Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

PAGALIAU! Atspėjote iš pirmo karto! Galvojau vėl įkelsite kokią nors rusišką, kurios skambesys nė kiek neprimena to, ką užrašau.

Comment

Jei jau išsiaiškinome, kad net ir stambiose statybų bendrovėse "dirba vos 1-3 asmenys", t.y. didžiąją varomąją jėgą sudarantys statybininkai taip yra paslepiami, nes dirba ne kaip samdomi darbuotojai pagal darbo sutartį, bet "ant savęs" (individuali veikla), tai koks principas galioja su KOOP`S? Juk tų parduotuvėlių pilna kaimo vietovėse, ypač - rytinėse Lietuvos dalyse. Ten kasininkės-pardavėjos irgi dirba ne oficialiai? Pagal rekvizitus, pas juos vos 6 darbuotojai, kai parduotuvėlių - gerokai daugiau. Pagal kokį principą jos "pradingsta"?
      https://rekvizitai.vz.lt/imone/koops_mazmena/

Comment

pavezeju irgi kaip taksistu neskaiciuoja. Tai ir jos yra paskaiciuotojos, o ne kasininkes

Comment

Bet kaip jos apiformintos? Vis tiek pinigus, manau, gauna per banką į sąskaitą, o ne vokelyje.

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
            Bet kaip jos apiformintos? Vis tiek pinigus, manau, gauna per banką į sąskaitą, o ne vokelyje.
            samdoma bobele pagal IV. Gali gauti ir grynais. Kaip deklaruoti jau anos reikalas.

Comment

Bet tai kaip išvis atsirado tokia mada, kaip pavežėjai? Anksčiau buvo taksi ir tiek. Aš ir dabar imčiau tik taksi, pavežėjų nepripažįstu. Man daug paprasčiau išsikviesti senoviškai - paprastu telefono skambučiu, o ne atsisiųsti programėlę, joje kažką nuspausti. Čia tų telefonistinių-feisbukinių mada, paprotys, kone religija tie pavežėjai, visokie boltai, šmoltai... Kaip išvis jie persivaldino į Bolt? Tipo Usain Bolt? Maždaug jų pilotuojami taksi/maisto kurjeriai pas tave prilėks taip greitai, kaip tas legendinis bėgikas?

Comment

Bolt (2008 film) - Wikipedia

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                  O man Viru viešbutis Taline visada asocijavosi sy Vyrų viešbučiu
                  O man, kai dar buvau mažas ir kažką girdėjau sakant "Važiuosiu į Taliną", man pasigirdo vos ne kaip "į Italiją".

Comment

O kaip jums mano pranešimai #1776-#1779? Tuo metu buvote išleistas neapmokamų atostogų, o grįžęs atkomentuoti atbuline data nelabai turėjote motyvacijos, kai tie pranešimai jau nebe pirmo šviežumo... Geras tas sapnas su tuo persekiojamu klasioku, kuomet prie jo namų šalia kažką veikė ir Landsbergis? Realybėje gi jokių šansų tokiam scenarijui.

Comment

bet sakei kad turi psicho diagnoze, net i kara neims. Tai ko tu bijai kazko del menamo persekiojimo? Taigi nepakaltinmas

Comment

Tai jau tik teismas nuspręsti gali ar pakaltinamas, o jei nepakaltinamas - tokius gydo Rokiškio psichiatrinėje. Ten tik teismas sprendžia ar/kada tave paleisti. Bet aš nesu toks jau sunkus ligonis, nesiruošiu nieko simuliuoti. Utenoje yra teismo ekspertizės centras, kur tiria, ar pakaltinamas.

Comment

Gal galima a priori issitirti?

Comment

Nelabai, manau. Ten tik su nukreipimais, nukrypimais ir nukirpimais. Kaip pataikyti lemiamą metimą paskutinę sekundę krepšinyje? Kur mane galėjo nunešti ponia Bibluja?

Comment

Per fuksa tik imanoma pataikyti Kas ta Bibluja?

Comment

Ar Oxforde atoma užmetė?

Comment

Bibluja aš praminiau troleibuso, garaž. nr. 1543 vairuotoją, kuri su juo dirbo 11 maršrutu kokiais 2007-2008 m. Jos apranga ir išvaizda buvo labai panaši į mano pirmos mokyklos bibliotekininkę - aukštas ūgis, sijonas, trumpai kirpta vyriška šukuosena, todėl ją ir praminiau Bibluja. Gi esu rašęs, kad kažkada su močiute iš pasivaikščiojimo Vingio parke man rodos ji mus vežė.

Comment

O tai gebėtumėte taisyklingai prinešti savo vairuojamą troleibusą į stotelę? T.y. į įvažą įplaukti taip, kad nei sustoti pernelyg toli (senjorams teks daryti didelį žingsnį nuo bordiūro iki pirmo laiptelio), nei per arti, t.y. su ratais jau užlipti ant šaligatvio?

Comment

Ne, as nesugebeciau. Jauciu, kabinciau keleivius stoteleje...

Comment

Dar gali būti taip, kad netinkamas tik šauktinio tarnybai, bet mogilizacijos atveju - paimtų.

https://www.google.com/maps/@55.4591...l=lt&entry =ttu

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                          Dar gali būti taip, kad netinkamas tik šauktinio tarnybai, bet mogilizacijos atveju - paimtų.

https://www.google.com/maps/@55.4591...l=lt&entry =ttu
                                          Jo, i kara mesai ims visus.

Comment

Working...
                                          X