A, teisingai, gi broileris anukas ten baubia
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Senelis duoda pinigų kaip įprastai, bet primena, kad jam liko nebedaug gyventi ir tuomet kas va tada mane išlaikys. Gautum pašalpėlę. Bet gi tavo mama nenori.
O kodėl maži vaikai valgydami šaukštą/šakutę laiko taip keistai suėmę, kad net nervas ima žiūrint, kai per žinias rodo? Arba kad ir kaime, kai mums su močiute, dėdė dar atvežė savo dukrą "Domoviną", tai ji valgydama irgi laikė suėmusi įrankį taip šlykščiai keistai. Nežinau, gal vaikų rankos per mažos paimti iš kitos pusės, gal ir aš pats taip laikydavau savu laiku...
Comment
-
Bet gi kaip ir minėjau, kad mama kone 95 procentus atlyginimo išleidžia nuomai ir mokesčiams už butą - kaip ji mane išlaikys? O maistui kartais lieka tik trupiniai, arba parduoda kokį nereikalingą daiktą per skelbimus ir maitinamės iš jų, arba skolinasi iš manęs pinigus, kuriuos man davė senelis.
Gal pasakysite - aš vieną 2021 m. pradžios dieną ėjau prie to klasioko namų BS vardu. Kas yra BS? Tai tikrai ne ta angliškų žodžių santrumpa, kurią taip populiaru vartoti šiame forume kitose temose. Galiu pasakyti tik tiek, kad tai susiję su Lenkija.
Comment
-
Visai ne į temą.
Atsakymas - aš esu anksčiau minėjęs, kad pėsčiamobiliu įriedėdamas į to klasioko kiemą įsivaizduoju esąs vilkikas. Vieną šaltą 2021 m. sausio dieną, sekmadienį, jau sutemus, eilinę persekiojimo dieną, man ten įsukus, tik prieš minutę ten buvo įvažiavęs jis su mašina. Man pasivijus, jis su dar kažkokiu žmogumi buvo iš jos išlipę. Nors buvo tamsu, aš buvau su kailine kepure, jis mane kažkaip nužiūrėjo, gal suprato jau tada, kad ten aš. Ties jais nė nestabtelėjau, apsimečiau, kad grūduosi tolyn su maišu pristatyti kažkam krovinį (prisiminkime - vilkiko kabina esu aš pats, o puspriekabę man atstoja maišas, pamažu prisipildantis depozito, surenkamo iš pakeliui esančių šiukšlių dėžių). Tomis savaitėmis prie mano namų intensyviai judėdavo vilkikai, kurių dalis būdavo registruota Lenkijoje, vieno jų numerio raidės buvo BS. Tai aš lankydamasis prie jo namų, susitapatinau su prie mano namų į gretimą teritoriją įvažiavusiu vilkiku lenkiškais registracijos numeriais, kurio pirmos dvi numerio raidės buvo BS. Tas lenkų fūristas irgi tarsi koks įsibrovėlis į mūsų gyvenamą gatvę atriedėjo, nors aš jo nesamdžiau, man nepatiko, kad jis su savo sunkiasvore mašina drebina mano namų langus, tačiau aš jam uždrausti pravažiuoti pro mano langus - negaliu, tai taip ir tas klasiokas - nei jis mane kvietė, nei mes palaikome ryšius, bet aš kiek įžūlokai prasibroviau iki jo namų, o jis to uždrausti man negali, nors jam ir nejauku, bet aš stumiuosi prie jo namų su savo įsivaizduojama Lenkijoje registruota fūra, ir įsivaizduoju, kad ant mano kaktos ir užpakalio pritvirtinti numeriai, kurie prasideda BS. Beje, lenkų šalyje išduodami numeriai iš tiesų pasako, kur registruota mašina, skirtingai ne mūsų. Raidė B reiškia Palenkės vaivadiją, kurios centras - Balstogė, o S - Suvalkų apskritį.
