Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    O jei tavo namas dega, tai jei tau dzin, irgi gali nekviesti gaisrinės, ar tada jau pats būsi apkaltintas, kad leidai susinaikinti savo turtui visuotinai pavojingu būdu?
    Nelegali laužavietė, neleistinos deginti medžiagos.
    Parašė rmss Rodyti pranešimą
    Kodėl taip vadinamose humanizuotose gatvėse nėra Humanos parduotuvių? Vartotojų teisių apsauga, alio?
    Nes humanos parduotuvės sutraukia klientus kurie dehumanizuoja gatves.
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

    Tai niekaip nesusiję dalykai. Man įdomu, jei aš stoti kur nors sugalvosiu būdamas kokių 40-50 m. diedu, tai papulsiu į tas pačias auditorijas kartu su tais jaunais, vos mokyklą baigusiais? Kažkaip keistai žiūrėsis. Ar yra kokia nors amžiaus riba, nuo kurios įstojusieji jau kreipiami į 3-iojo amžiaus universitetus (TAU)?
    Taip. Pas mus buvo keli 40+ vyrukai kai studijavau.Darbovietė užsinorėjo kad jie turėtu magistrą tai teko stoti.
    Parašė Taj Mahal Rodyti pranešimą
    Ne nesąmonė ir ne kliedesiai, bet nerandu tinkančios temos.
    Ne kartą mačiau ar girdėjau kad "gratitude journaling" labai naudingas.
    Ar esat bandę? Kaip įspūdžiai ar nuomonės?
    Nebandžiau. Manau neįmanoma sąžininkai kasdien rasti 5 unikalius dalykus. Nebent labai trumpai pildai.
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    O kur pardavinėjami pinigai? Kur galima jų nusipirkti? Iš dangaus kad kristų, matyti neteko... Ant medžių lyg ir neauga? Tiesa, buvo ten tokia miško aukciono reklama, bet...
    Centrinis bankas pardavinėja pinigus skolindamas juos.

    Comment


      O ar kada buvo tyrinėtas toks reiškinys - kodėl man, kuomet aš lauke dažniausiai visados vaikštau su kepure, musės įkyriai lįsdamos man į veidą, itin mėgsta tokį nutūpimo tašką - tarpą/kampą tarp kepurės snapo apačios ir kaktos sandūros? Jos dažnai mėgsta ten nutūpti ir pasilikti, todėl neretai tenka jas krapštyti lauk. Arba paukščiai visokie - mėgsta skristi taip, kad užskristi tiesiai žmonėms virš galvų (net jei ir nesiruošia apdergti).

      Comment


        O tokie veikėjai, kaip Michail Saakašvili ar Aleksey Navalny, man ramybės neduoda vienas klausimas - kodėl jie abu grįžo į savo tėvynes, jei buvo kaip ir aišku, kad vos grįžę, bus suimti ir įkalinti? Šou dalis, pavaidinti kankinius?

        Comment


          Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
          O tokie veikėjai, kaip Michail Saakašvili ar Aleksey Navalny, man ramybės neduoda vienas klausimas - kodėl jie abu grįžo į savo tėvynes, jei buvo kaip ir aišku, kad vos grįžę, bus suimti ir įkalinti? Šou dalis, pavaidinti kankinius?
          Martyros efektas ir aukos vaizdavimas labai naudingas aktyvizmo grupėms.

          Comment


            Šiąnakt sapnavau, kad prie mano namų stovėjo forumiečio liutass Toyota. Ji buvo raudonos spalvos. Numerių neįsidėmėjau, bet tik žiūrėjau į ją tokiu kreivu žvilgsniu ir isteriškai juokiausi, kad kiti kaimynai išgirstų. Kas įdomiausia, jei nežinotum, kad čia jo mašina, pasižiūrėjęs į numerius nė nepagalvotum, kad ji (tiksliau jos savininko gyvenamoji vieta, įrašyta registracijos liudijime) yra ne Vilniaus mieste. Jis gi kaunietis. Dar sapnavau ir kitokį sapną, kur būdamas Kaune, iš jo mačiau savo daugiabutį, esantį Vilniuje, Oršos g. O už jo matėsi kažkoks miškas. Tai man buvo įdomu, kur jis yra. Kaip paskaičiuoti, jei stovėdamas kurioje nors vietoje, tolumoje matai mišką - kaip atskirti, ką tu ten matai, kurioje vietoje jis yra žemėlapyje? O chemoterapija, tai švitinimas radiacija ar injekcija kažkokia?

