Bet ar tai nėra diskriminacija, jei sakote, kad nelabai būna?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Turbūt, kad nelabai, manau Birutė Sabatauskaitė pasakytų tą patį"
Kas nėra diskriminacija pagal Lygių galimybių įstatymą?- kai dėl konkrečių profesinės veiklos rūšių pobūdžio arba dėl jų vykdymo sąlygų tam tikra žmogaus savybė yra esminis ir lemiamas profesinis reikalavimas, o šis tikslas yra teisėtas ir reikalavimas yra proporcingas;
T.y. jeigu aklas žmogus užsimanytų vairuoti, tai nebūtų diskriminacija, nes tiesiog objektyviai negalima leisti to daryti.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąliutass , ar perskaitėte mano vakarykštį pranešimą apie tai, kaip taisyklingai turėtų būti perspaudžiami pedalai į kairę? O žinote ką daryti prieš vykstant į parką, kai atlikote paskutinį ratą, visi keleiviai išlipę - ką reikia padaryti?
reikia isvedinti patalpa?
Comment
-
Ne vien išvėdinti. Jeigu transporto priemonėje yra kartoniniai trafaretai - reikia juos apversti, kad būtų nebe maršruto numeris, bet "į parką" ar pan. iš lauko pusės matoma keleiviams. Jeigu naudojama moderni elektroninė švieslentė - suspausti atitinkamą kombinaciją, kad pasikeistų užrašas, kuris informuoja, kad grįžtama į parką, o ne vis dar degtų maršruto numeris.
Ir kas tie šyškos? Čia Joniškio ligoninės direktoriaus pavartotas terminas, kai jis pasakė, kad "švogerių laikai baigėsi", t.y. kad įtakingi rajono asmenys paslaugų be eilės negaus. Ir teisingai.
Comment
-
O kažin kur susispietę visi statybininkai, po kokių stambiausių firmų pavadinimais jie slepiasi? Pvz. išgirdę per žinias apie logistikos aktualijas - visi žinome stambiausias krovinių gabenimo įmones - Girteka, Transekspedicija, Vlantana, Transtira ir daugelis kitų, kurių kaip darbuotojai, figūruoja visi vairuotojai rekvizituose. O kokios yra žymiausios statybų įmonės? Kai kuriose jų, pagal Rekvizitai.lt duomenis, dirba vos 1 ar 2 darbuotojai. Tai tie visiems matomi, X objekte plušantys darbininkai - po kokių įmonių pavadinimais jie dirba?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kas bendro tarp Kubiliaus ir Diržienės?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAbu - fizikai.
Comment
-
Tiems tuometiniams pirmokams, kuriuos aš ir mano klasė, kaip 12-okai, palydėjome juos rugsėjo 1-ąją į 12 metų truksiantį mokslo žygį, jiems šiuo metu jau buvo "grikių kūlimas" ir žiemą bus "Hep Birlikte", o jau pavasarį...
Susiekite su mano asmenine patirtimi ir pabandykite išmąstyti, apie ką kalbama, kodėl pasirinkau tokius terminus.
Comment
-
Archyviniuose kadruose – dar prieš skandalą TV pasirodžiusi Neringa Venckienė: žaidime laimėjo du kilimus
https://www.delfi.lt/veidai/eteris/a...limus-94676093
o po ko įvyko viskas, po to kai Valinskas į seimą pateko. sutapimas ? nemanau.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTiems tuometiniams pirmokams, kuriuos aš ir mano klasė, kaip 12-okai, palydėjome juos rugsėjo 1-ąją į 12 metų truksiantį mokslo žygį, jiems šiuo metu jau buvo "grikių kūlimas" ir žiemą bus "Hep Birlikte", o jau pavasarį...
Susiekite su mano asmenine patirtimi ir pabandykite išmąstyti, apie ką kalbama, kodėl pasirinkau tokius terminus.
Comment
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąAntpečių aš neturiu, bet mano IQ yra virš 200. O visi, kas kritikuoja LTG yra vatnikai.
Comment
-
Abu terminai - tiek grikių kūlimas, tiek Stambulo krepšinio klubo "Anadolu Efes" himno pavadinimas "Hep Birlikte", kas išvertus reiškia "Visada kartu", man yra 6 klasės simboliai, taigi klausdamas, kad jiems dabar yra/bus vienas ar kitas, tai turiu omeny, kad tie pirmokėliai, kuriuos tuomet vedėme, jau šeštokai - kitą pavasarį bus nuėję pusę kelio. Dar šeši - ir baigs vidurinę. Grikių kūlimas todėl, kad 2012 m. mano kaime šiame lauke (prisegu Google streetview nuorodą) tą vasarą augo grikiai. Tų 2012 m. rudenį, kai man jau reikėjo į mokyklą (6 klasę), aš labai gedėjau, kad nepamatysiu to grikių kūlimo gyvai. Tačiau rugsėjį močiutė toliau važinėjo į kaimą ir tiesiogiai man transliavo šio lauko aktualijas - vieną dieną sakė, matė kaip tuos grikius purškė, kad jie greičiau sudžiūtų ir būtų galima kulti. Tai pasakojo, kad priėjus iš arčiau ir sutrynus rankoje jau visai kaip kruopos, galima kulti. Ir pasakojo, kad už kelių dienų pagaliau atvažiavo - tai ir pasakojo, kaip tas kombainas klimpo ar sugedo, paskui kaip kažkas jį iš ten traukė... O žiemą, 2013 m. sausį (Kristupui tęsiasi 6 klasė) planšetiniame kompiuteryje žiūrėdavau Eurolygą, ir ypač mane sužavėjo, kaip trenerio Oktay Mahmuti vedamas "Anadolu Efes" nukalė Maskvos CSKA, ir kiek vėliau - Madrido "Real". Žodžiu, grikių kūlimas ir to Stambulo krepšinio klubo himno pavadinimas man yra 6 klasės sinonimai.
Prisegu kaip tik 2012 m. fiksuotą to lauko vaizdą dar vasarą, kai tie grikiai, kurių kūlimo taip laukiau, dar žydėjo. Kaip žinia, kuliant jie būna rudos spalvos, ir deja, kadangi subręsta rugsėjo gale, aš kūlimo jau nebepamačiau, nes gi mokykla, 6 klasė.
https://www.google.com/maps/@55.1067...l=lt&entry=ttuPaskutinis taisė Kristupas0220; 2023.10.02, 19:14. Priežastis: 6 klasėje buvau 2013 m. sausį, ne gruodį
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimągrikiu kose skani
Ist(i)-fajo CIAU CIAU! (birlyyym, birlyyym bam bam bam, pirly-ym!)
??
P.S. Ciau ciau tai tikrai ne šuniuko lojimo garsas.
Comment
Comment