Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Kur didžiausi pinigai vaikšto - ten ir daugiausiai klubų, pvz. Londonas turi 7 klubus iš 20 Premier lygoje: https://www.p1travel.com/blog/football-clubs-london/
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O pritariate mano teiginiui, kad kito asmens sekiojimas (kai tikslas yra ne pakenkti ar įbauginti, bet kai asmuo sekiojamas iš susižavėjimo juo), kad tai yra veiksmas, kylantis iš giliausių sielos troškimų? Suprantu, jei stovi prie pat namų durų ar mašinos durelių ir neduoda praeiti, bet kuomet stebi iš toli ir nesiima jokių ardomųjų veiksmų - kodėl gi ne, ar reikia bijoti?
Kitas žmogus turi turėti panašų fetišą kaip jūsų, kitaip gresia policija, ar dar kažkas baisiau.
Comment
-
Kas baisiau? Tokie tipiniai grasinimai, kaip "Įgrūsim į bagažinę ir išvežę į Nemenčinės miškus, pririšim prie kelmo" yra necivilizuoti. Už neteisėtą laisvės atėmimą jums patiems gresia įkalinimas ir dar didesnės bausmės, nei man už mano persekiojimus. Dar klausimas, kaip įrodyti, kad aš kažkur praeidavau, stovėdavau, laukdavau. Iš neteisės teisė nekyla.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąKas baisiau? Tokie tipiniai grasinimai, kaip "Įgrūsim į bagažinę ir išvežę į Nemenčinės miškus, pririšim prie kelmo" yra necivilizuoti. Už neteisėtą laisvės atėmimą jums patiems gresia įkalinimas ir dar didesnės bausmės, nei man už mano persekiojimus. Dar klausimas, kaip įrodyti, kad aš kažkur praeidavau, stovėdavau, laukdavau. Iš neteisės teisė nekyla.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJūs irgi buvote sekamas? Padarykite konferenciją "Gerosios patirties sklaida. Persekiojimo patirtys".
Ieškokite FETIŠO partnerio tokiam reikalui.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO kaip susiskaiciuoti kiek kokio kraujo turi? Kur atlieka tokius skaiciavimus?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąYra testai, nusiperki už 100 Eur. ir turi.
Comment
-
Žiūrėjau NVŽR registrą, tai pagal BK 148-1 str. skirtingose Lietuvos vietose, pradėtas ne vienas IT. Galėtų bent paskelbti nuasmenintą informaciją kiekvieno nusižengimo/nusikaltimo už tokius rečiau pasitaikančius straipsniukus - tiesiog įdomu, kokios aplinkybės buvo nustatytos, ar sekiojimo braižas panašus į mano. Vieno sargo klausinėjau, tai sakė, jei stovi kaip medis ir neduoda praeiti, ką nors grasina - tuomet eiti į miliciją ir pareikšti protestą, bet jei stebi iš toli ir niekuo nekenkia - tegu stovi sau į sveikatą. Jeigu tau patinka to žmogaus darbo/gyvenamoji vieta dėl aplinkui esančios gamtos grožio, kodėl mano patekimas tenai turėtų būti dirbtinai stabdomas?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąGariunus dabar griauna, o magija nėra patikima.
Comment
-
dar idomu tai, kad palaidojus zmogu, jo kaulai po zeme islieka dar labai daug metu. Kadangi jie islaiko savo struktura, tai atomai, is ko jie sudaryti, sukasi ir juda ikisiol, taip pat, kaip jie judejo ir zmogui gyvam esant. Tai taip iseina, kad dalis zmogaus (butent kaulu struktura) dar gyva islieka ilga laika?
Comment
Comment