Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    O tai neturite daugiau istorijų papasakoti, pvz. kaip ta pati ilgiausia, kur pasakojote, kaip vykote į Taliną gauti Japonijos vizos...

    Kur sutikote savo pirmąją ir vienintelę meilę - savo žmoną?

    Comment


      apie zmona tai ilga istorija, bet nepasakosiu Bet stai karta, budamas gal kokioj 6 ar tai panasiai klaseje, su savo geriausiu draugu pasidareme ragatkes is pinciku, arba, pincikines ragatkes (pincikas - tai sulengtas vinukas). Tuo metu kaip tik state Varniu tilta ir ten vaziuodavo daug sunkiosios technikos. Nutareme viena pasauti. Pamatem atvaziuojant KAMAZ'a, ir sovem abu i priekini stikla. Kadangi sovem i vaziuojant link musu, tai smugis buvo neblogas, abu pataikeme ir stiklas skilo. Mes labai tuo dziaugemes, bet cia KAMAZas sustojo, is jo issoko vairuotojas ir puole mus vytis. To nesitikejom ir puolem begti, aisku, ziauriai issigandom (persikom), kadangi atstumas nebuvo didelis, teko begti skirtingmis pusemis, issiskirti, taip sakant. Draugas su rubais per Neri bande bristi i tokia salele, pro krumus ir panasiai. Tai ji tas besivejentis senis pasirinko mane ir kaip nebutu keista, bet pagavo.

      Nu pyzdec, galvojau, kas dabar bus. Sako, kur geveni? Vesk i namus. Teko vesti, bet nuvedziau i savo draugo namus, nes zinojau, kad ten bus tik jo senelis, kuris gal kazka sugalvos (veiksmas vyko dienos metu, po pamoku, kai visu tevai buvo darbuose). Nu ka, nueinam mes i ta draugo buta, Kamazistas skambina i buto duris, mane laiko uz rankos. Visa kelia laike. Beje, taip ir paliko dirbanti Kamaza su pravirom durim vidury kelio. Zodziu, atidaro duris draugo senelis, jis labai mego daryti valgyti ir tuo metu kaip tik seimininkavo virtuveje. Tai stai, vaizdelis toks, kad stovi senelis su virtuves prijuoste, laiko rankoje virtuvini peili ir ji sluosto i prijuostes sona. Kamazistas sako, va, sitas iskele man langa, o senelis, sluostydamas peili i prijuosta jam ramiu balsu atsako "tai ka as dabar padarysiu?" Tas bande kelti balsa, tipo, kur tevai, o senelis sako, tai as perduosiu vakare tevems, kai grys.

      Nebuvo kito pasirinkimo, kaip mane paleisti, nes senelis su peiliu jau niekuo jam negalejo padeti. Tevams, savaime aisku jis nepasake, nes buvo auksines sielos zmogus, bet streso turejome nemazai.

      Po to nubegau prie Neries ieskoti draugo, tai sutikau ji vis dar besislapstanti kazkur pakrantemis su molinais batais ir slapiomis kelnems, nes i ta sala jis, vistik, buvo nubrides.

      Tokiu ir panasiu nuotykiu mano vaikysteje buvo oi ne vienas...
      When a man lies, he murders some part of the world

      Comment


        Penktadienis - jauku, visi tolyn nuo manęs - driokst driokst driokst, visi nemalonumai taip toli nuo manęs. Sekmadienis - jau man nemalonu, reikia saugotis - bus tik pšššššššpt ir klakšt klakšt klakšt.
        Apie ką čia?