            Comment


              Bet kai pagalvoji, jei visi žmonės baigę mokyklą gyventų taip kaip aš, tai ekonomika žlugtų - nieks neprekiautų, nepardavinėtų nieko... O svarbiausia - nedirbtų!
              O, gerbiamieji forumo nariai ir svečiai, o jūs - nesvarbu, ar vykstate nuosavu automobiliu ar viešuoju transportu, kai jūs važiuojate per gatvę, per sankryžą su pėsčiųjų perėją ir jums dega žalias, o tiems prie pat kelkraščio stovintiems pėstiems - raudonas signalas, jums jų negaila, kad va jie, vargšai, stovi prie raudono, o aš švilpiu su vėjeliu sau per žalia ir pralėkdamas per kelis cm pro jų kojas tarsi sakau "rykite mano dulkes". Jums negaila tų prie raudonos stovinčių, kad va aš dabar važiuoju, o jie va stovi laukia? Ar svarbiausia, kaip sakė liutass, kad pėsčiųjų avalynė neatsidurtų po ratais? Man tai net kelis kartus buvo taip, važiuojant per perėjas, kur žmonės laukia šiandien.
              "Mes pažiebsim jums raudoną šviesą ir išjungsime tuojpat" - tai čia iš krepšinio, kuomet raudonai užsižiebia raudonai tie lentos apvadai, skirti įskaudinti pralaimėjusią komandą.
              O tie, kas būdami Seimo nariais, balsuotumėte UŽ įstatymą, kriminalizavusį persekiojimą, spauskite nykštį į viršų. Pamatysiu kiek čia yra tokių, kurie būtų labai nepatenkinti, jei nuolatos pasirodyčiau prie jūsų namų (net jei neinu prie jūsų artyn ir nekalbinčiau, nieko neprašyčiau, bet jums gi vis tiek nemalonu, kad aš rodausi).

              Comment


                Kaip tu gali sapnuoti liuto toyota jeigu jis nevairuoja?

                Kodėl turėtu būti gaila pėsciųjų? Juk jie sukvėpuos visas dulkes ir paliks miestą švarų

                Comment


                  Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
                  Kaip tu gali sapnuoti liuto toyota jeigu jis nevairuoja?

                  Kodėl turėtu būti gaila pėsciųjų? Juk jie sukvėpuos visas dulkes ir paliks miestą švarų
                  Taigi sakė kažkada, kad jo garaže - vienas BMW ir 2 Toyotos.

                  Pamenu atrodo kokioje 4 klasėje pas mus buvo toks durnelis Dovydas. Per Lietuvių k. pamoką iš vadovėlio skaitėme kažkurį Astridos Lindgren kūrinį, ir šalia kaip tik buvo įdėta jos nuotrauka. tai jis, baksnodamas į ją, klausė mokytojos "Kas šita va sena...? Mokytoja pratrūko: "Kaip tu gali taip sakyt" ar pan. Gerai, jau atrodo vasaros atostogos, galvoju, esu namie, pabandysiu kažką panašaus namie pas mamą. Ir ji kažką rūšiavo, ant stalo buvo 20 litų kupiūra. Tai aš, atrodo žinodamas, bet vis tiek baksnoju, klausdamas, "kas čia"?
                  - Maironis! Nežinai - gėdykis! Tuomet aš apsiverkiau. Ir iki šiol galvoju, kaip atkeršyti savo mamai už tai, bet net nežinau kur kraustytis, ji gi norės žinoti ir kur, ir pas ką, ir iš kokių pinigų...

