Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Atsimenu, 8 klasėje pas mus į mokyklą pasisvečiuoti buvo atėjęs toks, po praėjusių metų iš mūsų mokyklos už blogą elgesį išmestas Matas. Ir jis sudalyvavo kūno kultūros pamokoje, kaip žiūrovas. 8 klasėje kūno kultūros pamokas mums vesdavo toks mokytojas Tadeušas. Tai kažkas iš mūsų klasėje esančių, matyt pasakė tam Matui, kuo vardu tas ūsuotas mokytojas. Tai Matas nusprendė surengti provokaciją: visiems girdint, klausia to mokytojo:
    - Mokytojau, koks jūsų vardas?

Tiesa, tas nepasimetė ir neleido jiems pažvengti išgirdus iš jo paties tą riebų lenkišką TADEUŠAS. Ir atsakė tam Matui trumpai:

- Nesvarbu-u!

Comment

irgi idomus vardas - Nesbarbu. Retesnis toks

Comment

O tai gal tuomet ir Teciai Siliuk reiktų paskirti Nobelio taikos premiją - už nenuilstamą raginimą geriau važiuoti su bilietu, o ne be jo, įnirtingai dalinant baudos kvitus?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          O tai gal tuomet ir Teciai Siliuk reiktų paskirti Nobelio taikos premiją - už nenuilstamą raginimą geriau važiuoti su bilietu, o ne be jo, įnirtingai dalinant baudos kvitus?
          jos reiketu pasigaileti, tiesiog...

Comment

Bet tai tie pareigūnai, kurių tyrėjai surašo protokolus tavo akivaizdoje - įdomūs. Jei nuo jų bėgsi - ims tave gaudyti. O jei pasirinksi priešingą veiksmą - gavęs protokolą nesinešdinsi iš jų transporto, o toliau stengsiesi užsilaikyti, pasakodamas jiems savo nuobodžias gyvenimo istorijas apie giminių ligas, pensijas, ar imsi prašytis pas juos į svečius po jų darbo valandų "pasikalbėti apie bylą" (™ - prokuroras Dainius Kunigėlis), tai jau jie tave ims varyti lauk, tipo "negaišink mūsų - surašėm protokolą (kitaip tariant - apšikom) ir dink". O prieš tai gi gaudė norėdami surašyti protokolą, o tik jį surašo, iškart tampi jiems nebeįdomus, paleidžia tave laisvą. Kodėl taip yra? Kodėl, apart protokolo surašymo jie negali skirti daugiau laiko pažeidėjui, na pabūti jam kaip psichologai?

Comment

protokolas jau yra psichologinis aktas. Dabar susimastyk, kodel nusiritai iki tokio, kad paeidineji istatymus.

Comment

O tai keleivių kontrolė gerai kad yra? Man tik įdomu, ten pradedant dirbti turbūt reikia rašyti prašymą (padalina visiems pildymo formas) Informatikos ir ryšių departamentui, kad suteiktų tau prieigą prie Administracinių nusižengimų registro... Kaip jie paprašo keleivio išlipti, ką sako autobusiuko viduje. Kai kuriuos, matau, apiformina nė nepasikvietę į vidų, tiesiog paduodi asmens dokumentą per langiuką... Baigusi pildyti sako "Va, čia bus 8 eurai... "

Comment

kad tuos zuikius gaudo apsaugos firmos, kiek zinau? Kartais matau apsauginiu autobusiukus prie stoteliu. Savivaldybe samdo firmas, o aniems eina procentelis nuo baudeliu, manau.

Comment

Kaune taip, o Vilniuje tai atlieka Savivaldybės įmonė "Susisiekimo paslaugos". Jie ir tvarkaraščius, maršrutus sudarinėja ir kontrolę vykdo.
                    O kaip galima gyventi X gatvėje ir nežinoti kokie maršrutai eina pro stoteles, esančias arčiausiai tavo namų? Aš tai žinau visus be išimties miesto maršrutus, bet kiti kažkaip nesugeba įsiminti net arčiausiai namų esančių. Nu kad ir važinėji nuosava mašina ir tyčiojiesi iš viešojo transporto, vadindamas jį socialiniu, vis tiek išsukinėdamas iš savo kiemo periodiškai matai pro šalį pralekiančius numerius. O savo kaimynų automobilių irgi nė vieno neatsimenate mintinai iš numerių, ar vien pasižiūrėjęs iš šono?
                    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.06, 17:18.

