Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O žinote dar vieną įvykį (beje, nutikusį man asmeniškai Kaune), kurį aš irgi sulyginau su tomis rungtynėmis, kur siunčiau nuorodą? Tų rungtynių esmė - paskutinę sekundę išgelbėtas.... kažkas, gali būti bet kas, kas tik nori, kažkas, ko nedaug trūko, kad būtų prarasta. Kas?

Comment

vos nespejai i autobusa?

Comment

2018 m. rugsėjį, po pamokų su vienu pažįstamu autobuso vairuotoju vykome į Kauną. Ten kažkas iš keleivių paprašė išleisti jį netarifinėje K. Petrausko st. Kadangi sėdėdavau ant atlenkiamos sėdynės šalia durų, išlipau praleisti tą žmogų, o pakol jis lipo, iš stotelėje esančios šiukšliadėžės nudžioviau ten įmestą išgertą "Smetoniškos" giros skarbonkę, kurią padaviau vairuotojui. Jis iš stotelių pats per kelionę taip susirinkdavo kelis eurus, paskui iš aš iš jo taip išmokau "užsidirbti" papildomą pinigėlį. Esmė tokia, kad toje stotelėje stovėjo dar kažkoks diedas, kuris ilgesingai žvelgė į ją, o kai ją pačiupau ir įšokau autobuso vidun, jis toks suakmenėjęs į mane spoksojo. T.y. galimai aš jį shock`inau panašiai, kaip Turkija su Kerem Tunceri shock`ino Serbiją tuo metimu iš po krepšio paskutinę sekundę. Būtent 2018 m. rugsėjis yra vienas iš meto, kuomet vėl prisiminiau tas rungtynes.
        https://www.google.com/maps/@54.9083...6656?entry=ttu
        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.26, 13:51.

Comment

O jūs taip bijote karo, kad didžiąją dalį pranešimų parašėte ten? Taigi išpers jus tuoj lauk iš forumo. O jei nerašysite - nieks nepers. Kaip ten anksčiau būdavo mūšyje, kad jei atsiranda tarp būrio koks nors panikuojantis narys, tai kolegos jį nušauna. Maždaug 'Mes atėjome čia laimėti, o tu čia pradedi inkšti, kaip bus baisu, kaip tuoj visi žūsime ir panašiai".

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
            O jūs taip bijote karo, kad didžiąją dalį pranešimų parašėte ten? Taigi išpers jus tuoj lauk iš forumo. O jei nerašysite - nieks nepers. Kaip ten anksčiau būdavo mūšyje, kad jei atsiranda tarp būrio koks nors panikuojantis narys, tai kolegos jį nušauna. Maždaug 'Mes atėjome čia laimėti, o tu čia pradedi inkšti, kaip bus baisu, kaip tuoj visi žūsime ir panašiai".
            ar ispers, ar ne, karo vistiek nesustabdys. Ir pergales Lietuvai neatnes. O as rasau savo nuomuone, jeigu ir ismes, man tik juokinga

Comment

Bet jūsų rašymas toks labiau ne ryžtingo tono, kaip kitų forumiečių, bet su trydaliojimo nuotaika, panikos skleidimu. O dėl to, kad jums juokinga, jei jus pašalins... kaip kažkada kai mokykloje mėgdavau garsiai juoktis ir kažkas atkreipęs į tai dėmesį tai patvirtino, klasiokas Edvinas B. sakė "Jam p*si į galvą, jis vis tiek žvengs". Arba tas pats Edvis kažkada manęs klausęs yra "Ar galiu tau į galvą įsūdyti tokį va vieną...?".

Comment

As ne tridalioju, o realiai rašau kaip yra

Comment

Bet tai kiti sako ryžtingai "nekreipkim dėmesio į kacapų propagandą", o jūs rašote tarsi atkartodamas jų platinamą naratyvą, kuris pasireiškia tuo, kad mes imame jų bijoti - t.y. jie pasiekia savo tikslą - išgąsdinti mus.

Comment

prie ko cia ta propaganda. Jinai mane tik linksmina. O baisus dalykai sprendziami tyliai, bet zenklai matomi

Comment

Tai gi dedate ten tą ,kur pavardė skamba panašiai kaip žirnis, paskui dar vieną...
                      Bet gerai aš ten tada iš šiukšlių dėžės pagriebiau tą skardinę, kone iš panosės šalia stovėjusiam diedui?

Comment

gerai, aisku, kad gerai. Mano laikais butelys kainavo 20 kapeiku, o alus 1 rubli, geresni, Sirvenos 1.2 rub. Isgerus penkis butelius, viena gauni nemokamai, o isgerus 10 net 2. Ot geri laikai buvo.