                  Comment


                    O ten ne kokiais 2009 m. itin išpopuliarėjo ta autorių teisių gynimo asociacija LABDA-A? Specialiai parašiau pavadinimą su klaida, nes pirmąkart man būtent taip ir pasigirdo.
                    O dangoraižistas išlūzintas visam laikui, ar jo paties prašymu, bet terminuotai?
                    Arba ta sirena Tel-Avivo "NOKIA" arenoje, kuomet vietos "Maccabi negyvai užmėto varžovus, tai kai tų treneris prašo minutės pertraukėlės, tai sirena tokia tik "Kliūūūūūūkt!", maždaug, va nevykėliai, nesiseka, prašo minutės pertraukėlių. Foryliahutrouzydeaun - maždaug kažkaip taip būtų galima atvaizduoti varžovų palaužimą.
                    Ar grūdintas stiklas ir grūdėta varškė turi ką nors bendro?

                    Comment


                      1. O eilinį nusenusį troleibuso vairuotoją galėtume pavadinti visuomenininku? Juk jis - visuomeninio transporto priemonės vairuotojas!
                      2. Prieš keletą metų iki LT žiniasklaidos atplaukė toks komiškas vaizdelis, kaip atrodo Belgijos sveikatos apsaugos ministrė - tokia apkūni, eina sau... Sveikatos apsaugos.
                      3. Pas mus kaime, dar kai buvau priešmokyklinio amžiaus, vieną vasarą visą dieną pirmyn-atgal (matyt kaimo jaunimas iš neturėjimo ką veikti prisigalvodavo pramogų) be sustojimo pagrindiniu kaimo žvyrkeliu visu garsu ir greičiu praskriedavo senas, nebeegzistuojančioje šalyje pagamintas oranžinės spalvos automobilis, ant kurio priekinio lango buvo užrašas "Lada Masport". Įdomu, tie vyrukai dar gyvi, ar jau kur nors užsimušę?
                      4. O tas kažkoks su lietuvių liaudies etnokultūra susijęs, ar net kažkokios dainos pavadinime esantis žodis "Raskila", tai čia jis kilo kartais ne nuo Tomo Vytauto Raskevičiaus pavardės? Ar greičiau jo pavardė nuo šio magiškai skambančio žodžio?
                      Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.07.06, 22:15. Priežastis: Raskila

                      Comment


                        O mano kaimynė viena tokia, gyvenanti 2-ame aukšte, pavarde Bukavinaitė, tai kai aš stoviu gatvėje ir ji nori atsidaryti langus, tai prasiskleidus užuolaidoms aš stengiuosi žvilgterėti, kas ten per žmogysta bus, bet ji akimirksniu, vos pravėrusi langą, mikliai užtraukia užuolaidas, kad tik nieks nepamatytų, kas ten viduje. O pavardė Bukavinaitė man asocijuojasi su istoriniu Bukovinos regionu, padalintu tarp dabartinės Rumunijos ir Ukrainos. Dar šis žodis (pavardė) man skamba taip bukai, kad mintyse prieš akis iškyla toks vaizdas - itin mažo ūgio žmogus nuo savo krūtinės stumia rankomis kamuolį į krepšį, tipo nori įmesti, bet kamuolys iš visų jėgų stukteli į lanką ir atsimušęs tiesiu kampu lekia atgal ir tvoja tam žmogeliui į kaktą, kad tas net parkrenta. Tai va, panašiai kaip ir pavardė Dumalakas man asocijuojasi su besisukančiu smulkintuvo peiliu.
                        Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.07.11, 01:21.