        Comment


          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          Penktadienis - jauku, visi tolyn nuo manęs - driokst driokst driokst, visi nemalonumai taip toli nuo manęs. Sekmadienis - jau man nemalonu, reikia saugotis - bus tik pšššššššpt ir klakšt klakšt klakšt.
          Apie ką čia?



          furos prades vazineti po kiemus?
          When a man lies, he murders some part of the world

          Comment


            Ne. Pacituosiu kelių mėnesių senumo žinutę:

            O kažkada grįžinėjau ar tik ne iš kokių Mažeikių, tai išlipau Fabijoniškėse (J. Baltrušaičio st.), tai pakol laukiau miesto autobuso (20 minučių), kad parvežtų mane namo, tai tuomet jau aš slėpiausi, paėjęs nuo stotelės kiek toliau, nes tuomet jau man nemalonu, kai žinau, kad už 10 minučių atvažiuos kitas tarpmiestinis autobusas ir jau iš jo pažirs keleiviai, o aš teoriškai norėdamas nebegalėsiu įlipti į jį, kad paprašyti, kad nuvežtų mane į stotį (nors to man ir nereikia), o vairuotojas privažiuodamas stotelę nužiūrės visus keleivius, ir į laukiančius miesto autobuso žiūrės kaip į antrarūšius, negalinčius įlipti pas jį, gi jis nežino, kad tądien aš buvau nukakęs net iki Mažeikių, kai jis tik iki Panevėžio.


            Esmė tokia, kad penktadienio pavakarę visi studentai iš didmiesčių, kaip kad Vilnius, grįžinėja į savo miestelius ar kaimus. Tie studentai pažirs tų miestų netarifinėse stotelėse dar pakeliui iki stoties. Man iki tų miestų toli, man kaip ir jauku stebėti, kaip jie ten išlipa iš tų tarpmiestinių, bet miesto keleiviai į juos įlipti, kad nuvažiuoti į stotį - negali. Na o sekmadienio vakare tas pats bus Vilniuje - iš tolimiausių kaimų surinkę keleivius, tarpmiestiniai autobusai stos jų išleidinėti miesto stotelėse prieš nosį miesto autobusų laukiantiems keleiviams, kurie į juos įlipti negalėse, tad sekmadienių vakarais aš irgi vengiu atsidurti ties tokiomis išlaipinimo vietomis.

            Comment


              Aaa, kaimiečiai -vilnieciai
              When a man lies, he murders some part of the world

              Comment


                O ką šiandien suplanavęs esu, kad apie save galvoju tokį sakinį: "Būsiu "Vacys""(Noreika 2013 m. liepos 26-ąją (kai Gražulį nešė))??
                O ką "Mes partizanai/ACO/Vereško?

                Comment


                  tai al ir busi Vacys? Beje, Zalgiris rytoj
                  When a man lies, he murders some part of the world

                  Comment


                    Ne, Vaciu pagal išvaizdą vadinau vieną ūkininką tame kaime kur leisdavau vasaras. Jis tam tikrus padargus kabindavo prie vikšrinio traktoriaus DT-75. Anksčiau jis važiuodavo keliu, bet vėliau, matyt buvo perspėtas negadinti kelio, tai paskui ėmė atvažiuoti ne keliu, bet laukais. Ir jis, norėdamas pasiekti vieną iš savo laukų, tranzitu turėdavo kirsti kitą savo lauką. `13 m. liepos 26-ąją, jis to tranzitu kertamo lauko neplanavo dirbti, bet važiuodamas per jį, nuleido ant žemės kultivatorių (tiksliau - lėkštines akėčias) tiek pirmyn, tiek atgal. Tai ir aš - šiom dienom planuoju susitikimą su seneliu, tai parinkau susitikimui tokią vietą, kad tranzitu tektų kirsti tą vietą, kur dirba tas mano klasiokas. Tai būti Vaciu - reiškia siekiant antrinės naudos, tranzitu kirsti tam tikrą objektą jame neužsibūnant, tačiau jį kertant vis tiek atlikti tam tikrą darbą - šiuo atveju - pažiūrėti, ar nestovi jo mašina.

