PAGALIAU! Atspėjote iš pirmo karto! Galvojau vėl įkelsite kokią nors rusišką, kurios skambesys nė kiek neprimena to, ką užrašau.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Jei jau išsiaiškinome, kad net ir stambiose statybų bendrovėse "dirba vos 1-3 asmenys", t.y. didžiąją varomąją jėgą sudarantys statybininkai taip yra paslepiami, nes dirba ne kaip samdomi darbuotojai pagal darbo sutartį, bet "ant savęs" (individuali veikla), tai koks principas galioja su KOOP`S? Juk tų parduotuvėlių pilna kaimo vietovėse, ypač - rytinėse Lietuvos dalyse. Ten kasininkės-pardavėjos irgi dirba ne oficialiai? Pagal rekvizitus, pas juos vos 6 darbuotojai, kai parduotuvėlių - gerokai daugiau. Pagal kokį principą jos "pradingsta"?
https://rekvizitai.vz.lt/imone/koops_mazmena/
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBet kaip jos apiformintos? Vis tiek pinigus, manau, gauna per banką į sąskaitą, o ne vokelyje.
Comment
-
Bet tai kaip išvis atsirado tokia mada, kaip pavežėjai? Anksčiau buvo taksi ir tiek. Aš ir dabar imčiau tik taksi, pavežėjų nepripažįstu. Man daug paprasčiau išsikviesti senoviškai - paprastu telefono skambučiu, o ne atsisiųsti programėlę, joje kažką nuspausti. Čia tų telefonistinių-feisbukinių mada, paprotys, kone religija tie pavežėjai, visokie boltai, šmoltai... Kaip išvis jie persivaldino į Bolt? Tipo Usain Bolt? Maždaug jų pilotuojami taksi/maisto kurjeriai pas tave prilėks taip greitai, kaip tas legendinis bėgikas?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO man Viru viešbutis Taline visada asocijavosi sy Vyrų viešbučiu
Comment
-
O kaip jums mano pranešimai #1776-#1779? Tuo metu buvote išleistas neapmokamų atostogų, o grįžęs atkomentuoti atbuline data nelabai turėjote motyvacijos, kai tie pranešimai jau nebe pirmo šviežumo... Geras tas sapnas su tuo persekiojamu klasioku, kuomet prie jo namų šalia kažką veikė ir Landsbergis? Realybėje gi jokių šansų tokiam scenarijui.
Comment
-
Tai jau tik teismas nuspręsti gali ar pakaltinamas, o jei nepakaltinamas - tokius gydo Rokiškio psichiatrinėje. Ten tik teismas sprendžia ar/kada tave paleisti. Bet aš nesu toks jau sunkus ligonis, nesiruošiu nieko simuliuoti. Utenoje yra teismo ekspertizės centras, kur tiria, ar pakaltinamas.
Comment
-
Bibluja aš praminiau troleibuso, garaž. nr. 1543 vairuotoją, kuri su juo dirbo 11 maršrutu kokiais 2007-2008 m. Jos apranga ir išvaizda buvo labai panaši į mano pirmos mokyklos bibliotekininkę - aukštas ūgis, sijonas, trumpai kirpta vyriška šukuosena, todėl ją ir praminiau Bibluja. Gi esu rašęs, kad kažkada su močiute iš pasivaikščiojimo Vingio parke man rodos ji mus vežė.
Comment
-
Dar gali būti taip, kad netinkamas tik šauktinio tarnybai, bet mogilizacijos atveju - paimtų.
https://www.google.com/maps/@55.4591...l=lt&entry =ttu
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąDar gali būti taip, kad netinkamas tik šauktinio tarnybai, bet mogilizacijos atveju - paimtų.
https://www.google.com/maps/@55.4591...l=lt&entry =ttu
Comment
Comment