                        Comment


                          Dar atsimenu tokį nekokį nutikimą, berods 2012 metų iš. Tai metai, kada vyko ZION olimpinės žaidynės. Kodėl taip? Ogi kad Iranas užprotestavo, kad Londono olimpinių logotipe stilizuotai nupiešti skaičiai 2012 priminė būtent šį žodį, siejamą su Izraeliu. Kaime, kur buvome mes su močiute, dar mano dėdė buvo atvežęs pusseserę, kuriai tuo metu buvo 3-4 metukai. Ir mes trise, kaip ir visada, eidavome maudyti prie Širvintos upės. Ir kai patraukėme atgal, tai kažkaip man leido eiti pirmesniam, o josdvi ateis vėliau. Ir aš beeidamas pro tą lanką, kurioje tvyrojo nežmoniškas karštis, praeidamas pamiške, kopdamas į tą molinį kalną "nuskyniau" grybą. Man patikdavo tiek juos rasti, tiek vėliau, išsikepus - suvalgyti. Ir aš ėjau priekyje, ir aš tai žvilgtelėjau atgal, ar kažką joms šūktelėjau, ir kai jau susitikome iš arti, aš ypač didžiavausi radęs tą storą grybą ir močiutės paklausiau "Ką tu pagalvojai, kai aš šūktelėjau/atsisukau?" ar pan. Tai ji man:
                          - Pagalvojau kad tu labai nedraugiškas!

                          Ir toliau ji pradėjo kažką varyti apie tai, kad aš turėjau palaukti tos savo pusseserės, o ne nuskuosti į priekį pirmas, na matyt įvyko kažkoks nesusikalbėjimas, bet ji visą kilometrą, kiek ten buvo iki namų, bambėjo, kad koks aš ne toks, kad jos nepalaukiau ar pan. Nelabai supratau, ką padariau ne taip. Ir dar, dažnai ne taip interpretuoju kitų žmonių palankumą man - užtenka su manimi minimaliai pakalbėti ir aš jau įtikiu, kad mes būsime kartu amžinai. Tai žodžiu, su manimi reikia atsargiai, nes aš viską suprantu labai tiesmukai.
                          Tai va.

                          MedinisStrazdas , o kas per dalykas yra "slapta informacija"? Juk tai kažkoks, kaip suprantu, dokumentas, kur surašyti dalykai, kurie nėra vieši. Duomenys apie automobilio savininką ir jo adresą ir yra įslaptinti gi, nes per naršyklę gi pats nerasiu, ar vienas mano kaimynas, kurio automobilio numerių raidės yra LIU (matyt Monikos Liu gerbėjas), ar jo vardas iš tikrųjų yra Tadas, kuris valgo žalią mėsos faršą su tikromis aštriomis metalo drožlėmis, kuris vienai radio stočiai pasakojo, kaip mėnesiui buvo išvykęs į Ukrainą ir šaudė kacapus, lipo su batais jiems ant kaklų ir visaip padėjo išniekinti okupantus. Bet kas įdomiausia, kad net ir tokie, labiausiai nuo visuomenės slepiami dalykai (dažniausiai - kariniai), juk jie pavaizduoti tikriausiai įprastu pavidalu, t.y. tekstu. Tuose tekstuose naudojami mums įprasti, kasdienėje kalboje vartojami lietuviški žodžiai. Tik jie sujungti į žodžių junginius, kurie yra vadinami sakiniais, taip išeina, nieko ten slapto labai nėra, gali vartyti, kaitalioti įvairius lietuviškus žodžius vietomis, visaip dėlioti juos į sakinius ir anksčiau ar vėliau sudėliosi kokį nors punktą, žymintį detalius gynybos operacijų planus ir pan. Nu ar ne taip?