Comment

kaimynu kelias masinas pagal numeri atsimenu, bet tik kelias. O tai VT nera socialinis transportas? Jis gi nenesa pelno, skirtas kaip labdara nepasituriniems vazineti?

Comment

Tai gal taip gaunasi, kad daugiausia važinėja būtent nepasiturintys. Mat pas pasiturinčius turbūt automatiškai suveikia instinktas - turėti prabangų automobilį. Bet kaip jis gali būti labdara ir neduoti pelno, juk už bilietuką gi reikia mokėti... Nemokamas tik keletoje savivaldybių dar.

Comment

Tai gal taip gaunasi, kad daugiausia važinėja būtent nepasiturintys. Mat pas pasiturinčius turbūt automatiškai suveikia instinktas - turėti prabangų automobilį. Bet kaip jis gali būti labdara ir neduoti pelno, juk už bilietuką gi reikia mokėti... Nemokamas tik keletoje savivaldybių dar.
                          labdara, nes jis yra nuostolingas, tai verslo logika sako, kad reikia uzdaryti, bet savibliada is mokesciu moketoju pinigu duotuoja. Tai ptaktiskai kaip savotiska pasalpa neturciams. Nes komercines kainos jis nesugebetu susimoketi uz bilietuka

Comment

O kas bendro tokioje kelių iš pažiūros tarpusavyje nesusijusių objektų pavadinimuose? - "Pakarkimas", "Okta", "Vaduvos st.", "Troleibusų laidai", "Driokst, driokst driokst"?
                            Ar pas jus vėl bus system error ?

Comment

Total error

Comment

Parašė PredatorGTR Rodyti pranešimą
                                Atsisakyk automobilio ir "nudvėsk"...
                                https://www.delfi.lt/sveikata/sveika...adejo-94729009
                                Ir tai tarpmiestinis susisiekimas vadinasi, jau nekalbant apie rajoninius...
                                Na viešojo transporto garbintojai-demagogai prašom ant pjedestalo pasireikšti
                                man rodos, kad nugalėti pasaulinį badą, reik valgyti daugiau ​​

Comment

Tolimojo susisiekimo autobusas Lazdijai-Vilnius (numeris M-924), kuris kursuodavo tik penktadienį ir sekmadienį (sekmadienį laikas kitas), kuris tarp Alytaus ir Vilniaus niekur nestoja (ekspresai tarp šių miestų važiuoja pro Aukštadvarį), tai aš kartą važiuodamas juo nusprendžiau išlipti netarifinėje Vaduvos stotelėje Vilniaus mieste (tai oficialus išlaipinimo sustojimas, vairuotojas privalo atidaryti duris, jei yra prašančių joje išleisti). Tai išlipęs pasimėgavau tomis keliomis sekundėmis, kuomet būna tas momentas, kad aš išlipu, o kiti stotelėje laukiantys keleiviai, kuriems galbūt reikia į stotį, tuo autobusu važiuoti negali, nes jiems bilietą reiktų duoti kaip nuo Alytaus - kas gi mokės tokius pinigus už keliolikos minučių pavažiavimą? Ir tai, kad tolimojo susisiekimo autobusas, kurio paskirtis lakstyti greitkeliais tarp miestų, yra stabtelėjęs miesto stotelėje po troleibusų laidais, kur dominuoja miesto VT, kurio greičiai gatvėse nėra tokie dideli. Tai va, tas autobusas, tas kelias sekundes, kai aš išlipau, jo variklis pakarkė (t.y. paburzgė) miesto stotelėje, kuri į po troleibusų laidais. Ir tuomet, tas autobusas išdrioksi iš stotelės, palikdamas mane toliau tęsti kelionę su miesto autobusu. O kaip žinia, troleibusų linijos iš Vilniaus į Lazdijus nėra, bet va, prieš mažiau nei tūkstantį metų dar gūdžiais Lazdijų r. keliais riedėjęs autobusas išleisti manęs įlindo į stotelę, kurioje stoja daug miesto troleibusų. O juk tai diskriminacija prieš troleibusus, nes jie į Lazdijus be laidų nuvažiuoti negali, o va tarpmiestinio tipo autobusas savo ratais užnuodyti troleibusų šventovę - Vaduvos stotelę ar net važiuoti miesto maršrutų trasomis - gali. Ir troleibusai lygiai taip pat užsiteršia savo ratus lazdijietiškumu, nes jie ant savo padangų perima tai, ką į tą stotelę ant savo ratų atnešė tas tolimojo susisiekimo autobusas. O juk vienas iš kaimų, pro kurį pravažiuoja tas tolimasis autobusas, ir yra Okta. Tiesa, kiek giliau į pietus nuo Seirijų, paties kaimo autobusas nekabina. Bet va su tuo autobusu atvažiavus iki Seirijų, Oktą pasiekti pėsčiomis galima, bet joje troleibusų nėra. Ir dar tas momentas, kaip taip į tą Žemuosiuose Paneriuose esančią stotelę mes (mano išlipimo dėka, nes buvau vienintelis lipantysis) atnešėme alytietiško oro, nes paskutinįkart durys buvo užvertos Alytaus autobusų stotyje ir iki pat Vilniaus daugiau niekur pakeliui neatidarinėtos. Šiaip jau oras (paimtas tam tikro miesto stotyje) patekęs į autobusą pro atdaras duris, turėtų vaikščioti tik tarp autobusų stočių, o ne būti išleidinėjamas į miesto stoteles. Nes stotis yra stotis, tarptautinis, bendras mazgas, o miesto stotelės - prižiūrimos savivaldybės.

