Rajonu centruose yra degalinės, be to, kaimiečiai turi kuro talpas. Jie dažniausiai naudoja dažyta dyzeliną, nuvogta nuo žemės ūkio technikos
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O kas yra daugiausia vaikų turintis tėvas Lietuvoje? Ar tik ne pūkutis? Jo sąskaitoje, jei neklystu - 10 vaikų! Aš anksčiau išgirdęs pavadinimą "Pūko radijas" tikrai maniau, jog jis pavadintas pagal pienės pūkelį, o ne kad yra tokia pavardė.
https://lt.wikipedia.org/wiki/K%C4%99stutis_P%C5%ABkas
Ir kas ta "DUJOTEKANA"? Kažkokie aferistai, siejami su mums nedraugiška valstybe? Man tai vien pavadinimas skamba juokingai... Arba ko iki šiol kai kurie lietuviai verkia, kad "pardavėme" savo "Mažeikių naftą"? Juk ta gamykla veikia iki šiol, tik pakeitė pavadinimą į "Orlen Lietuva".
Comment
-
1. O kokia čia daina užšifruota (priedainio žodžiai): "itsa - seburi(-)staaaaif". ??
2. Aš siūlau, kad žodis "išparceliuoti" reikštų "išgražinti", o ne kažką kita ką jis ten reiškia dabar. Nes parceliuoti man asocijuojasi su žodžiu porcelianas, kas yra kone krištolinės švaros simbolis.
3. Per 2012 (pagal iš skaičių nupieštą skaičių logotipą - ZION) Londono olimpines žaidynes, kai Nigerija žaidė su Tunisu, tai pabaigoje kai Nigerija nugalėjo berods rezultatu 60:56, kai nuaidėjo finalinė rungtynių sirena, aš garsiai surikau "Važiuoja sirena ant Tuniso", t.y. tuo metu toje arenoje sirenos garsas buvo toks tarsi išvežantis pralaimėjusią komandą lauk. Ot būtų juoko, jei kas nors būtų išgirdęs mane sakant tokią nesąmonę. Beje, tuo metu vasarojau kaime, bet šalia manęs daugiau nieko nebuvo.
Comment
-
Viešpatie, nu visai ne tą dedate, ne į tą pusę visiškai. Va čia yra teisingas atsakymas. Tai bene žinomiausia šio atlikėjo daina:
https://www.youtube.com/watch?v=NrLkTZrPZA4
Comment
-
Kodėl jūs taip skeptiškai nusiteikęs mažumų atžvilgiu?
O gal patarsite, ką daryti, jei esu prie universiteto ir ten laukiu, kol iš jo išeis tas mane dominantis objektas, tačiau staiga užsinoriu, kad mano galvoje (arba sausumoje, ant tikros žemės) plazdėtų Pašilaičių žiedo vėliava? Ogi sėsti į 19 maršruto troleibusą, jungiantį Saulėtekį (studentų miestelį) su Pašilaičiais! Ne kartą esu taip daręs - nuvažiuoju, pastebiu jį, o tada sėdu į 19 troleibusą. Nors šis maršrutas yra labiau 2 parko, aš kartais specialiai palaukdavau troleibuso, priklausančio 1 parkui.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąpats paklausei, pats atsakei?
a) atsakysite ką nors itin juokingo
b) bandysite parašyti rimtą atsakymą, tačiau nugrybausite visai ne į tą pusę. Negi jums tos dainos priedainyje esantis žodis "Sacrifice" lietuviškai ausiai neskamba panašiai kaip "itsa - seburi(-)staaaaif" ?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAš vos ne kasantrnakt sapnuoju mokyklą, ir dažniausiai net ne 12 klasę, bet dažnai 11 ar net 9. Gal tai pasąmoninis nenoras susitaikyti su tuo, kad ją jau baigiau? Bet iš kitos pusės džiaugiuosi, kad nebereikia keltis 6:30 ryto, nuėjus matyti man nepatinkančių mokinių...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jūs tikrai niekada sankryžose, sakėte, nesukate į kairę?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJuokaujate gal. O į dešinę?
Comment
-
O atvykęs randate kur prisiparkuoti mašiną? Kas toliau - įėjus į vidų prieini prie sėdinčio tarnautojo, kuris iš vieno iš daugybės po apačia esančio stalčiaus ištraukią pundą banknotų, perrištų gumyte (kad tvirčiau laikytųsi) ir paduoda jį tau? Neeee, pirmiausia, turbūt, nustato tavo tapatybę, tada, jei atvykai pirmą sykį, dar patikrina ar ta išmoka tau tikrai priklauso...
Ir ar man priklausytų kokia pašalpa/išmoka, jei gyvenime nesu niekur dirbęs?
Comment
-
masinai pastatyti vietu pilna, tik mokama, zaraza. Pirmiausia paprase paso. Padaviau. O bedarbio pasalpos as negaunu, nes nedirbes. As gausiu tik kompensacija uz sildyma bei karsta ir geriama vandeni is savivaldybes. Bet kad ja gauti, turi buti registruotas darbo birzoje. Klause, kodel nedirbate, sakiau, kad nerandu darbo. Dar klause ka sugebu dirbti, tai atsakiau, kad nieko. Tada, sako, tik nekvalifikuotas darbas. Sakau, viskas gerai, bet ir to nesugebu, beto, turiu stuburo isvarza, o ir ne viena, taigi, fizinio darbo dirbti negaliu. Gerai, atsake. Tada dar pora anekdotu atsisveikinimui ir po 15 minuciu as laisvas. Sumokejau uz parkavima 60 cnt.
Comment
Comment