                          Comment


                            Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                            MedinisStrazdas , o kas per dalykas yra "slapta informacija"? Juk tai kažkoks, kaip suprantu, dokumentas, kur surašyti dalykai, kurie nėra vieši. Duomenys apie automobilio savininką ir jo adresą ir yra įslaptinti gi, nes per naršyklę gi pats nerasiu, ar vienas mano kaimynas, kurio automobilio numerių raidės yra LIU (matyt Monikos Liu gerbėjas), ar jo vardas iš tikrųjų yra Tadas, kuris valgo žalią mėsos faršą su tikromis aštriomis metalo drožlėmis, kuris vienai radio stočiai pasakojo, kaip mėnesiui buvo išvykęs į Ukrainą ir šaudė kacapus, lipo su batais jiems ant kaklų ir visaip padėjo išniekinti okupantus. Bet kas įdomiausia, kad net ir tokie, labiausiai nuo visuomenės slepiami dalykai (dažniausiai - kariniai), juk jie pavaizduoti tikriausiai įprastu pavidalu, t.y. tekstu. Tuose tekstuose naudojami mums įprasti, kasdienėje kalboje vartojami lietuviški žodžiai. Tik jie sujungti į žodžių junginius, kurie yra vadinami sakiniais, taip išeina, nieko ten slapto labai nėra, gali vartyti, kaitalioti įvairius lietuviškus žodžius vietomis, visaip dėlioti juos į sakinius ir anksčiau ar vėliau sudėliosi kokį nors punktą, žymintį detalius gynybos operacijų planus ir pan. Nu ar ne taip?
                            Yra skirtingi slaptumo lygiai. Automobilio savininko informacija yra privati, ne slapta.

                            Sėkmės dėliojant žodžius.

                            Comment


                              Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

                              Yra skirtingi slaptumo lygiai. Automobilio savininko informacija yra privati, ne slapta.

                              Sėkmės dėliojant žodžius.
                              Bet tai būdas, kuriuo pateikiamas (išreiškiama) tas slapumas, tai nėra kažkas antgamtiško, apie ką nesusimąstai? Tikriausiai paprasti sakiniai, kuriuose tiesiog surašyta veiksmų seka, kas būtų daroma Lietuvą užpuolus baltarusijai arba į kokią valstybę ir kokiu tiksliu adresu gyvena Laimutė Stankūnaitė su dukryte ir kaip pakeistos jų tapatybės?

                              Comment


                                Bet kažkaip nuoširdžiai gaila pasidarė "paspirtuko vairuotojo" dangoraižisto, kai pats laisvos formos prašymu pasiprašė mirties bausmės, kuri jam ir buvo įvykdyta.
                                Tautiečiai, o ką galvojate apie man dar praeitą rudenį it žaibas į galvą trenkusią idėją 9000 - Kūčių vakarą (diena metuose, kai maždaug apie 18-19 val. vakaro, keliai ir gatvės Lietuvoje būna tuščiausios metuose, nes visi jaukiai susėdę prie stalų valgo kūčvakarienę), aš užsinorėjau stovint netoli Valakampių tilto, maždaug Oskaro Milašiaus stotelėje (kuri yra tik vienoje kelio pusėje), norisi per važiuojamą dalį, kur nėra jokios perėjos, išbėgti į kelią iki vidurio (skiriamosios juostos su tvorele) ir vėl grįžti atgal. Tokios čiukurovos (™ - liūtetas) dingstis - tuo keliu, tuo ruožu, ta atkarpa namo iš paskaitų važiuodavo tas mano sekiotas žmogus, taip pat - kiti jo draugai, turintys mašinas. Man norisi patirti malonumą, pereinant per jo ratai. Čia nežiūrint į tai, kad per tą asfalto tašką, ant kurio užminsiu savo batais, nuo paskutinio to žmogaus pravažiavimo iki mano išbėgimo į kelią gali būti pravažiavę tūkstančiai automobilių, kurie savo padangomis jau seniai bus užvažinėję, ištrynę visus to mano sekioto žmogaus ratų pėdsakus, juolab jei jis jau baigė studijas ir jo mašinos ten nebepamatysiu. Taip pat, tokiam didingam poelgiui mane įkvepia ta foto, kur automagistralėje A1 Kauno rajone užfiksuotas vilkikas iš mano mėgstamiausios šalies - Šiaurės Makedonijos, kurią garsino skandalingasis Amdi Bajram, esantis mano avatare. Ant jo kabinos buvo užrašas didelėmis raidėmis - ZORAN KOMERC. Tai aš galvoju, jei gyvenčiau netoli tos autostrados, tai užtaikęs progą, kada kelias tuščias, specialiai išbėgčiau bent į pirmą eismo juostą, kuria jis praslinko, ir atsistodamas ant tos asfalto vietos, kur prariedėjo jo makedoniški ratai, patrypčiočiau ir vėl grįžčiau atgal, tuo pajusdamas kažkokį nematomą ryšį su ta šalimi. Taip panašiai ir su ta Milašiaus gatve - į ją įbėgdamas mintyse tą savo sekiotą žmogų sutapatinsiu su tuo makedonų fūristu, maždaug "va, tokią ir tokią dieną jis pro čia praskuto, o nepraėjus nė 50 metų ant to taško jau stoviu aš! Kūčių vakarą rinksiuosi todėl, kad tai bus mažiausiai automobilių gatvėse, nes man reikia, kad mano išbėgimo porai sekundžių pastovėti, metu, būtų lygiai 0 mašinų iš abejų kelio pusių, dar kokia policija prisistatys, sakys "Ką čia kvailiojate?". Reikia, kad nieks nepamatytų iš šono manęs tai darančio, nes visi galvos, ką čia stovi tas keistas jaunuolis...

