man atrodo jie saudomi mesos kukuliais
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąman atrodo jie saudomi mesos kukuliais
Taip pat, ar gražiai pasielgė ta keleivė, kur laukė kartu visais autobuso, o kai sužinojo, kad jis neatvažiuos, dar spėjo užkalbinti savo kolegę, kurią vyras atvažiavo paimti su mašina. Ir jinai pas juos įsėdo, o kitų nepakvietė ir jie liko laukti vėluojančio transporto. (#1792).
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Kas šaudomi?
Taip pat, ar gražiai pasielgė ta keleivė, kur laukė kartu visais autobuso, o kai sužinojo, kad jis neatvažiuos, dar spėjo užkalbinti savo kolegę, kurią vyras atvažiavo paimti su mašina. Ir jinai pas juos įsėdo, o kitų nepakvietė ir jie liko laukti vėluojančio transporto. (#1792).
Ta keleive pasielge slyksciai, bet ko tu gali tiketis is zmogaus, kuris naudojasi viesuoju transportu?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
tie sautuvai saudo ne kulkomis, bet kukuliais. Beje, ar suskaiciavote, kiek mesku jie isskerde. kad pasidaryti tas klounu kepures?
Ta keleive pasielge slyksciai, bet ko tu gali tiketis is zmogaus, kuris naudojasi viesuoju transportu?
O ką manote apie tą mano krizę, kuomet darželinuko amžiaus būnant kažkodėl itin nemėgau Lenkijos bei tas dvi mergytes man virš galvos gyvenančias ir tą per LRT reklamos intarpą leidžiamą dainelę apie televizorių? (abu pranešimai yra tame pačiame 90 šios temos puslapyje).
Comment
-
O yra kur nors legaliai parduodamos tikros granatos? Nu tos kur sprogsta, pvz. kaip kokiais niūriais 2011-aisiais ar kada ant Tauro kalno dėl nelaimingos meilės susisprogdeno kažkoks jaunolis arba 2014 metais Panevėžyje kažkoks persekiotojas su savo auka. Visur prekiaujama tik žaislinėmis, šiaip tiesiog įdomu pasidarė. Ir beje, kodėl visi taip šaiposi iš Agnės Širinskienės? Gal kas galite priminti, kokia buvo ten jos kursinio darbo tema? Kažkas labai tyro, trapaus ir švento ar ne?
(čia pranešimo 1802 tiksli kopija)
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO yra kur nors legaliai parduodamos tikros granatos? Nu tos kur sprogsta, pvz. kaip kokiais niūriais 2011-aisiais ar kada ant Tauro kalno dėl nelaimingos meilės susisprogdeno kažkoks jaunolis arba 2014 metais Panevėžyje kažkoks persekiotojas su savo auka. Visur prekiaujama tik žaislinėmis, šiaip tiesiog įdomu pasidarė. Ir beje, kodėl visi taip šaiposi iš Agnės Širinskienės? Gal kas galite priminti, kokia buvo ten jos kursinio darbo tema? Kažkas labai tyro, trapaus ir švento ar ne?
(čia pranešimo 1802 tiksli kopija)
Comment
-
granatos legaliai nenusipirksi, bet nelegaliai is Ukrainos atvezta gali. Del Sirinkienes nieko nepasakysiu, tiesiog nezinau kas ji tokia. Taip, politike, bet ten pilna ju visokiu, neverta kreipti demesio i ta ar ana.
Taip pat, kuris dar pranešimas iš 91 temos puslapio pasirodė įdomiausias, į ką norėtumėte pasigilinti? Žinoma, labiausiai atsakymams tiktų klausiamojo pobūdžio pranešimai, nes į tuos, kuriuose ką nors pasakoju, dažniausiai galite tik linktelėti pritardamas.
Juokas juokais, bet tik pagooglinęs supratau, kad Lačplėsis - tai mitinis herojus. Seniau maniau, kad čia kažkoks tautinis latvių alus, verdamas pagal originalų receptą, tautos pasididžiavimas.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.07.23, 20:49.
Comment
-
O, liūtai, pamiršau kaip turėjau sutikti jus po sugrįžimo, man nebesitikėjau, kad atsilaisvinsite būtent šiandien. Pradžiai turėjo būti lengvesnių klausimų apšilimo zona. Pirmas:
Kokio atlikėjo ir kokia daina čia aprašoma (pagal tai, kaip aš išgirdau žodžius pirmą kartą girdėdamas šią dainą)?
