O koks stotelės tipas jums patinka labiau - vadinamoji "kišenė" (t.y. įvaža), ar tokia kaip žiedas, nu kur reikia apvažiuoti (užvažiuoti į kitoje kelio pusėje esančią)?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Dar pas mane gatvėje stovi toks baltas automobilis "Seat Arona", kurį vairuoja tokia kokių 25-30 m. mergina. Man vien pasižiūrėjus į jos automobilio ratus (ratlankius), norisi rėkti "Jessica Shy". T.y. esu beveik garantuotas, kad toji mergina mėgsta klausyti šios atlikėjos dainas, nepraleisti nei vieno jos koncerto.
Comment
-
Nu yra tokia atlikėja. Ir tame name tokių jaunų, jaučiu, yra absoliuti dauguma - jie klauso šių laikų dainas, o ne savo tėvų ar savo senelių laikų jaunystės dainas, kaip kad aš. Kiek pastebiu, kiekvienos kartos tarpe populiariausia muzika - tai jų laikų muzika, kuri sukurta jiems jau būnant gimus, dainos, kurias atlieka kone jų bendraamžiai, kai pvz. aš klausau visokias iškasenas.Parašė liutass Rodyti pranešimąO kas tas per velnias?
Comment
-
Juokinga. Pamenu kaip prieš daug daugiau nei metus iš mano daugiabučio laidojimo biuro darbuotojai išsinešė eglutę. Bet mūsų jaunimas koks auga, tiesiog baisu - štai VVM (Vilniaus Viršuliškių mokykla), kurioje praleidau 1 metus - 9 klasę, ten buvo tokie septintokai broliai dvyniai, abu gan pasiutę. Vienas jų, pro šalį praeinant mokyklos ūkvedžiui, tyliai pristojo jam iš galo ir pritūpęs žygiavo jam iš paskos už nugaros rodydamas jam tam tikrus necenzūrinius gestus ir šaukdamas "MELŽIAM KARVĘ VAT VA TAIP!". Tas nesuprato ir neatsisuko. Bet tokie pasiutėliai užaugę vis tiek pasiekia kažką reikšmingo, ne taip kaip aš...
Comment
-
kas kas?Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO Gelminė Glemžaitė gerai vaidina?When a man lies, he murders some part of the world
Comment
-
O tas dalykas, kad žmogaus, jam suaugus padaryti žygdarbiai nebraukia visas vaikystės išdaigas, kurios atrodo tokios tolimo ir nereikšmingos: pvz. tas Aurimas Valujavičius, kur perplaukė Atlantą, dabar visi jį laiko nacionaliniu didvyriu, kaip pasitiko oro uoste su Lietuvos vėliavomis... O viename interviu, pasakojo jis, kaip mokyklos laikais, į tam tikrų mokytojų langus skrisdavo kiaušiniai... Aišku kai tėvai sužino apie tokius savo vaiko darbelius, jie jį pabara, ir vaikui gali atrodyti, kad jo jau nebemyli, tačiau kai pasieki tokį retą dalyką, tuomet visi tie pokštai nebeatrodo kaip tragedija.
Comment
-
Taip. Oficialiai nenoriu, nes tuomet atsiras įrašai, kad dirbau, tapau mokesčių mokėtoju ir reikės kasmet pateikinėti tas deklaracijas VMI - išsiaiškink kokie įmokų kodai, kaip sumokėti. Tai, ką darau dabar - abejoju, ar atrasiu kažką geresnio už galimybę išeiti iš namų kada noriu ir bendrauti su krovininio transporto vairuotojais. O neoficialiai irgi bijau, nenoriu bendrauti su žmonėmis.
Taip, žinau, kad gimsta tam, kad numirti, Armėnijos himne yra net vieno posmo eilutė su panašiais žodžiais.
Comment
-
O normalu, jei pvz. būtų koks nors bomžas, kuris turi autizmo spektro sutikimą ir nenori turėti stogo virš galvos (atmetant visus socialinių darbuotojų susirūpinimus ir patarimus), geriau gyvens gatvėje, nes visi daugiabučiai/nakvynės namai buvo statomi taip, kad buvo aptverta tokia tvora, ant kurios buvo užrašytas statinio statybos vadovas ir jo atestato nr. Gal tas keistuolis žmogelis tiesiog nepripažįsta tokių nesąmonių, kad kažkoks atestatas, už kurio gavimą, dar reikia susimokėti... (P.S. Čia aš apie save realiai).
P.S. Kiek domėjausi, ten esmė tokia, kad yra keli tų kvalifikacijos atestatų tipai, priklausomai nuo to, koks statinio sudėtingumas, dydis... Ten tipo, sprendi kažkokį testą, jį išlaikai, susimoki kokius 150 eurų ir tuomet gauni tą atestatą - pažymėjimą, kad tau suteikiama teisė vadovauti (inžinieriauti) tam tikros kategorijos statinių statyboms.
P.P.S. pikta man ir tai, kad perskaičius tuos užrašus plakatuose ant tvorų, galima pagalvoti, jog ten mokyklos baigimo brandos atestato nr. Bet kur tau...
Comment
Comment