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą

man rodos, kad nugalėti pasaulinį badą, reik valgyti daugiau ​​
                                    Tai sėkmės užkandžiaujant... gal dar ką protingesnio suraitysi

Comment

liutass , perskaitėte apie tarpmiestinį autobusą? Total error dingo? O kas vyksta šiose toliau aprašytose situacijose, kurioms pritaikiau tam tikras dainas (tiksliau - jose esančių žodžių nuotrupos) . Pirmoji - kažkuri grupės "Roxette" daina, antroji - daugeliu skirtingų kalbų atliekamas kūrinys "Time to say goodbye". Taigi, kokie įvykiai mano galvoje išreiškiami per jas:

Mai pruend iz ceiki - uerdzaiky la-brrr! Kamon preišnjo....

Elfa, jo elfa myr-ėėėė, zbiinčičie-edra-a!

Tuo pačiu prašau pasakyti - kitus gyventojus, išgirdus, kad prie jų namų gali atsirasti toks dalykas, kone infarktas ištinka. O ar ten tikrai kažkas baisaus? Man kaip tik graži laukų sudedamoji dalis.

https://www.google.com/maps/@54.2174...l=lt&entry=ttu

Comment

liutass , perskaitėte apie tarpmiestinį autobusą? Total error dingo? O kas vyksta šiose toliau aprašytose situacijose, kurioms pritaikiau tam tikras dainas (tiksliau - jose esančių žodžių nuotrupos) . Pirmoji - kažkuri grupės "Roxette" daina, antroji - daugeliu skirtingų kalbų atliekamas kūrinys "Time to say goodbye". Taigi, kokie įvykiai mano galvoje išreiškiami per jas:

Mai pruend iz ceiki - uerdzaiky la-brrr! Kamon preišnjo....

Elfa, jo elfa myr-ėėėė, zbiinčičie-edra-a!

Tuo pačiu prašau pasakyti - kitus gyventojus, išgirdus, kad prie jų namų gali atsirasti toks dalykas, kone infarktas ištinka. O ar ten tikrai kažkas baisaus? Man kaip tik graži laukų sudedamoji dalis.

https://www.google.com/maps/@54.2174...l=lt&entry=ttu
                                        Visi forumičiai žino, kad tu esi vatnikas.

Comment

Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
                                          Visi forumičiai žino, kad tu esi vatnikas.
                                          Jeigu kada į kalėjimą pakliūsiu
                                          Nors niekados sieksiu nepakliūti
                                          Jau žinau, kadangi, sako
                                          Ten mėgsta raštingus žmones, kurie geba
                                          Iš belangės parašyti graudžiai malonius laiškus moterims
                                          Tai aš jau žinau, kokį tekstą kursiu
                                          Jo pradžia bus "Iš to liūdesio prieš akis vien baltus žirgus regėjau (galvodamas apie tave)"
                                          Šitą sugalvojęs buvau
                                          Gal dar 7 klasėj būdamas kokioj

Comment

Working...
                                          X