....................aaaaaaa
Nemuno vagy, olikaaa, šilumaaa!
Jeigu papildomai pradėti domėtis, kas gali būti tas Nemuno vagis, tai kadangi Nemunas man asocijuojasi su Kaunu, kurio labiausiai nemėgsta sankauskas, tai manyčiau kad jis gali kėsintis pavogti ištisą upę. Nors realiai ten žodžiai kitokie. Anksčiau ar vėliau nustatau, kokia tai daina, kurias girdėjau gal dar būdamas pradinėse klasėse, kuomet nesinaudojau internetu.
Comment
-
Neblogų minčių, matau, prikepes 91 psl. Tu arba turi fenomenalia atmintį, arba esi užstrigęs ant savo mokyklos laikų ir nieko čia jau nepakeisi, nebent isidarbinsi kokiu taksistu ar panašiai ir tada gyvenimas tau pats atkabins ta bambagysle su mokykla. Mano mokykla buvo siaubingai sovietinė, bet buvo keli geri mokytojai ir nuostabūs klasiokai, kurių vieno jau nebėra šitame pasaulyje, kiti gyvena savo gyvenimus ir apie mokykla negalvoja, bent jau kasdien, kaip tu. Kada pamirši ta etapą ir eisi prie naujo, i šviesą ateitį, taip sakant?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO, liūtai, pamiršau kaip turėjau sutikti jus po sugrįžimo, man nebesitikėjau, kad atsilaisvinsite būtent šiandien. Pradžiai turėjo būti lengvesnių klausimų apšilimo zona. Pirmas:
Kokio atlikėjo ir kokia daina čia aprašoma (pagal tai, kaip aš išgirdau žodžius pirmą kartą girdėdamas šią dainą)?
....................aaaaaaa
Nemuno vagy, olikaaa, šilumaaa!
Jeigu papildomai pradėti domėtis, kas gali būti tas Nemuno vagis, tai kadangi Nemunas man asocijuojasi su Kaunu, kurio labiausiai nemėgsta sankauskas, tai manyčiau kad jis gali kėsintis pavogti ištisą upę. Nors realiai ten žodžiai kitokie. Anksčiau ar vėliau nustatau, kokia tai daina, kurias girdėjau gal dar būdamas pradinėse klasėse, kuomet nesinaudojau internetu.
Comment
-
Gal kokia Ona Valiukevičiūtė?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO jei padarys visuotinį šaukimą į armiją, tai eisi, ar pacifizmu ginsies prieš šaukimo komisiją?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Gal ir eisiu, bet ten elgsiuosi taip, kad mane pašalins. Nu reikia atvirai pripažinti pirmiausia sau pačiam, kad normaliai su žmonėm bendrauti - nemoku.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNeblogų minčių, matau, prikepes 91 psl. Tu arba turi fenomenalia atmintį, arba esi užstrigęs ant savo mokyklos laikų ir nieko čia jau nepakeisi, nebent isidarbinsi kokiu taksistu ar panašiai ir tada gyvenimas tau pats atkabins ta bambagysle su mokykla. Mano mokykla buvo siaubingai sovietinė, bet buvo keli geri mokytojai ir nuostabūs klasiokai, kurių vieno jau nebėra šitame pasaulyje, kiti gyvena savo gyvenimus ir apie mokykla negalvoja, bent jau kasdien, kaip tu. Kada pamirši ta etapą ir eisi prie naujo, i šviesą ateitį, taip sakant?
Kaip ir sakiau seniau, mane nepasitraukti iš gyvenimo skatina 2 dalykai - žinojimas, kad šiame pasaulyje Yra tas žmogus, kurio dabar jo paties prašymu gerbiu ir nebeseku, bei šitas kaimas, tiksliau - visas vieškelis, kurio atkarpos trūksta Google gatvių vaizduose. Tik 2 kilometrai iki neregėtu jaukumu, mistika, bei kokie automobilių, registruotų tame kaime valstybiniai numeriai ten yra, dvelkiančio nuošalaus kaimo.
https://www.google.com/maps/@55.0705...8192?entry=ttu
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąAntroji klausimų zona:
Kokio įrenginio veikimas čia aprašomas:
Bababababarbambkšt, mdzarrrrmmmm,dzarm,dzarmmmmmmmmdzarrr,mdzrrr. musudaiririririririr. Klopobobobobobokšt.
Comment
Comment