Comment
-
Kaip man stebėti tą klasioką su žiūronais ir kur? Lauke jis būna ribotą laiką. Į buto vidų prasiskverbti jau būtų nelegalu, bet to, nepatogu, nes jo langai yra į miškelį. Pats namas stovi ant Birutės kalniuko, tačiau miškelis, kuriame gali lindėti su žiūronais (iš toliau, kad nepastebėtų) yra viso už kelių metrų nuo lango esančioje Kęstučio įduboje.
Comment
-
Jei būčiau viską išdėstęs iškart, būtumėte ko gero neatsakęs nieko, tuomet vėl laukčiau pusę dienos nežinodamas - ar teiksitės atsakyti, ar viską permetėte akimis ir aš jau galiu skelbti naują kliedesį.
Ar žinote dar vieną dalyką, apie kurį nesusimąstyti beveik neįmanoma, panašiai kaip ir apie troleibusų linijų šakotuvus - tikrai nustebčiau, kad yra nors vienas keleivis, kuris nėra susimąstęs apie tai, ką vairuotojai daro, kad srovės imtuvai nuslinktų į kairę, o kada - į dešinę.
Užuomina - tai susiję su Xi Baodzi valdomos šalies vienu iš simbolių.
Comment
-
Tik visiškam glušiui turbūt nė karto gyvenime nebuvo kilęs toks klausimas "Kaip kompiuteriu surenkami (užrašomi) kinų kalbos rašmenys?". Juk jų yra tūkstančiai, o juk klaviatūroje gi visų brūkšnių variantų nesutalpinsi.
Atsakymas yra toks - yra pas juos sistema, kur klaviatūros pagalba vedamas konkretus žodis lotyniškomis raidėmis, ir tau automatiškai pasiūloma, konvertuojama į rašmenis.
Comment
-
O tai kaip net nepabandyti susimąstyti, kai kokio nors nusipirkto daikto instrukcijoje yra parašyta kas nors kiniškai, negi nepagalvojate, kaip tie rašmenys buvo suvesti? Gi ne nupiešti ranka ir atštampuoti, bet kažkaip surinkti. Kai yra įprastos raidės, tuomet viskas aišku, bet va su tais rašmenimis, nejaugi visai nepasidomėti, kaip jie užrašomi kompiuteriu dėl tos jų rašto sistemos problematiškumo.
Comment
-
Žiūrėkite - kažkurią saulėtą vasarą, Vilniuje, į Pašilaičių žiedą su troleibusu, kurio garažinis numeris 2613, įsuko ta mažutė blondinė vairuotoja, kuri, kaip esu sakęs anksčiau, jau turi vaiką. Ji atliko paskutinį reisą 16 maršrutu ir jau apvertė trafaretus, kad keleiviai matytų "iki 2-ojo parko", tai jai dar buvo trumpa pertraukėlė, ji pastovėjo atidariusi duris (kad išsivėdintų salonas), dar papliurpė su prie dispečerinės sėdinčiais diedais, tuomet staigiai šoko į savo kabiną, paspaudė mygtuką, kad užverti duris - tuomet X tik pacypė ir durys tik bunkt, bankt, šlamšt ir užsivėrė. Klausimas - kas yra X, nu kas ten pacypė? Taip, oficialiai gal tai ir vadinama "durų uždarymo skambučiu", t.y. kad keleiviai jam nuskambus jau nebeliptų. Bet kokį pavadinimą aš jam sukūriau? Tuo pačiu žodžiu dar esu pavadinęs Belgrado "Hala Pionir" arenoje esančią ploną sirenytę, kuri užcypdavo, kai treneris paimdavo minutės pertraukėlę. Kokiu žodžiu tai vadinu (pagal cypimo garso plonumo dažnį)? Užuomina - žodis gali priminti vienos, praeityje imperialistinės ir iki šiol ne visai imperinių ambicijų atsisakiusios šalies pavadinimą.
Comment
-
Ne, kad paminėjau Belgrado areną, su Serbija nieko bendro.
Teisingas atsakymas - VENGRYTĖ. Gi esu minėjęs šį terminą dar šį rudenį kažkada, dabar nutariau patikrinti, ar atsminisite.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.14, 16:29.
Comment
Comment