O normalu, jei pvz. būtų koks nors bomžas, kuris turi autizmo spektro sutikimą ir nenori turėti stogo virš galvos (atmetant visus socialinių darbuotojų susirūpinimus ir patarimus), geriau gyvens gatvėje, nes visi daugiabučiai/nakvynės namai buvo statomi taip, kad buvo aptverta tokia tvora, ant kurios buvo užrašytas statinio statybos vadovas ir jo atestato nr. Gal tas keistuolis žmogelis tiesiog nepripažįsta tokių nesąmonių, kad kažkoks atestatas, už kurio gavimą, dar reikia susimokėti... (P.S. Čia aš apie save realiai).
P.S. Kiek domėjausi, ten esmė tokia, kad yra keli tų kvalifikacijos atestatų tipai, priklausomai nuo to, koks statinio sudėtingumas, dydis... Ten tipo, sprendi kažkokį testą, jį išlaikai, susimoki kokius 150 eurų ir tuomet gauni tą atestatą - pažymėjimą, kad tau suteikiama teisė vadovauti (inžinieriauti) tam tikros kategorijos statinių statyboms.
P.P.S. pikta man ir tai, kad perskaičius tuos užrašus plakatuose ant tvorų, galima pagalvoti, jog ten mokyklos baigimo brandos atestato nr. Bet kur tau...
P.S. Kiek domėjausi, ten esmė tokia, kad yra keli tų kvalifikacijos atestatų tipai, priklausomai nuo to, koks statinio sudėtingumas, dydis... Ten tipo, sprendi kažkokį testą, jį išlaikai, susimoki kokius 150 eurų ir tuomet gauni tą atestatą - pažymėjimą, kad tau suteikiama teisė vadovauti (inžinieriauti) tam tikros kategorijos statinių statyboms.
P.P.S. pikta man ir tai, kad perskaičius tuos užrašus plakatuose ant tvorų, galima pagalvoti, jog ten mokyklos baigimo brandos atestato nr. Bet kur tau...
Comment