                                Comment


                                  O man atrodo, viena mano kaimynė dirba stiuardese, nes kartais iš namų savaitėms iškeliauja/grįžta su ženklintais lagaminukais ir komsomolkinio (net nepasitikslinau, ką šis žodis reiškia), šiaurės-korėjietiško tipo kostiumine uniforma. Tai jei aš sugalvočiau skristi kur nors lėktuvu, ir prieš kylant pamatau, kad ji bus mano palydovė, ar yra prasmės bėgti iš lėktuvo? Na nes čia būtų mano privačių ir privačių interesų konfliktas, kaip ir nenorėčiau, kad mane gelbėti atriedančioje GMP būtų ta mano buvusi klasiokė, kuri buvo mane įsimylėjusi, o man ji kaip tik visai negraži.

                                  Comment


                                    Uspaskį ant trebušeto ir atgal į vatos kraštą - sakė kadaise NeRobotas.
                                    Jei patikrinti kur nors, kokia Europos šalis turi didžiausią vilkikų ir puspriekabių parką, neabejoju, jog tai būtų Lenkija. Bet juk jie laiko labai save tikinčiais katalikais, na bet tokia transporto priemonė ir tradicinis ją vairuojančio vyro tipažas mano akimis kaip tik atrodo labai nekrikščioniškai - vilkikų vairuotojai dažnai mūvi treningus, rūko, spjaudosi, o dar jei paklausius, kokios pokalbių temos ir juokeliai tarp jų populiariausi...
                                    NATO viršūnių susitikimo metu atkreipiau dėmesį, kad Orban kažkaip sustorėjęs. O gal jis visada toks buvo?
                                    Dumalaką - į prezidentus!
                                    Kas po šiai dienai gali keliauti tolimojo susisiekimo autobusais, kai kainos šoktelėjusios kone dvigubai? Galėtų keleiviai pakentėti metelius kelis - boikotuoti tolimąjį susisiekimą, taip vežėjai būtų priversti nuleisti kainas į prieš ~5 metus buvusias.

