Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
O kaip žmonės gali valgyti vištiena, juk tai gyvo padaro mėsa.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
dvitaktes zoliapjoves uzvedimas?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Ne, čia gi liftas. Senos statybos daugiabučio senas klibantis, girgždantis, nežydintis, stringantis liftas. Aprašiau tiek jo važiavimo, tiek durų darinėjimo garsus.
Comment
-
Trečioji zona klausimų - kokio žemės ūkio padargo, kabinamo prie traktoriaus galo, veikimo garsas čia užfiksuotas? Šis garsas labiau girdimas, kai minėtas padargas veikia, tačiau kiek aprimęs, t.y. tuo momentu neatlieka savo tiesioginio darbo, bet tebėra įjungtas.
Ur-ran-kagagagan, ur-ran-kagagagan! Na vienu žodžiu kažkuo primena "Spragtuko" ar kokio ten baleto melodiją...
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai kaip, liutass , ar neturite idėjų, kas tai galėtų būti?
Comment
-
Tu apie liftą ar aš kažką pramiegojau?
Beje, kai pamatau žmogaus gimimo metus 1986, man iškart iškyla klausimas, ar jo gimimo diena nebus paženklinta istorine nelaime - 1986-04-26.
Comment
-
Skaityti pranešimą #1986.
Beje, kai pamatau žmogaus gimimo metus 1986, man iškart iškyla klausimas, ar jo gimimo diena nebus paženklinta istorine nelaime - 1986-04-26.
Comment
-
Ne. Tai - vadinamieji diskai. Nežinau koks oficialus pavadinimas, bet tie kur nupjautą žolę guldo lygiomis pradalgėmis. Su jais pjaunama žolė dažniausiai ruošiama presavimui.
https://www.youtube.com/watch?v=D6ijgiZNHUA
Comment
-
O jei liūtas ignoruoja viešąjį transportą, negi nepanorėtumėte "ištempti prieš valandos pertrauką"? Juk faina.
P.S. Puslapyje nr. 92 susiraskite mano pranešimą #1826 ir jį perskaitęs dar kiek pamąstykite ir tik nesant idėjų eikite link pranešimo #1827, kuriame išsamiai paaiškinu "ištempimo prieš valandos pertrauką", sąvoką.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.07.24, 17:05.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jei liūtas ignoruoja viešąjį transportą, negi nepanorėtumėte "ištempti prieš valandos pertrauką"? Juk faina.
P.S. Puslapyje nr. 92 susiraskite mano pranešimą #1826 ir jį perskaitęs dar kiek pamąstykite ir tik nesant idėjų eikite link pranešimo #1827, kuriame išsamiai paaiškinu "ištempimo prieš valandos pertrauką", sąvoką.
Comment
-
ne, as nenoreciau, taciau, tai buvo mano pastovi psichologine busena kai dar dirbau kazkokiame darbe pries pietu pertrauka.
Comment
-
O ką čia bendro su autobusais turi jūsų psichologinė būsena? Taip pat, daug kartų gvildenau klausimą, ryšio tarp darželyje mažo žaidžiančio vaiko, kurį tėvai atvežą į darželį ar mokyklą nuosavu automobiliu. Juk mažas vaikas dar negali turėti vairuotojo pažymėjimo, jis toks gležnutis, bet va jo tėvai tokie monstriškai galingi... Kaip kitiems vaikams, kurių tėvai nevairuoja, žaisti su tokiu vaiku kurį atveža?
O tie vaikuciai, kuriu teveliai neturi automobiliu, o vargsta su autobusais/troleibusais/mikriukais jau yra gailecio verti, uzuojautos ir siaip, ju likimas jau uzrasytas zvaigzdese visa likusi gyvenima buti nelaimingais
Comment
-
Aleikit? O kas atliko šią dainą:
Ašarų nebuus,
Tereikia, išsiskirt sunku
Ir gaila mes per visąnakt,
Mergaite, būsi su manim
Suprantu sunku, nelengva
Laukti tau manęs
Ir verta pagalvot man tik
Ar verta taip ilgai kentėt
Ich bin dein, mergaite mano
Du bist mein, aš būsiu tavo
Allein, atnešiu savo-o-o degančius jausmuus
Ich bin dein, mergaite mano, du bist m..
Comment
-
Comment
Comment