O perklausėte tą kątik įkeltą tam troleibusui 1111 skirtą skrydžio dainą, bei vakar porą įmestų klipukų, kuriuose skambančias dainas priskiriu atitinkamai mano kaimynei Dezidai ir Filipinų valstybei?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąČia kai buvau pradinukas, tokia buvo TV3 televizijos programos pradžia iš ryto - tie garsai yra melodija muzikėlės, su kuria kokią 6 val., ekrane degant TV logotipui, prasidėdavo šiuo intarpu, paskui eidavo Televitrina, kurią aš irgi žiūrėdavau po daug kartų, kur reklamuodavosi visokie Top-Shop ir pan. nesąmonės.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO perklausėte tą kątik įkeltą tam troleibusui 1111 skirtą skrydžio dainą, bei vakar porą įmestų klipukų, kuriuose skambančias dainas priskiriu atitinkamai mano kaimynei Dezidai ir Filipinų valstybei?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
perklausiau. Tai Mirei Matje, ar kaip ten jinai vadinasi. Gal per gerai ruskajazychnai truliko vairuotojai?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Nesu garantuotas ar ji tikrai rusė, asmeniškai pažįstu buvusią jos pamainininkę Danutę, kurios abi dalindavosi tuo pačiu troleibusu. O Dezidos ir Filipinų "himnus" klausėte?
Comment
-
Dezidos daina
https://www.youtube.com/watch?v=V0PisGe66mY
Filipinai
https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąDezidos daina
https://www.youtube.com/watch?v=V0PisGe66mY
Filipinai
https://www.youtube.com/watch?v=ETxmCCsMoD0
Comment
-
Taip, apie tą valstybę, man ji kažkodėl nelabai patinka...
Kitą kartą, po ilgesnių neprisijungimų, skaitykite visus nematytus pranešimus tol, pakol pamatysite kažkada anksčiau jau matytus. Taip išvengsime situacijų, kuomet jūs kažką pražiopsote ir paskui prašote pakartoti...
O ten kur prie mano namų yra ta grožio studija, ten vyrų kirpimas nežinau kiek, gal kokie 40 eurų, žodžiu, kaip jums atrodo, ką jos man sakytų, jei ateičiau pas jas (nors realybėje žinau, kad tikrai neisiu) ir paprašyčiau apkirpti mane, žinant, kad esu nubaudavęs to salono savininkę-kirpėją, kai ji pasistatė automobilį ant trinkelių per arti požeminio garažo vartų? Gal sakytų 40+15* eurų, kaip kompensacija už tą baudą?
* - 15 todėl, kad būtent tokio dydžio bauda skiriama už pirmą kartą padarytą prasižengimą.
Comment
-
Dar kažkoks stogo pačiuožimas man buvo 2018-2019 m. (12 klasė čia buvo), kuomet mano galvoje sklandė leitmotyvas "Nenorėti būti klientai". T.y. tas labai pasijusdavo mokykloje, kuomet pertrauka, bet mokytoja mus išvaros, nes pliurpia su kokia nors Vyšniauskiene ir tik nuskambėjus skambučiui įsileidžia vidun, arba PDS`e, kuomet anksčiau neleisdavo, tai mes kaip kokie durniai klientai stovime už durų ir tarsi esame jų valioje ir laukiame, pakol būsime pakviesti užeiti. Tas pats ir su tolimojo susisiekimo ar priemiesčio autobusais, kur visi stovi eilutėje prie vairuotojo ištiesta ranka laukiant bilieto. Tiesa, šiam dalykui turėjau atsvarą - dažniausiai važinėdavau su vienu, kuris mane pažinojo, todėl pas jį įlipdavau anksčiau, pvz. dar parke arba paimdavo mane pakeliui, tai "būti klientu" (t.y. stovėti eilėje kartu su kitais mirtingaisiais) man nebereikdavo.
Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.08.24, 20:46.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąkas yra PDS?
Va čia vienas iš Kaune esančių:
https://kaunopoliklinika.lt/paslaugo...s-stacionaras/
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai gerai, ne esmė kiek ten oficiali kaina, man tiesiog įdomu, ar jų kirpėjų kolektyvas pakeltų man kainą ar išvis atsisakytų aptarnauti, turint omenyje tai, kad nufotografavau ir policijai pridaviau jų vadovės automobilio, pastatyto neleistinoje vietoje, nuotrauką?
Comment
-
O norėtumėte į PDS? Spaudėte mano nuorodą, žiūrėjote foto - kiek muzikos instrumentų pridėliota, kokie minkšti, šviesūs krėslai? Ten algos už lankymą, aišku, negausite, bet mokėti irgi nereikės - jei esate socialiai remtinas, PSD jus draudžia valstybės lėšomis. Aš irgi tokį lankiau, kuomet mane nervino, kad kažkas kažką su mašina paima/išleidžia stotelėse. Po visko jaučiausi, lyg buvau ne gydomas, o lankiau kažkokį muzikos-piešimo būrelį. Tai socialinė darbuotoja kaip tik sakė, kad ji painioja sąvokas PDS ir PSD. Pirmoji - jos darbo vieta, antrąjį dažnai linksniuodavo, kai pakonsultuodavo ligonius apie sveikatos draustumo reikalus.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO norėtumėte į PDS? Spaudėte mano nuorodą, žiūrėjote foto - kiek muzikos instrumentų pridėliota, kokie minkšti, šviesūs krėslai? Ten algos už lankymą, aišku, negausite, bet mokėti irgi nereikės - jei esate socialiai remtinas, PSD jus draudžia valstybės lėšomis. Aš irgi tokį lankiau, kuomet mane nervino, kad kažkas kažką su mašina paima/išleidžia stotelėse. Po visko jaučiausi, lyg buvau ne gydomas, o lankiau kažkokį muzikos-piešimo būrelį. Tai socialinė darbuotoja kaip tik sakė, kad ji painioja sąvokas PDS ir PSD. Pirmoji - jos darbo vieta, antrąjį dažnai linksniuodavo, kai pakonsultuodavo ligonius apie sveikatos draustumo reikalus.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
jei suzinotu, ziurek, kad blogiau ko nepadarytu
O ką jūs apie tą mano vieną iš 12 klasėje krėtusių krizių "Nenoriu būti klientu"?
Comment
-
Tą Bazilijaus vasarą (2011 m.), pavadintą pagal spėjamą žmogaus, dirbusio su 1592 vardą, tais metais mokyklą baigė 1992 m. gimę jaunuoliai. Įprastai mokykla baigiama 19 metų, arba kai kam būna ir 18, bet baigimo metais, iki kalendorinių metų pabaigos turi sueiti 19. Tai dar per žinias buvo rašyta dilema, kad tas tuomet dar tik kylanti žvaigždė Jonas Valančiūnas (toks krepšininkas, jei nežinote), jam kažkuriuo metu turėjo būti ir svarbios rungtynės ir brandos egzaminai... Ką pasirinkti, kas svarbiau? Bet per Eurobasket2011 rungtynes su Vokietija, kai jis 2 kartus iš eilės įspūdingai įkrovė kamuolį iš viršaus, dar mano mama aikčiojo "Tas Valančiūnas tai kažkas nerealaus".
Comment
Comment