Bet tai nuo seno pas mus ta tradicija, kad baigęs 12 klasių turi eiti kažkur studijuoti. Dar J. Biliūno ar Vaižganto kūryboje buvo kažkas, kad tipo, baigęs vidurinę, o tada - į mokslus išleisti, kaip sakoma...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO ten kaip būna statybos ir būna tokia tvora, kur užrašytas rangovas, vadovo telefonas ir jo atestato nr. Kas tas atestatas, kai kalbame apie statybas? Tipo panašiai kaip mokyklos baigimo brandos atestatas?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJūs mane juokinate kartais. O gal ir ne.
Šiandien neatrašinėjau kone valandas septynias, nes šiandien pamėginau įvykdyti slaptą operaciją. Gal numanote, apie ką eina kalba?
Comment
-
Nors jau atsakėte,
Duosiu užuominą nr. 1 - "Mamma Maria" Šiai užuominai tokios eilės:
(veiksmas vyksta 2019 m. rugpjūčio pradžioje, o ne viduramžiais, kaip Maironio eilėraščiuose)
Galbūt mėnesiukų porą tylėjęs, ką daryti nežinojęs
Dabar pasikratydamas, atlėkiau, atskubėjau
Kas ten taip toli laukia, kur mašina pilka stovi
Kaip širdis su prakaitu išmuš visa tai pamačius
Mama ma ma mama Maria ma ma ma
Prieš metų 10 ar daugiau būdavau kaime,
Ten kuldavo javus toks Noreika
Dabar šio naujo herojaus mano, vieno iš draugų pavardė yra Šibaila
Amore mio, amore majo - Noreika & Šibaila
Dabar mes skrendam išdidžiai
Praėjusį beveik tuziną metų
Į unitazą tarsi nuleidę
Ir žvalgomės naujų krypčių, naujų vilčių.
O kas manęs laukia ateityje, sakyki man tu-u!
Užuomina nr. 2. Pradėjau "bombinti", nesulaukęs derybų. Šiam dalykui skyriau tokias eiles:
(Aprašomas veiksmas vyksta 2023 m. kovo pabaigoje)
Naktį giedrą žvarbią virš Ateities gatvės žibanti
Leidžias žibanti žvaigždė, žibanti žvaigždė
Ir melodija man primena
Prabėgusias dienas, bėgusias dienas, kai buvo gera su tavimi
Ta naktis, kuomet mirė galutinai
Viena iš dviejų mano gyvenimo prasmių
Buvau sumišęs, nežinojau ką daryt
Atleisk man, už sujauktą gyvenimo ritmą
Tarsi vienišas bedvasis piemuo
Aš stoviu kitame krante
Ir nusigauti į tavąjį krantą
Negaliu, negaliu, negaliu
Dieną šviesią į šiaurę kiek nuo Ateities gatvės
Į tavuosius namus leidžiasi kometa
Ir kitaip pasielgti aš negalėjau
Nes tu vilkinai derybas dėl taikos plano
Nors skyrimasis galutinis labai sunkus, nors kenkiu
Tu man atleisk, drauge mielas!
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBeje, kaip sekėsi ta slapta misija?Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.07.25, 23:36.
Comment
-
Bet miškelis per daug nesuterštas nuo kovo, kai paskutinį kartą ten lankiausi. Stambesnių šiukšlių lyg ir nebuvo. Na gal medžiai dabar kai žaliuoja, gal kiek pridengia netvarką. Labiausiai lapija yra gerai šiuo metu, jei lankaisi šviesiu paros metu, tuomet pro langą ar balkoną iš savo buto tie žmonės, nematys, kad aš pasirodžiau. Bet eidamas pro tą jų manęs matomumo zoną tai žiūrėjau tiesiai į kelią, nepasukdamas galvos nė milimetro į šoną (galimai suprastų, į kieno langą žiūriu). Ir ėjau taip stryksėdamas, kilnodamas kojas į viršų kaip koks atletas. Darau prielaidą, kad tas miškelis nėra itin greitai priteršiama vieta, tad sekantį apsilankymą planuočiau vėlyvą rudenį, gal kokį lapkričio mėnesį, kai medžiai bus numetę lapus (geriau matysis šiukšlės) ir kokią 16 valandą jau bus sutemę ir galėsiu drąsiau apvaikščioti išblizginti visą tą laukymę, nes tamsoje aš sunkiau įžiūrimas ir atpažįstamas. Be to, erkės jau ilsėsis. Turbūt toks mano likimas - pataikiau važiuoti būtent tuo reisu, kad pamatyčiau, kaip jis išrieda iš savo namų, kad reiškia, kad kurį laiką galėsiu saugiai pabūti, sutvarkyti aplinką jam po langais. Tačiau bijojau, kad namie gali būti likę kažkas iš jo šeimos narių, tačiau laimei, kieme nebuvo net ir jo mamos mašinos (kurią irgi atpažįstu iš modelio bei valstybinio numerio). Jis savo šeimos nariams yra pasakęs, kad jei jie pamatys mane, tai praneštų jam, o tuomet jis savo ruožtu - į policiją. Beje, jis išriedėdamas iš savo kiemo buvo prie pat išsukimo į pagrindinį kelią, o aš kaip tik sėdėjau autobuse prie lango, tai labai norėdamas, per mažiau nei sekundę labai norėdamas galėjo pastebėti, kad pravažiuoju pro jo namus. Kadangi taip ir nebuvome su juo susitikę pašnekėti (ko jis labai norėjo), nežinau ar pravažiavimą pro jo namus, neišlipant arčiausiai esančiose stotelėse, jis irgi traktuotų kaip sekiojimą...
Comment
-
Tikiuosi, rudenį nukritusių lapų nerinksi miškelyje? O tas žmogus yra iš mažumos atstovų ar gyvena su žmona? Ar jie turi vaikų? Bistiek nesuprantu, kodel jie tau neleidžia būti šalia jų namų, jeigu net ir miškelį aptvarkai. Įdomu, kaip jis skustusi policijai? Sakytų buvrs klasiokas tvarko aplinką mūsų miškelyje atvaziuokite ir suimkite jį?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTau tikrai reikia rašyti i kokius portalus ar laikraščius. Praktiškai rašytojas. Geriausiai būtų kokie apsakymai, esė ar detektyvai.
- ... o šiandien Arnas už darbą pamokoje gauna vienetuką!
Tai Arno reakcija į tai buvo gana ciniška. Jis iškėlęs ranką parodė tą "antytę", ną tą legendinį gestą, kurį išpopuliarino Sabonis po laimėto finalo prieš CSKA.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąTikiuosi, rudenį nukritusių lapų nerinksi miškelyje? O tas žmogus yra iš mažumos atstovų ar gyvena su žmona? Ar jie turi vaikų? Bistiek nesuprantu, kodel jie tau neleidžia būti šalia jų namų, jeigu net ir miškelį aptvarkai. Įdomu, kaip jis skustusi policijai? Sakytų buvrs klasiokas tvarko aplinką mūsų miškelyje atvaziuokite ir suimkite jį?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kaip manote, kurioje institucijoje galėjo nuskambėti frazė "Litas arba kuolas"?
P.S. vienas autobuso vairuotojas paklaustas bandė spėti, jog Seime.
Comment
Comment