Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Tai taip, viskas dėl pinigų. O mano misija šioje planetoje - neatlygintinai pagelbėti visokias smulkmenas žmonėms - palaikyti duris, parodyti kelią... Bėda ta, kad tokia mano gyvenimo kryptis neatitinka valstybės gyvenimo realijų - už tai niekas man nemoka ir nemokės, tad jei mamai kas nors atsitiks ar ji mane išvys iš namų - gresia tapti bomžu.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTai taip, viskas dėl pinigų. O mano misija šioje planetoje - neatlygintinai pagelbėti visokias smulkmenas žmonėms - palaikyti duris, parodyti kelią... Bėda ta, kad tokia mano gyvenimo kryptis neatitinka valstybės gyvenimo realijų - už tai niekas man nemoka ir nemokės, tad jei mamai kas nors atsitiks ar ji mane išvys iš namų - gresia tapti bomžu.
Comment
-
Socialinis būstas man per prastai, aš noriu ne prastesnio būsto, negu kad esu dabar. Tuose socialiniuose viskas apkirmiję, apsamanoję, pilna voratinklių , gausu nupuvusių durų rankenų ir grindų, prasta santechnika, žemo lygio kaimynai.... Ne, ne, ne, jau geriau gailestingųjų Šarkaičių bestogė padangė.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąPusseserė. Bet kai nuvėjęs pas senelį pamačiau jos nuotrauką, baisiai išsigandau, kaip ji atrodo.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
zodziu, ne taip blogai. Ant ledo neliksi, manau, bet net ir bomzauti nera labai blogai. kai esi jaunas ir sveikas, tai netgi romantika.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo kas baisaus su ta pusesere?
Comment
-
Bet man svarbu ir nusiprausti, pasikeisti drabužius, ir sočiai pavalgyti, o kaip išsimiegoti po atviru dangumi laukinėje Lietuvos gamtoje, irgi lieka neaišku - net ir atsigulus nuošaliausiame kampelyje lieka pavojus, kad užklys kokia nors stirna ir užmins ant manęs, arba pervažiuos koks lenkų fūristas...
Comment
-
Tai pabandom išanalizuoti tą mano kliedesiuką su dainomis? P.S. Pusės dainų pavadinimų nežinau ir aš pats - daugumą jų girdėjau grojant mamos kompiuteryje. Ji dirba iš namų, tad pas ją visą laiką kas nors groja.
P.P.S. ir ne visos frazės yra iš dainų - viena sukurta mano, kita - iš krepšinio komentatorių.
Comment
-
Rašykite tuos, kurie labiausiai užkabino, aš pasakysiu, ar žinau dainos pavadinimą, jei taip - pacituosiu konkrečią ištrauką. Rašykite konkrečią frazę ir šalia jos - numerį, tuomet aš atsakyme nurodysiu tą numerį ir pakomentuosiu.Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.17, 14:41.
Comment
-
1. Ala seivri pada houpj ūpraiz.
2. Jovėnta mo ėj, cykorcylopop-fop!
3. Barja carja marja ei, liubyrja parja ėėn.
4. Būšinbū tiliondė.
5. Syvratėr ratėr.
6. Omeikina gustidžiag, ainopicai - braštydyš di sopnais ai murėk.
7. Naikol lė lebynsa, stypėnd marsėh-l, sohysta lėntai.
8. Jastas griajojanoka, onou griatmychou, odėi vodavoda.
9. Ikan mi-ėi, stipėndmarsėhl, sohis talantai-aiai?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą1. Ala seivri pada houpj ūpraiz.
2. Jovėnta mo ėj, cykorcylopop-fop!
3. Barja carja marja ei, liubyrja parja ėėn.
4. Būšinbū tiliondė.
5. Syvratėr ratėr.
6. Omeikina gustidžiag, ainopicai - braštydyš di sopnais ai murėk.
7. Naikol lė lebynsa, stypėnd marsėh-l, sohysta lėntai.
8. Jastas griajojanoka, onou griatmychou, odėi vodavoda.
9. Ikan mi-ėi, stipėndmarsėhl, sohis talantai-aiai?
2. - nežinau
3. - nežinau
4,5 - ABBA daina I Have A Dream - bušinbū tiliondė tai angliška frazė "Pushing through the darkness", o syvratėr ratėr - tai "Still another mile".
6. (1) Moder Talking daina Geronimo`s Cadillac frazė "omeikina gustidžiag" - tai kur sakoma "Geronimos Cadillac are making all girls too sad". (2) "ainopicai, braštydyš..." - tai "Survivor" dainos "Eye Of The Tiger" nuotrupa, net nežinau kas tikslai.
7-9. - tai vienos tos pačios dainos žodžiai, nežinau
Comment
Comment