykis. Kas yra tie sirgaliai kasdieniame gyvenime, kokiais darbais jie užsiima, iš kur lieka pinigų bilietams?

          Comment


            Ten dauguma ūkininkai
            When a man lies, he murders some part of the world

            Comment


              Josim (joju). Ošim. Klioksim. B-ūūūūūūūūūp, ūūūūūūūūp!

              Apie ką čia?
              Ir ar "Dainų dainelėje" vaikučius vertinanti komisija išties tokia, na, griežta?

              Comment


                apie seimo rinkimus?

                grieztesne, negu manai
                When a man lies, he murders some part of the world

                Comment


                  Ne Seimo, čia iš esmės garsai, susiję su vilkiko važiavimu autostrada, aš tai sutapatinčiau su tuo, kad vieną iš ateinančių susitikimų su seneliu aš planuoju vietoje, į kurią norėdamas patekti greičiausiu keliu pėsčiomis, tranzitu turėsiu kirsti to klasioko gyvenamą gatvę, na tiesiog pereiti tą įvažiavimą į jo kiemą. Paskutinis garsas, su daug raidės "Ū" - pasklinda iš variklio tuomet, kai lekiant greitkeliu, vilkiko vairuotojas duoda gazo, dar labiau spustelėdamas akceleratorių. Tai aš eidamas pro šalį pro jo namus, bandysiu save (t.y. žmogų) įsivaizduoti esą vilkiką, vykstantį pro jo namus... Kaliningrado tranzitu!

                  Comment


                    panasiai kaukia kaip ir mano bmw
                    When a man lies, he murders some part of the world

                    Comment


                      Šiuo metu nesu prasitęsęs mėnesinio bilieto, daugiausiai būnu prie namų, tad į miestą išeinu, tik jei reikia susimokėti PSD arba susitikti seneliu. Aš susitikimus su juo dažniausiai organizuoju pagal savo sukurtą programą, pavadinimu "Viešojo transporto maršrutų galiniai punktai". T.y. su juo jau baigiame pasusitikinėti ten, kur būna pirmos, ir tuo pačiu, paskutinės stotelės. Buvome Žirmūnų žiede, Antakalnio žiede, abiejuose Pašilaičiuose (tiek Laisvės pr.., tiek Justiniškių g. gale), Saulėtekyje, Titnago g., Pasakų parke (Karoliniškės), Kaimelio žiede (Fabijoniškės). Tai iš "labiau mieste" esančių tai ir liko dar Fabijoniškių žiedas, Santariškių žiedas. Tai va, o dar šį mėnesį reiks susimokėti PSD, tai nuo parduotuvės, kurioje įprastai jį moku iki ano namų ne tiek ir daug kelio, tad kaip sakote, gal pačirškinti jo gatvę/kiemą pakeliui?

                      Comment


                        o tai tu ne pas j namie susitinki, o kazkokiuose zieduose?
                        When a man lies, he murders some part of the world

                        Comment


                          Tai žinoma. Į jo namus vykstu pakankamai retai (įprastai - ne daugiau kaip 1 kartą į metus). Aš per daug ten nenoriu, man geriau neutraliose vietose, VT stotelėse po atviru dangumi, nes ten pas jį namuose man visuomet duodama pasijusti kaip kokiam Kaukaze.

