Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Aš kai buvau pradinukas, tai įsivaizdavau, kad užeini į tą kilnią įstaigą, ten kabinetuke sėdi toks kresnas ūsuotas dėdulė, kuris iš po stalčiaus ištraukia pluoštą banknotų, kurie surišti gumyte, kad neišsimėtytų, ir įduoda juos tau į rankas, nepaklausęs nei vardo, nei ar tau ta pašalpa priklauso. Tai pagal tai, kaip kalba ūsuoti storuliai, tai aš jau tada juos vadinau ne Darbo birža o Darbo būrza.
Del himno tai neturiu supratimo....
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Del himno tai neturiu supratimo....
Šachba-o, biėžėmi.
Taisyklingai turėtų būti - Szablą odbierzemy.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąAš lenkų kalbos nei bum bum
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO ko tų konservatorių taip nieks nemėgsta, ką jie blogo padarė? Bet prajuokinote, kai pagal tuos mano aprašytus garsus pasakėte, jog čia konservatorių reitingas krenta...
Comment
-
AšNeRobotas , paskaitykite, manau jums aktualu
Buvęs Kauno meras V.Šustauskas – ligoninėje: iki tualeto namuose nenuėjau
Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/naujiena/aktual...2039864?copied
Comment
-
Kupčinskas toks Kaune buvo, tai mums jis konservatorių sinonimas
Taip pat dar nuo 2 klasės kone kiekvienam Vilniaus troleibusui, kuomet pastoviai būdavo priskirti tie patys vairuotojai, esu kone su kiekvienu sumodeliavęs situaciją, kaip elgtųsi troleibuso vairuotojas, partrenkęs per gatvę einantį žmogų - ką sakytų, darytų ir pan. gal kažkada pasidalinsiu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąBūtų įdomu
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąRokasLT , o ką manote apie mane kaip apie žmogų? Manote, pakankamai gerai pažįstąs mane?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O jei būtumėte Seimo narys, kaip būtumėte balsavęs dėl įstatymo, kuris numatė atsakomybę už neteisėtą žmogaus persekiojimą, sugriežtinimą?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO man Benkunskas skamba kaip metalinio puodo dankcio kritimas virtuvėje ant plyteliniu grindų
Comment
-
pakoreguota
P.S. Tik nepradėkite su tokiais ciniškais atsakymais, kaip vienas mano draugas - "Aš ten nebūčiau/nevažiuočiau" ir panašiai...
Comment
Comment