Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
liutass , gelbėju nuo system erroro.
Pirmasis - troleibuso vairuotoja Božena, 2009 m. pradžioje dirbanti 11 maršrutu su 1592, ant kurio užklijuota "DAEWOO" reklama, tik ką, jau paėmusi keleivius iš Pašilaičių žiedo (pirmoji maršruto stotelė), bando išsukti vairą* iš "kišenės" ir rikiuotis į kairiau esančią juostą kartu su bendru srautu, važiavimui tiesiai. Prisegu tiek tos vietos vaizdą, tiek tą 1592, kurio foto daryta panašiu metu, kaip važinėjau aš, o fotografavimo metu, tik priešingame maršruto gale, už jo vairo irgi galbūt galimai galėjo sėdėti Božena.
* - vairo išsukimu vadinu todėl, nes troleibusų vairai dažnai būna dantyta apačia, ir kai tas vairas smarkiai sukamas, labai gražiai atrodo tų to vairo vietos, už kurios laikoma, apačios dantytų dantukų bangavimas, mintyse norisi sakyti "tratatatatatatta", be to, tą judėjimą iš stotelės prilyginu laivo išplaukimui iš uosto.
https://www.google.com/maps/@54.7276...8192?entry=ttu
https://transphoto.org/photo/136564/?vid=92362
Antrasis - su ta ausyse skambančia daina, kurios tikslaus pavadinimo tuomet nė pats nežinojau, nubudau vieną saulėtą 2014 m. pavasario dieną keldamasis į mokyklą, kai buvau 7-okas, ir nubudęs kažkodėl įsivaizdavau (pabandžiau įsivaizduoti kaip atrodė) savo senelių vestuves 1958-aisiais. Tomis dienomis, ypač - savaitgaliais, dažnai lankydavausi pas močiutę, jau planavau važiavimą į kaimą, bet viskas sugriuvo su tuo dvyratūku, kuomet kaime prie būrio giminių mane nusprendė mane išmokyti juo minti, bet man nesisekė, o ir pats nenorėjau, tai nuo tos dienos iki pat dabar daugiau neteko lankytis tame nuostabios gamtos kaime, o su močiute santykiai atšalo būtent po to incidento.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąlabai idomios istorijos. Tikrai
Comment
-
Va čia tai žiauru pagalvojus, kad 2005 m. gimę sutvėrimai jau gali vairuoti transporto priemones. Juk 2008 m. vasarą, kai aš tarsi ant sparnų jau vienas, nelydimas mamos po miestą skraidžiau su troleibusais, tiems 2005 m. gimusiems buvo viso labo dar tik 3 metukai - tokio amžiaus dar vieni į lauką nevaikšto, visur už rankutės lydimi mamos arba tėvo vaikščiodavo. O štai 2023 m. jau turi licenciją partrenkinėti žmones...
https://www.delfi.lt/news/daily/crim....d?id=94734233
Ir dar vienas dalykas - kai kokioje nors pasaulio vietoje prasideda karas, oro antskrydžiai, man už pačias atakas daug baisiau skamba tos oro pavojaus sirenos garsas. Kodėl tokį kraupų garsą jos skleidžia, kodėl negalėtų vietoje to kaukimo, paleisti kokios nors gražios, visiems tame krašte žinomos populiarios dainos, kad nebūtų taip niūru?
Comment
-
Bet tai vis tiek kraupiai vienodi tie garsai visose pasaulio šalyse, kodėl negalima kažko originalesnio?
O su tais amžių skirtumais, tai dar toks įdomus dalykas: berods praėjusių metų spalį prie Vilniaus miesto 1 PK, lauke stoviniavęs jaunasis tyrėjas iš Jonavos, Lukas Davalga surašė protokolą Eduardui Kriščiūnui, už tai, kad jis "Vairavo dviratį laikydamas viena ranka", nors tikroji dingstis - jį sunervino, kad anas fotografuoja kažkieno iš pareigūnų, po ženklu paliktą automobilį. Kriščiūnas - 1972 m., gimimo, jaunasis palicajus - ~1993 m. Tai pagalvokite, kai tas Kriščė, nepriklausomybės pirmais metais buvo dar žavus 21 m. jaunuolis, kažkur Jonavos mieste gimė mažylis kūdikėlis, kurį tėvai pavadino Lukučiu. Tas KEdas nė negalėjo susapnuoti, kad po daug metų nutiks taip, kad tas mažylis lukutis baigęs vidurinę įstos į LPM, ją baigęs įgis pareigūno kvalifikaciją ir persikels į Vilnių, ir va `22 metais jų keliai susikirs. Sakau, tarp jų amžiaus skirtumas - 21 metai. Taip išeina, jei aš esu 2000 m. gimimo, gal va prieš porą metų - 2021 m. vasarą kokioje nors užsienio šalyje irgi gimė koks nors Serioga/Stefanas/Rašidas/Mbubakė, kuris kokiais 2039 m. mane pražudys savo vairuojamu automobiliu ar revolveriu?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTaigi siūlė man pasikarti, ir ne po vieną kartą. Gi yra pranešimai šioje temoje.
Bet neprošal būtų ir Trydenį sugrąžinti, to driokstelėjimai kartais tikrai ohoho.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kokius asmenis dažniausiai šioje temoje miniu? Parašykite pavardę ir pareigas.
Comment
Comment