                    Comment


                      o kas apie Mes partizanai/ACO/Vereško?
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        ​Lazdijų r. yra toks miestelis - Krosna. Ten važiuojant link Vilniaus, autobusas neužsuka į žiedą esantį po kaire, o stoja tiesiog gatvėje prie šaligatvio, kur keleiviai laukia. Tai tą maršrutą aptarnaujančioje įmonėje dirbo toks vairuotojas, kurio pavardė buvo Vereško. Jam buvo priskirtas autobusas, kurio valstybinių numerių raidės buvo ACO. Ir aš bandydavau mintyse įsivaizduoti, kaip jis atrodytų važiuojantis tuo maršrutu, ir kad jis sustojęs kelkraštyje ten bilietuoja keleivius, o autobuso galiniai ratai tokie lengvučiai, kad nuo priekyje sėdinčio vairuotojo ir keleivių svorio, autobuso galas net pakyla nuo galinių ratų ašies, o galiniai ratai tampa tokie nepavojingi, kad po jais pakišęs pirštą nepajusi jokio skausmo, jei ant tavęs užvažiuotų tie ratai. Žodžiu, tie lengvi galiniai ratai, nuo jų pakilęs autobuso galas, Vereško pardavinėja bilietus, o partizanai yra todėl, kad Krosnos apylinkėse pokariu jie ten gausiai rinkosi, net vyko žymus Kalniškės, kuri yra netoli nuo Krosnos, mūšis su okupantais. Tai man tas miestelis asocijuojasi su partizanais. Ar aišku?

                        Beje, šią naktį sapnavau, kad buvau prie to klasioko namų, fotografavau jo mašiną, stovinčią prie krūmo atsiminimui, tai nesisekė, pakol pagavau kadrą, atėjo jis su drauge ir klausė, ką darau, tuomet nusivedė į netoliese esančio parkelio labirintus rimtai pasikalbėti.

                        Comment


                          dabar aisku O sapnas tai
                          When a man lies, he murders some part of the world

                          Comment


                            O ten kur ta mano bendraamžių karta kur baigė mokyklas ir iš kažkurių egzaminų gavo vad. šimtukus, tai ten kalbino tuos šimtukininkus ir buvo toks vienas Karolis M., kur šonai galvos nuskusti, o viduryje palikti ilgesni plaukai, surišti į kasytę. Jis pasakojo, kad stebuklingo recepto nėra, kad suks į IT sferą, o jau paskui kažkur skaičiau, kad jau pirmame kurse gavo darbo pasiūlymą vienoje IT įmonėje, kuri visai netoli mano namų. Tai aš apie jį bandžiau visaip galvoti, kiek jame yra kažko antžmogiško - pvz. vairuotojo pažymėjimo ar net nuosavo automobilio turėjimas. O gal jis iš Karoliniškių atvyksta patogiai 49 autobusu? Na gerai, jei jis jo neturi, dar vienas antžmogiškas dalykas - bATAi. Juk koks nors bomžas gali net neturėti patogios avalynės, o va tas sėkmingas šimtukininkas, tikėtina, turi patogų apavą. Aš tiesiog kiekviename žmoguje ieškau žiaurumo, pvz. vien turimos vairuotojo teisės, ar mašina, ar dar koks nors MNG (masinio naikinimo ginklas).

                            Comment


                              idomu, jis kariaut eis ar begs?
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Tai va, tas ūkininkas, kurį vadinau Vaciu, jis tą 2013 m. liepos 26-ąją (ta diena man įstrigo į atmintį dar ir tuo, kad tądien vykusiose eitynėse policija už rankų ir kojų išnešė Graž(i)ulį), tai tas ūkininkas kirsdamas kampą ir nenorėdamas gadinti žvyrkelio, savo atokiausią dirbamą lauką pasiekdavo kitų traktorių tarp laukų išvažinėtais gruntiniais keliukais, ir kirsdamas kampą jis, kad nevažiuoti tuščiai, nuleido tas lėkštes ant taip pat sau priklausančio lauko važiuodamas pirmyn, bei grįždamas atgal vėl, tik kiek kitokiu kampu, juk kerta savo lauką, tai kam važiuoti pakėlus, jei galima nuleidus? Ir tikrai, paskui tame lauke labai gerai matėsi, kad visame lauke žemė jau sausa, susigulėjusi, o ten, kur važiuojant tranzitu jis buvo nuleidęs lėkštines akėčias darbui, ten matėsi tokios kaip dvi vingiuotos juostos ir tokia šviežiai padraskyta, tamsesnė žemė.