Comment

O ką manote apie šiuos faktus:
                          1. Božena spaudžia pedalą į kairę (troleibuse)
                          2. Ta mano klasiokė Dominyka 5-7 klasėse varė vienais dešimtukais
                          3. Aš periodiškai rodydavausi prie namų tam žmogui

Comment

kazkiek susije, bet kur esme tai nepagaunu

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                              kazkiek susije, bet kur esme tai nepagaunu
                              Tiesiog reikėjo aprašyti ar mano paminėti dalykai gerai ar blogai. Va jau praėjo 12 metų nuo Bazilijaus rudens (tiksliau - Maikopo rudens), Bazilijus labiau tiktų 2011 m. rugpjūčiui, o štai ruduo, kuomet tuose namuose kelis kartus iš anksto nepranešus buvo dingęs vanduo, oras už lango - niūrus, o tas klasiokas, kurį vadinu "Maikopu" prie manęs lįsdavo - dažniausiai, sakydamas, kad aš darau gėdą klasei. Kiti klasiokai irgi ne ką draugiškesni. Dar buvo toksai Salvijus, paskui Algirdas, kuris tyliai ramiai man nematant ant kėdė paliko "dovanėlę", kad atsisėsčiau. Tada buvo baisus ir niūrus ruduo, tačiau prisiminus nebeatrodo taip baisu ir netgi norėtųsi nusikelti į 2011-ųjų 2-ąją pusę.

Comment

As tai daugiau kaip pusė metų atgal nieko neprisimenu

Comment

O galite jūs nors kartą kažką papasakoti ar paklausinėti (tik ne apie karą klausinėkite, labiausiai įsibaiminęs pats), kodėl visą laiką aš visus traukiu į priekį kaip kokia Božena?

Comment

Kodėl trauki kaip Bozena?

Comment

Nes ji kažkur niūriu dangumi išgarsintų 2009 m. pradžioje paėmė mane pirmoje maršruto stotelėje ir išsukusi vairą dešinėn, trūktelėjo kartu su bendru automobilių srautu ir vos už kelių akimirkų mes jau stovime prie šviesoforo ir laukiame žalio signalo, kuriam užsidegus pajudėsime link antrosios stotelės. Tai toje vietoje, kuomet iš pirmos stotelės keleiviai paimti ir beveik privažiuota antroji, tą būseną geriausia išreikšti per tokį kažkur galvoje plaukiojantį vaizdinį: aš (arba koks nors kitas žmogus) pridėjęs sau ranką į smilkinį, nu kaip karys kur atiduoda pagarbą, tai reiškia, jau pakilęs, pažengęs maždaug "на нозе се кренало" ar kažkas tai tokio.
                                      Beje, šių metų pavasarį specialiai laukiau troleibuso, kuris, tikėtina, tų 2011 m. rugpjūtį - 12 metų atgal zulindavo tą gatvę, matomą pro tuo metu mano gyventų namų langą - tai prisiminęs vos nesusigraudinau - kad praėjo tiek metų, o ta seniena vis dar rieda miesto gatvėmis, nors vairuotojas ir kitas... Ten, kai į jį įlipau jo galiniame punkte, kur jis turėjo pertraukėlę, tai kai atsilaisvino keli metrai priekio, vairuotojas trumpam įjungė troleibusą, trūktelėjo į priekį, ir jau to užteko, kad pasigirstų jo galinės ašies skleidžiamas garsas, su kokiu yra vos keli egzemplioriai. Tiesiog nežinau, iš kur gauti daugiau 2011 m. rugpjūčio mėnesio nuotraukų, kur matytųsi Vilniaus miesto gatvių vaizdas, būklė, žmonių apranga, manieros ir pan.

Comment

Kas buvo pražuvo. O gal net ir nebuvo, jei įrodymų nėra

Comment

O tas mano kažkuomet užrašytas, vienoje grupės "Roxette" dainoje savaip išgirstas kratinys "Maipruendizceikiuerdzaikylabrrr!", tai aš anksčiau esu minėjęs, kad jį sieju su Boženos vairo išsukimu iš stotelės bei juodaplaukės vairuotojos su 2523, pedalų minkymą, avint juodus kaliošus. O pasakykite, šis raidžių/garsų kratinys, pagal skambesį kokį miestą primena? Užuomina nr. 1 - tai miestas, kurį šioje temoje esate paminėjęs 1 kartą. Užuomina nr. 2 - tai miestas, esantis ne Lietuvoje.

Comment

Working...
                                          X