Visi naudojasi linkomanija. Neimanoma uzdaryti
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Tikrai ne visi. Aš nė karto nesu bandęs ir net už dyką nežiūrėčiau. Tiesą sakant, net nežinau, ar ten mokama ar ne.
O kaip, suvedus adresą jau rodo, kad nebeveikia. Ar yra parazitų, kurie žino, kaip apeiti tai, kas uždrausta? Pvz. šalia mano namų patalpas turi įmonė, kuri vilkikais veždavo drabužius į rusų šalį, o kai prasidėjus karui buvo įvestos sankcijos, tuos pačius drabužius pradėjo vežti į... Kazachstaną. Ir juokinga ir pikta žinant, kur tos prekės nusėda iš tikrųjų.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jūsų vaikai kažką dirba? Ar mokslus kažkokius baigė?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai jūs labai vėlyvas tėtis būsite, jei jums jau tuoj į pensiją, o jie dar tik studijuoja. Panašiai kaip Dezida.
Comment
-
Straipsnyje rašoma, kad gavo jau 3 baudas, ta ta ta, ta ta ta. Aš tai jo vietoje jau senai būčiau paėmęs virvę ir taburetę. Neįsivaizduoju, kaip kiti gavę protokolą dar mato jėgų gyventi toliau.
Pareigingo kaimyno dėka baudas mokančiam vilniečiui trūko kantrybė: „Nežinau, ko griebtis“
https://www.lrytas.lt/bendraukime/ma...btis--28908830
Čia garantuotai Kriščė pasidarbavęs bus. Ir gerai.
Comment
-
Ten kur kaip sakiau, savo kažkokį niekingai menką gyvenimo įvykį mėgstu sutapatinti su kažkuo daug didingesniu, tai va dar vienas pavyzdys-klausimas: tokie vat garsai: trep, trep, trep - žlengt! - u-ūūūūūūūūū, pš,pš,pšt, zdunkt, šmunkšt, tšš, zbam, š-šapt! ir mano neoperatyvus atsakymas į vieną šių metų kovo gale gautą SMS žinutę telefonu - ką tai gali turėti bendro ir kokį ten garsą aprašiau?Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.29, 02:47.
Comment
-
Tie garsai - tai kai maršruto galutinėje (ir tuo pačiu - pirmutinėje) stotelėje stovėjo pora troleibusų*. Vairuotojai abudu išlipę kažką kalbėjosi. Ir užsikalbėjo per ilgai. Vienas jų tik žvilgteli į laikrodį ir sako "Oj, man jau reikia važiuoti!", tuomet greitai nutrepsi į troleibusą, įlipęs į savo kabiną pasuka tą užvedimo rankenėlę, variklis pradeda dirbti, įšokęs į savo sėdynę, vairuotojas paspaudžia mygtukus, kuriais suguldomos (t.y. uždaromos) durys. Paskutinis garsas su šnypštimais ir pasitrankymais - tai senų Vilniaus troleibusų durų uždarymo garsai. Žodžiu, taip gerai pliurpė, kad iš pirmos stotelės išvyko vėluodamas apie 3 minutes. Bet nustebino tai, jog kalbėjosi lietuviškai. Tai retas atvejis Vilniuje.
Ką tai bendro turi su mano gauta SMS žinute? Tai kai gavau pirmą to klasioko žinutę su prašymu nebesižvalgyti, aš tą žinutę pamačiau irgi gal tik po kokių 3 valandų (ne minučių, o valandų!) nuo gavimo. Tai puoliau atsakyti, bet jau buvo po vidurnakčio. Žodžiu, kaip tas vairuotojas susivėlino išvažiuoti užsišnekėjęs su kolega, taip aš laiku nepamačiau (negalėjau tuojpat atrašyti) į to objekto siųstą žinutę-reikalavimą.
*
https://www.google.com/maps/@54.6437...6656?entry=ttu
Comment
Comment