                                Tai va dabar aš irgi panašiai kai su seneliu eisiu susitikti, tai tiek pirmyn, tiek atgal kirsiu tą didžiulę stovėjimo aikštelę netoli Seimo (kur vieną 2021 m. rugpjūčio dieną per mitingą į pareigūnus lėkė akmenys, o šie atsakė dujomis), kur manau, kad galbūt ir jis stato mašiną, nes dirba netoliese esančiame pastate. Joje neužsibūsiu, o tik pereisiu jos viduriu tarp mašinų pro kurį nors tarpą - nestoviniuosiu, nelauksiu kaip prie jo namų ar universiteto, per ten pro kur eisiu, tai vis tiek pasižvalgysiu, ar netyčia jo ten nėra. Grįždamas atgal nersiu jau pro kitą tarpą tarp mašinų eilių ir vėl užmesiu akį, ar nestovi jo mašina. Tai va, žodžiu kaip tas "Vacys" kirsdamas vieną iš savo laukų, kurio tuo metu neplanavo dirbti, tačiau pervažiuodamas jį tranzitu, vis tiek nuleido ant jo tas lėkštes, kad nevažiuoti tuščiai, taip ir aš parinkau tokią vietą, kurią galima išnaudoti prasmingai.

                                Comment


                                  liutass mažiau ten reikškitės geopolitinėse temose ir gąsdinkitės pats ir skleiskite paniką kitiems. Geriau daugiau dėmesio nesąmonėms:
                                  O ką manote apie #1812 pranešimą, parašytą š.m. birželio 2 d., 1:50 val. nakties?
                                  Ar p. Radzevičiui už ant kelio parodai išdėliotų rukolos lapų suvažinėjimą kombainu Niva, reikėtų taikyti linčo teismą? Jei taip, kuo reiktų jį užmėtyti?

                                  Comment


                                    Reikėtų tom rukolom ir užmėtyti.

                                    O pats iš senelio gavai pinigų ar pyzdy uz dykaduoniavima?
                                    When a man lies, he murders some part of the world

                                    Comment


                                      Opapa, visą dieną pramiegojote. Galvojau, įsižeidėte, kad pasiūlau primygtinai neskleisti panikos geopolitinėse temose.
                                      Taip, šiandien gavau pinigų 300 eur injekciją, Vaciu pabuvau apie 13 procentų eidamas pirmyn ir 37 - atgal. Tiesa, to objekto mašinos neaptikau.
                                      Beje, va Žalgirio rungtynės šiandien, žaliai balti kalė porą tritaškių varžovų komandos treneris prašo minutės pertraukėlės it skriaudžiamas mažas vaikutis prašydamas mamytės pagalbos. Tuomet jos paprašius, arenoje užburzgia... Kas? Iš B raidės.

                                      Comment


                                        Barabanai?
                                        When a man lies, he murders some part of the world

                                        Comment


                                          Taigi broileris. Arba boileris. Nu man pagal tą Nemuno saloje esančioje arenoje sumontuotos sirenos garso džeržgimą, jį išgirdus tikrai norisi sakyti kažkurį vieną iš šių žodžių. Kad "Va, ūūūūūūmmmmmmm, suburzginėja čia broileriai-boileriai kai treneris prašo minutės pertraukėlės, ar atliekamas keitimas, ar baigiasi atakai skirtas laikas ar kėlinys...

                                          Comment

                                          Working...
                                          X