maista nusiperki per interneta ir atveza. Kas tau nemokamai kazka duos siais laikais? Nebent Carito valgyklose. Pvezejai patogiau, nes labai greitai atvaziuoja. Anksciau, budavo, issikvieti, tai lauki lauki,lauki lauki ...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąmaista nusiperki per interneta ir atveza. Kas tau nemokamai kazka duos siais laikais? Nebent Carito valgyklose. Pvezejai patogiau, nes labai greitai atvaziuoja. Anksciau, budavo, issikvieti, tai lauki lauki,lauki lauki ...
Ir kaip jums tas trumpas tolimojo susisiekimo maršruto autobuso pakarkimas miesto stotelėje po troleibusų laidais? Arba kaip ta Božena ar kas ten, išsukdama vairą, išplukdydavo troleibusą iš stotelės?
Comment
-
Bet kai viešojo (socialinio) transporto vairuotojas trūkteli iš stotelės ir įsirikiuoja į bendrą eismo srautą kairiau, kuris stovi kamštyje prieš šviesoforą, o į stotelę atbulas paimti vėluojančių keleivių jau nebesugrįši, man mintyse toks sakinys: "... pakilę(s) nuo savo kojų, t.y. it koks mokinys baigęs 12 klasių, taip ir šis troleibusas - jau paėmęs visus žmones ir atgal nebesidairo, žiūri tik pirmyn į kitas stoteles. Jo variklis laukdamas prie raudono šviesoforo tik ūžia, tai smarkiau, tai atsileidžia, o jau kai degs žalias, tai kad šlamš į priekį per sankryžą, o tuomet blunkt į stotelę, kur, kaip jūs sakote, laukia tik vaikai, jaunimas, pensininkai, visokios siuvėjos iš siuvyklų...
Comment
-
Tai miesto teritorijoje keliauti yra miesto autobusai. Tolimojo susisiekimo autobusai to daryti negali, nes nėra tokio tarifo, kad vežti mieste.
Dar pavardė "Ivanauskas" man skamba taip įdomiai.
Ir pvz. aš nemokamai pagelbėju visiems į mūsų gatvę užsukantiems svečiams. Turbūt vienintelis aš toks likęs, kuris kažką šiais laikais darys už dyką.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąEik dirbt tokiu vairuotoju
Kažkuomet susapnavau, kad Google Street View pagaliau prafotografavo šitą vietą. Prieš pat užsikraunant ekrano vaizdui, aš laikiau užmerkęs akis... ir tuomet nubudau. Tiesiog kartais atrodo, kad išvydus tas vietas per ekraną arba gyvai, nebebus daugiau dėl ko gyventi, o vat šiuo metu tų vietų paslaptingumas-jaukumas ir yra būtent tame, kad ten nepasiekiamas virtualus kelio vaizdas. O nuvykti gyvai nelabai yra kaip ir su kuo.
https://www.google.com/maps/@55.0857...&entry=ttu
Man, dar daug metų iki 2014-ųjų, kuomet pro ten prasilėkėme pirmą, ir kol kas, paskutinį kartą, močiutė, matyt ir pati seniai keliavusi į kaimą pro tą pusę, pasakojo, kad ta vieta yra vos ne "status kalniukas - gili įduba kelyje per upelį, kurį automobiliai šiaip ne taip pervažiuoja", na aš taip supratau, kad vos ne skersai per važiuojamą dalį teka vanduo, t.y. kirtus tą vietą, tavo padangos kurį laiką bus šlapios.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO tavo mama neturi mašinos?
P.S. Kadangi mano mama, nors už poros metų jai bus 50, ji atrodo itin jaunai, todėl kai išeina į gatvę iš namų, ir joje kurioje nors iš joje stovinčių mašinyčių sėdi koks nors diedas, tai pamačius mano mamą būtinai reikia staigiai iššokti lauk ir pradėti žingsniuoti paskui ją - kažkoks gyvuliškas instinktas pas diedus yra - nebeužtenka savo bobos, tai dairosi į kitas. Tiesa, paskui grįžta į realybę - paėję keliasdešimt metrų iš paskos, apsisuka ir grįžta atgal į savo kibirą. Turbūt susipranta - ką aš priėjęs jai sakysiu - kad noriu susipažint?Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.08, 13:47.
Comment
-
O kas nutiks, jei šiandien staiga imsiu ir nueisiu prie to namų? Gerai, gal pastebėjęs mane pro mangą man nieko nebesakys, bet tiesiog tyliai praneš kam reikia ir už poros savaičių gaunu šaukimą atvykti apklausai į PK 10 val. ryte? Arba tiesiog net nesužinosiu - ar apskritai spėjo pamatyti mane ar ne, jei taip - kas manęs dabar laukia. Tada geriau tiesiog neiti ir neprovokuoti jo, nes keltis anksčiau kaip 12 valandą man būtų pasaulio pabaiga.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąis toliau stebek, kad taves nepastebetu
https://www.google.com/maps/@54.7011...l=lt&entry=ttu
Comment
Comment