                          Comment


                            Ta jo gyvenama trioba, (panašaus apgriuvimo kaip Vilmos Fioklos - Kiurės) gan sena (jis pats nesenai pasakė, kad žiemą ten užslenka žiurkės), o Kaukazą turėjau omeny tai, kad ten atvykus man visuomet kišama valgyti, esu vaišinamas nors būnu informavęs, kad mane jau pamaitino mama prieš man išvykstant. Žodžiu, rodo man tokį kaip svetingumą, kaip kokie gruzinai, ten gi kai lietuviai nuvažiuoja pas juos kaip turistai, gi visad pasakoja, kokie jie ten vaišingi, kaip svetingai sutinka... Ten man viskas atrodo ne per daug švariausia - nors ir Vilnius, bet visgi - kaimo troba, o jo sesuo (kaip ir jis pats) yra kilę iš vakarų Lietuvos. Gi yra pasakojimų, kad iš visų LT etnografinių regionų, žemaičiai vaizduojami kaip tingūs, o Žemaitijos moterys tokios gan apsileidusios - iš tiesų panašiai ir yra. Įėjus į vidų - tuchla nevėdintos patalpos smarvė (™ - Jonas Zarraza, https://kliedesys.jimdofree.com), daiktai sukrauti bet kaip viens ant kito, grindys nuzulintos, viskas suversta, pilna pusiau panaudotų maisto pakuočių, kurių niekaip neprisiruošiama išmesti, baldai seni ir t.t. Tai žinote, tokio "užterštumo" ir kvapų namuose pagaminto maisto prisibijau valgyti, musėt dar kuo nors apsikrėsiu. Aišku, malonu, kai esi sutinkamas su maistu, bet kai žinai, kad viskas buvo gaminama tokioje pelėsio aplinkoje... Tai vat todėl ir vengiu ten pas jį važiuoti, nes žinau, kad man bus kišamas maistas, kurio valgyti aš nesiveržiu, o atsisakyti priimti nėra kaip. Ten man papjausto ar kokios dešros ar dar ko... arbatos dar galiu išgerti, bet kai neimu kažkokių jų paruoštų užkandžių, ką jie man siūlo, jie mano, kad aš kuklinuosi, bet iš tikrųjų bijau apsikrėsti bakterijomis kokiomis, kai žinau, kad tie namai - ne patys švariausi. Tai tas pats ir nuvykus į kokią Gruziją - gal ir skanus tų kalnų apsuptyje gyvenančių vietinių maistas, vaišingumas, bet kai žinai, kad tai troba be centralizuotų vandens/nuotekų tinklų, kažkaip bijai, kad suvalgęs paskui neapsinuodytum.

                            Comment


                              I toki ir as nenorėčiau važiuoti
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Tai va, ir dar tas dalykas, kad man, kaip beveik tobulai išmanančiam Vilniaus VT sistemą, norisi parodyti seneliui visus maršrutų galinius punktus. Jei pastoviai važiuoji kokiu maršrutu ir išlipi kažkur per vidurį, negi tau niekada neiškildavo klausimas - kaip atrodo jo galinė stotelė, kokios formos tas žiedas, kur jis apsisuka, kaip stovi ir pan.

                                Comment


                                  Man nekilo toks klausimas. As paskutini kartą važiavau kokiai 1998 metais
                                  When a man lies, he murders some part of the world

                                  Comment


                                    O tai jei eisiu mokėti PSD ir susitikti su seneliu, man tuo pačiu, pasinaudojant šia "svarbia priežastimi", praspirginti to klasioko namų valdas, ar geriau bus ramiau įsivaizduoti, kad esu nedraugiška jam šalis, ir man tipo taikomos sankcijos, todėl turiu apeiti jo namus aplinkinėmis gatvėmis, pro kuo toliau nuo jo namų (kad ir kaip man tai nepatogu)?

                                    Comment


                                      Gal praspirgink?
                                      When a man lies, he murders some part of the world

                                      Comment


                                        O kaip jums ta operos priMadona Judita Leitaitė? Mama apie ją sakė, kad ana kažkokia "vyrų viliotoja, be sąžinės". t.y. maždaug susidraugauja su sau į sūnus tinkančiu bernioku, o tas kažkada grįžta į judviejų namus, pamato kokias 7 vieną ant kitos sukrautas dėžes su jo daiktais ir toji jam sako:
                                        - Viskas, susirenki, keliauji lauk!

                                        Comment


                                          Negirdejau tokios
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X