Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    O tai su kuriuo iš troleibusų labiausia norėtumėte prasilėkti, ir su kuriuo labiausiai - ne? Parašykite bent po vieną garaž. nr. iš abejų parkų (jei įdėmiai skaitėte aprašymus).
    su nei vienu. Vilniuje baisoka lipti i troleibusa

Comment

O kaip būna su krepšiniu ar kitais sportais, kad jau nebe tu moki pinigus kaip už būrelio lankymą, bet TAU pradeda mokėti honorarus? Juk viskas prasideda dar 1-oje klasėje, kai užsirašai į krepšinio būrelį (mokyklą), ten tėveliai kas mėnesį moka pinigus, o kuriuo maždaug metu ir kaip ateina momentas, kai jau tai tampa nebe būreliu ir nebe tu moki už lankymą, bet tau moka už gerą žaidimą?

Comment

pirmi kontraktai gabiems ateina nuo 16 metu. O labai gabiems ir perspektyviems nereikia moketi uz sporta. Bent Sabonineje taip yra

Comment

O kodėl manote, kad Vilniuje važiuoti troleibusu yra baisu? Ir ar perskaitėte visus mano prisiminimus?

Comment

O kodėl manote, kad Vilniuje važiuoti troleibusu yra baisu? Ir ar perskaitėte visus mano prisiminimus?
            ten truputi smirda ir labai daug visokiu narkomanu ir siaip iskrypeliu vazinejasi.

Taip, perskaiciau. Nuostabi atmintis

Comment

o buvo troleibusas su tokia vienos krepsinio komandos pavadinimo reklama ir uzrasu "paimu tave kas ryta?"

Comment

O tai kuris pats nejaukiausias numeris? Šiąnakt sapnavau, kad gretimame balkone gyvenanti gruzinė (Gruzijos ambasada šalia mūsų nuomojasi butą), ji pakvietė mane važiuoti į sankausko Šiaulius, kur pataisos namuose kali kažkoks jos kažkas. Tai ji važiuodama labai greit įsibėgėdavo ir paskui taip pat staigia stabdydavo. Toks gruziniškas vairavimas. O vėliau, ten pataisos namuose man pasidarė taip nejauku tarp tų sienų, kad pabijojau atlikti kažkokį nusikaltimą, ir kai įsėdau į liftą, kad pakeltų mane į viršų, pareigūnas į mane laikė nukreipęs šautuvą, o kai išlipau pakilęs, ten irgi.

P.S. ne, tokio nebuvo, buvo tik 1565 ir 2478 su laikraščio Lrytas reklama.

Comment

vaziuociau, galbut, tik su vieninteliu, ten, kur senukas kontrolierius gali apkulti ka nors

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                    vaziuociau, galbut, tik su vieninteliu, ten, kur senukas kontrolierius gali apkulti ka nors
                    O kuris čia numeris? Senukas kontrolierius?
                    O žinote, ką vadinu soskriatais? Ogi tokius suskretėlius-banditus, tokius naglo veido, vyresnio amžiaus, apkūnūs, kur mėgsta viešai daryti tai, ką šiaip jau reiktų privačiai.

Comment

1106

Comment

Jo, su 2485 irgi dirbdavo toks pražilęs senis su džinsiniu švarkeliu. Reiktų to mano sekamo žmogaus garbei į lietuvių kalbą įtraukti naują linksnį, pvz. subliatyvą ar aliatyvą, kuris atsakytų į klausimą "Ko link?". Juk aš kai išeidavau iš namų, man buvo svarbiausia kuo greičiau savo kojomis pristatyti savo kūną prie jo namų, t.y. atnešti jam save šalia jo. Tuomet atsisėsdavau ant kelmo jam po langais... Ir su dideliu ilgesiu tekdavo išvykti, kai jau laikas namo - valgyti - miegot.

Comment

Bet 2668 irgi tokia nuoširdi vairuotoja gal? Arba dovanėl-kyšininkas iš 2604?
                          Kaip ten kažkas sakė "Gyvenimas beprasmiškas, nematau jokios vizijos, įdomu ar danguj jie turi kabelinę televiziją?"

Comment

O kiek tikėtina, kad Lietuva blokuos Šiaurės Makedonijos narystę ES, nes jų šalis per ketvirtfinalį mus išmetė iš Eurobasket2011 kovos dėl medalių?
                            Ir dėl ko makedonai konfliktuoja su bulgarais pastoviai? Ten irgi visos rietenos dėl kažkokios "istorinės tiesos"?

Comment

ar Suodaitis tarnavo kariuomeneje?

Comment

O Suodaitis tai čia nuo žodžio "suodinas" (t.y. apsidirbęs kaminkrėtys) ar nuo žodžio "sodas"?

Comment

O Suodaitis tai čia nuo žodžio "suodinas" (t.y. apsidirbęs kaminkrėtys) ar nuo žodžio "sodas"?
                                  is isvaizdos atitinka ir ta, ir ta

Comment

O jei pasirodyčiau prie to, kai tamsta sako "objekto" namų:
                                    1) kokiu būdu, jūs manote, jis, užmatęs, kad šlaistausi prie jo namų, kreiptųsi į policiją - 112/epolicija.lt/gyvai atvyktų į komisariatą?
                                    2) kokį žodį sušukti iš adrenalino, jei suprasiu, kad jis mane pastebėjo ir/ar net bando gaudyti? gal "Džeronimooooo!"?

Comment

jauciu, kad skambintu stukaciu numeriumi. Rekti geriausiai butu Banzaaaaai!!!!

Comment

kodel nenubaude Vanago, tik jo zmona? Galejo bent baudele kokia nulupti

Comment

kaip idomu. Latvija premjere paskyre Nicole Kidman

Comment

Working...
                                          X