krepsininkai tai tokie pusdebiliai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O jūs nepagalvojate, kaip ta ponia Bibluja gali/galėjo būti arti jūsų? Pvz. ji Vilniuje 2007 metų X dieną prazirzino Vilniaus gatvėmis su savo 1543, pro jos paliktas nematomas provėžas (pėdsakus) pervažiavo kitas automobilis, o jam iš paskos - tarpmiestinis autobusas į Kauną. Ten Kaune jūs su savo BMW skersai kirtote to autobuso pervažiuotą sankryžą. Parvykęs namo apžiūrite savo automobilį iš galo, ar koks nors įkyrus gerbėjas nėra pritvirtinęs pasiklausymo įrangos - tą darydamas, su batais atsistojote ant vietos, per kurią kątik pats prariedėjote. O prieš tai su savo automobiliu buvote kirtęs sankryžą, kurią savo ratais iš Vilniaus kirto autobusas, kurio ratai <...> per tos moteriškės pravažiuotą vietą. Aš aišku abejoju, ar ji įlėks pas jus su žmona į butą jums miegant, bet...Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.21, 20:24.
Comment
-
1. Ką veikia Tecia Siliuk, kai jau nebekontrolieriauja? Gal šunį vedžioja? Toks išpūstas burbulas...
2. Kodėl anūkėlis Gabrielius Landsbergis kandidatuoja ne Vilniuje, o tradiciškai, Kaune, Centro-Žaliakalnio apygardoje? Gal pats ten gyvena?
3. O gal man dėl to klasioko irgi kreiptis į policiją, kad jis, mokykloje kaip žinote, pas mus buvo tie turniketai, tai norint, kad jie atsidarytų, reikdavo prie jų priglausti ir vilniečio kortelę, kuri tuo pačiu buvo ir VT bilietas, tai jis elgdavosi įžūlokai - niekada nežymėdavo kortelės - arba pralįsdavo pro tarpelį, arba laikydamasis už šonų - peršokdavo. Kokį jam straipsniuką pritaikyti būtų galima už tai?
Comment
-
Tas mano "laukiamiausias kaime" ūkininkas, kurį ilgą laiką vadinau Vaciu, jis kartą per javapjūtę, baigęs kulti vieną ruožą, išlipo iš savo kabinos iš kiek užsilipęs, ties ta vieta, kur yra grūdų bunkeris, jis tvirtai abiems rankomis sugriebė už kažko ir taip tvirtai patraukė į save, gal norėjo pažiūrėti, kiek dar liko vietos grūdams ar pan.
Žiūrėkite - o ką padarydamas šioje vietoje aš irgi "pabuvau Vaciu"?
https://www.google.com/maps/@54.7421...6656?entry=ttu
Comment
-
1. Jo, atrodo irgi trūktelėjau konteinerį į save, kad pažiūrėti, ar nėra depozito. Man tai čia hobis rinkti, paskui dar girdėti, kaip taromate jie sutraiškomi.
2. O tai ta prasme, jei Bibluja įplukdytų troleibusą į jūsų kambarį, jūsų tai nepriblokštų nė kiek?
3. Gal kiek ir gaila tos celiuk-teliuk, kad sakote, trūnija pensijoje. Liūdnas tas gyvenimėlis sovietinių komiblokų rajonuose rudenį, su maža pensija.
Comment
-
Kieno? Ne.
Pirmą kartą gyvenime apsilankiau prie to objekto namų. Tai - praėjus vos 2 mėnesiams nuo mokyklos baigimo, kai dar bendravome normaliai, nereikėdavo stebėti per atstumą, kai žinai, kad mokykla baigta ir natūraliai susitikti pasisveikinti jau nepavyks. Artėjant prie jo namų širdis ėmė kalti vis stipriau, o jau kai pamačiau jo mašiną, tai praėjau visas... net nežinau kaip pasakyti, dar koks puskilometris, ten trumpa pertraukėlė šalia pėsčiųjų viaduko ir atgal. Grįžinėjant atgal - vėl tas pat. Ir taip kokius pirmus 3 kartus, vėlesni apsilankymai jau tapo norma, jau širdis taip smarkiai nebeplakdavo, jau kaip įprastas pasivaikščiojimo maršrutas, lyg pats ten gyvenčiau. Bet pirmi apsilankymai, tai buvo nerealus jausmas, kažkas lyg iš fantastikos srities, kurį sunku nusakyti žodžiais, kuomet žinai, kur galima rasti tave dominantį žmogų.
Comment
-
Ne, tai ta, kaip jūs išsireiškėte, "vištelė" gyvena atskirai, ne kartu, jie susitinka kažkur neutraliose vietose matyt, kaip kad aš su seneliu.
O ten kur yra tie vėžiu sergantys vaikai, tos tėvų savitarpio pagalbos grupės, tai viskas kilnu, ok ir pan., tačiau čia galima susidurti su pavydo situacija, kad kažkieno vaikas, pagaliau atkentėjo 2 metus trukusį gydymą, liga pasitraukė ir ta proga to vaikelio tėveliai su pačiu atžala ta proga nutaria atšvęsti ir skrenda į kokią Maljorką ar paprasčiausiai nuvaro į kokią piceriją sušlamšti kebabo... Na aš įsivaizduoju, tokios sudėtingos ligos įveikimo proga tėveliai apsidovanoja kažkaip save ir savo vaiką. O štai kažkas dar tuo pasigirti negali, vėl liga atsinaujino, priešaky - eilė transplantacijų ir kitų procedūrų, kai kažkas jau įveikę ligą mėgaujasi laisve ir Kalėdas sutiks savo namuose, o ne ligoninėje. O kažkam - dar daug streso ir nežinios priešaky. Kam tada tos grupės - kad su pavydu stebėtum, kaip kažkas jau džiaugiasi laisve, sveikata, kuomet tavo vaikelis - dar ne?
Comment
-
O ką daryti, jei atsibudęs pajunti, kad lova, ant kurios miegojai, yra užkelta ant ratukų ir ją prisikabinęs per kiemą greta namų tempia traktorius (toks paprastas, mažiukas, be stogo)? Kažką mesti į vairuotoją, kad sustabdyti šitą cirką? Ar skambinti 112? Ar tiesiog nušokti nuo lovos, virtusios priekaba?
Comment
-
O kaip nepalūžti ir išsaugoti gyvenimą šiais atvejais:
1. Gavus administracinio nusižengimo protokolą
2. Gavus pašalinimą iš forumo
3. Gavus šaukimą į teismą, kuriame esi kaltinamas pagal BK 148-1 str. (Neteisėtas žmogaus persekiojimas)
4. Pralaimėjus rungtynes krepšinyje
5. Netekus darbo, kai turi paėmęs būsto paskolą ir išlaikai 3 vaikučių šeimą
Comment
Comment