O toks forumietis kaip Tomizmas, kaip jūs įvertintumėte mano šeimos scenarijų? - nežinau kiek skaitėte mano aktualijas, bet esmė tokia, kad močiutė mus užkniso su savo perdėta kontrole (prieš tai dar buvo apsileidęs senelis), tai mes su mama staigiai ėmėme ir pabėgome į kitą rajoną, nė nepasakę jai, kur išsikraustome. Pradžiai močiutė pirmesniais metais dar skambindavo, dabar gal jau lyg ir susitaikė, kad mes nebegrįšime - tą seną butą ir patys pardavė... Mama iki šiol griežtai nerekomenduoja man bendrauti su močiute, nes tuomet teigia besijausianti nesaugi, nes sužinojusi kur esame, pradės mus sekioti (lygiai kaip ir aš tą klasioką), o su seneliu šiek tiek leidžia, jis pagrinde mane išlaiko pinigais.
Tomizmas, gi jūs kaip tik baisėjotės, kai per karantiną kai kurie tik ir laukė, kol jų tėvai numirs, kad galėtų greičiau pasidalinti palikimą. Jums kaip tradicinės šeimos šalininkui, dažnai mėgstančiam lankytis jų namuose kaip tik tai atrodė nesuprantama ir paties mintis buvo maždaug "tai bendraaaukit, kol jie dar gyvi, džiaukitės, kad jie dar yra" ar panašiai...
Tomizmas, gi jūs kaip tik baisėjotės, kai per karantiną kai kurie tik ir laukė, kol jų tėvai numirs, kad galėtų greičiau pasidalinti palikimą. Jums kaip tradicinės šeimos šalininkui, dažnai mėgstančiam lankytis jų namuose kaip tik tai atrodė nesuprantama ir paties mintis buvo maždaug "tai bendraaaukit, kol jie dar gyvi, džiaukitės, kad jie dar yra" ar panašiai...
Comment