Taip pat, kad nebūtų nuobodus ir tuščias postas, dar pasakykite, ką jums reiktų padaryti, kad eitumėte susitikti prie puodelio kavos su Magda Giannikou?
Taip pat, kad nebūtų nuobodus ir tuščias postas, dar pasakykite, ką jums reiktų padaryti, kad eitumėte susitikti prie puodelio kavos su Magda Giannikou?
LietvaLatvijaEstija
Hate To F*ck
Lietuvos P*daru Centras
O Magda pradzioje mane turetu uzkalbinti, o po to matytume...
Žinokite negaliu kaip pasiuntu pamatęs tuos su tais vienkartiniais kavos indeliais... Man čia yra kažkokia liga, kažkoks kultas. Anksčiau, prieš 10-15 metų, (dar kiek dvasingesniais laikais) nebuvo tokių mandrybių. Jei kava - tai tik kavinėje, jei restorano maistas - tai ten ir valgai, nebūdavo jokių maisto išvežiotojų su paspirtukais, keliančių chaosą gatvėse... Arba tie, kurie mėgsta išsinešti kavą tuose vienkartinuose indeliuose, jie visi yra kažkoks vienas žmonių tipažas - nuolat įlindę į telefonus, su kuprinytėm, rūkantys tuos "tušinukus".
Ar suprantate, kad DeBilųVadu jūs kątik pavadinote mano močiutės brolį? Tą, kurio dėka, esu nors vieną vienintelį kartą gyvenime pravažiavęs pro pasakiškiausius Lietuvos kaimus - Šarkaičiai, Mančiušėnai, Šmukštai, Minderiškiai? Tiesa, iš tos kelionės 2014 m. birželio gale beveik nieko neatsimenu, nes dar gerai nesigaudydavau žemėlapiuose ir važiavome ne iš to galo, kaip norėjau.
Apie savo ir kitų bendraamžių gyvenimą - jei pažiūrėti, atsisukus atgal, kokį kelią nuėjome, galima būtų taip: vaikystėje aš buvau ne pagal amžių suaugęs ir protingas, daugeliu klausimu žiniomis lenkdavau bendraamžius (pvz. ne visi nauji pirmokai dar moka skaityti, o aš mokėjau viską), tačiau dabar jie gyvena suaugusių žmonių gyvenimus (baigę studijas dirba, kai kas jau ir vaikų susilaukti spėjo), kuomet aš kaip koks mažas vaikas su ledais lakstau paskui fūras.
O su ta Bibluja gal susitikti eitumėte ne kaip su (buvusia) vairuotoja, bet kaip su panašiai jūsų amžiaus bobele, kurios gyvenimiška patirtis prilygsta jūsiškei?
O įdomu kaip būna, kai partrenki žmogų, nors jis akivaizdžiai buvo kaltas, pvz. ėjo važiuojama dalimi, bėgo per raudoną šviesą ar girtas, tai visuomet būna parašyta, kad pradėtas tyrimas pagal BK 281-1 str. Man tik įdomu, visiems vairuotojams, partrenkus kažką automatiškai atsidursi teismo salėje, net jei akivaizdu kas kaltas?
Comment