                                    Comment


                                      Su gimtadieniu tave Kristupai

                                      Comment


                                        Mano gimtadienis - sausio 11, ne liepos. Man labai imponuoja moderatorius, kuris pasakė, kad gyvenime nėra vežęs savo vaikų į mokyklą automobiliu. Tik jis turbūt dėl vienų priežasčių, o aš tai nevežčiau grynai todėl, kad mano galvoje susipriešina tokie 2 vaizdai - mažas vaikutis darželyje pritūpęs dėlioja kaladėles, žaidžia su kitais grupės vaikais, ir virš to vaiko galvos ore sklando švelniu kuždančiu balsu tariama frazė "VAIRUOTOJO... PAŽYMĖJIMAS". T.y. mano galva nesuvokia to didžiulio skirtumo, kuomet vaikutis dar mažas, gležntusi, jo kojytės net nedasiektų pedalų, tačiau va abu jo tėveliai tokie galingi, kad sugeba sukioti automobilio baranką, žiemą pakeisti padangas, laiku sušauti į kapotą antifryzus, tepalus ir kitą fignią. Pvz. mane į darželį visad atvesdavo mama, o paimdavo ji, močiutė arba senelis. Visi šie 3 mano giminaičiai nevairavo, tai kaip man būtų reikėję žaisti su kitais vaikais, kuriuos tėvai atveža automobiliu. Vaikas toks mažus, tyros sielos trapi asmenybė, o tėveliai tokie monstriški antžmogiai, kad netgi VAIRUOJA. Vaiką į darželį atveža. Kaip vaikui jaustis turint tokius tėvus?

                                        Comment


                                          Odė pašalintam "Policija"

                                          Policija - tai pareigūnas karmos...
                                          Praskreis, apskries ir nuskries apskritimą su skriestuvu išvien
                                          Rūpinimosi aplinka virusą paleidęs į aplinką
                                          Negrįžtamą! Kristupas?
                                          Apie dingusius gyvūnus skelbimų jis nepastebės, geriau
                                          Babūlką be kasos aparato prekiaujančią užtručys
                                          Galbūt Kukuraška su motociklu į mano parkingą namo įriedėjo, tačiau
                                          Labiausiai žodį "karma" atspindintis dalykas unt Vilniaus - maršrutas autobuso 18 - Antakalnis - Dvarčionys - Parko g.
                                          Jo trasa beeinant rinkti man butelių
                                          Skambėjo ausyse man viena prancūziška daina, kurioje buvo žodis "karma".
                                          Eidamas trasa ta - surinkau iš pakelės šiukšlių nemažai - paleidau į orą rūpinimosi aplinka virusą
                                          Jo nesulaikysi. Jonas Valančiūnas kada grįš į Europą - karjeros pabaigoje gal?
                                          Jeigu Romas dabar būtų moderatorius - ar užraukęs šitos temos
                                          Nebūtų?
                                          Jeigu Kristupas toliau sekios žmones - apklausim mes jį, liepsim darbą susirast!
                                          Na ir kur tu čia visai pablūdai? - 13 km į vieną pusę suvaikščiot nusprendęs?
                                          Taj Maha says bye forumietį reikia ant trebušeto ir atgal į Taj Mahalą iššaut
                                          Bet Modis tas Narendra - protesto notą Lietuvai pareikš.
                                          Dangoraižistas, Traidenis, Kubilistanas. Dar Diogenas toks, vynuogių dievo Dionyzo pusbrolis
                                          Ir tas į Oršos gatvę kada nors atvažiuos. Visa Lietuva joje pabuvoti spėjo.
                                          Kelkitės, oršiečiai, likimo suvienyti - pirmo posmo šitos gatvės himno žodžiai būti galėtų
                                          - kas iš Utenas, Paneveže ar Šeulių Mažeikių - visi susitinkam kaip nuominykai Oršos g. 5, 4 arba 6 daugiabučiuose.
                                          Tačiau esam ant tiek niekšai,
                                          kad automobilių registracijos liudijimus patikrinus - mes "ant popieriaus" registruoti savo kaime pas tėvus, kur jau 10 metų nebuvę.
                                          Nenorim prisiregistruoti oficialiai čia - geriau būti registruotam kaime, tačiau gyventi čia!
                                          Ir Kristupas kaip koks vienytojas šlifuos visus, kas kur nuorūką ar mašiną numetė ne ten.
                                          Sako, Šimonytė ar Grybauskaitė šeimos neturi, tad bus prastos vadovės šalies.
                                          Anaiptol - kaip ir aš - aš neturiu gyvenimo draugės, todėl visi oršiečiai man yra kaip draugai, tik jei
                                          Mašiną po ženklu parkuosi, svečius kaip čigoniukas vedžiosies - tau geras nebūsiu.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X