liutass , kaip nevažinėjantis viešuoju transportu ir gal net kiek iš jo besityčiojantis, ar nenorėtumėte, kad aš jus plačiau apšviesčiau apie šį dalyką? Tiesa, skirtumai tarp vilnietiško ir kaunietiško VT, manau yra, tad sunkoka komentuoti, kai esam iš skirtingų miestų.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Jauciu, panasiai kaip Schenectady, N.Y., kur teko viena karta pasinaudoti. Ten vieni negrai juoduliai vaziavo, o jeigu nori, kad sustotu, turi patraukti zemyn tokia viela. Ir dar, ten bilietus perki autobuse suberdamas monetas i tokia ktriaukle, kuri pagal svori supranta kiek pinigu idejai ir kiek duoti grazus. Tada labai labai labai stora moteris juodule vairuotoja atiduoda graza. Mes su draugu turejome tik sauja labai smulkiu pinigu, tai kai supyleme i ta kriaukle, jinai uzsikimso, kol negre vairuotoja atkrapste, kiti juoduliai buvo labai nepatenkinti, kad uzlaikome eile ir musu vos nesupiso
Comment
-
O 2019 m. žiemos gale, kai aš ėjau į paskutinę, 12 klasę, o viena mano kaimynka laukėsi kūdikio, tai aš mintyse kažkaip galvojau, mes dar su mama šnekėjom, kad toje šeimoje ta moteris labai valdinga - ji eina priekyje, nešasi raktus, ji vairuoja, ji sprendžia kaip ir kur jų šeima atostogaus, o vyras tik kaip koks priedas, kaip darbinis arklys - tik padeda užnešti prekes, ištempti dviratukus vaikams... Tai ji kažkada žiemą, dar nėštumo metu pro terasą išlindusi šnekėjo su kažkokia moteryte ir man tokia asociacija, maždaug "Va, ji vairuojanti, ji laukiasi, ji gyvena šiame rajone, o "Regitra" filialas ten kažkur kitame miesto gale, jog vairuotojo pažymėjimas dabar galioja, bet jei ką, jai jį pakeis", nu žodžiu toks prisirišimas per didelį atstumą, kad automobiliu naudojiesi viename miesto gale, bet teises išduodanti įstaiga kitame gale, bet su jais gali susisiekti nuotoliu, kad pas juos duomenų bazėse viskas ten yra, nu žodžiu...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąturbut jau be vyro ji gyvena?
Comment
-
o galima grilinti terasose gyvenamuose rajonuose? Juk dumai kaimynams ir siaip, gaisro pavojus paciai terasai. Kiek pamenu, negalima kurti ugnies ar tai 3 metrai, ar tai 5 metrai iki gyvenamo namo. Tu jiems iskviesk policija viena, kita karta, gal baigs pazeidineti taisykles
Edit:
Bendra taisyklė ruošiantis įkurti laužą bet kokioje teritorijoje – ne arčiau kaip 30 m iki pastatų. Šis atstumas netaikomas kepsninėms, šašlykinėms, nes šie prietaisai gali būti naudojami ne arčiau kaip 6 m iki pastatų.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/vasara/naujieno...alima-84927205
Per arti pastatų kūrenant laužą gresia bauda nuo 10 iki 600 eurų.
Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/vasara/naujieno...alima-84927205
Paskutinis taisė liutass; 2023.04.14, 13:12.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kokio įvykio pabaigos garsai čia aprašomi:
Zuuurpt, fipt, fipt, fipt. Dukt! Ouuuu... Fipt, fipt, fipt... Stukt - šmaaaukšt - DŽUUUUUUURGŠT! Bam, bam....
Tiksliai nemokėjau, bet maždaug taip.
P.S. Užuomina - apie tai ne kartą esu rašęs šioje temoje...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
konservatoriu reitingas nukrito?
Comment
-
Ne, 2011 m. Eurobasket jau buvo pastatyta Žalgirio arena. Halėje tai sirenos garsas kaip švilpuko - toks Fryyyyyyyypt!
Juk tas Zuuurpt tai sirgalių švilpimas, tas "Dukt" tai kai Vlado Ilievskis pataiko pirmąjį baudos metimą, tas Ouuu tai LT sirgalių atodūsis, tuomet jie dar desperatiškai bando švilpti, nors rungtynės jau pra*iktos, tas "stukt" tai kamuolio kaukštelėjimas į lanką, kadangi antrasis metimas buvo netaiklus, šmaukšt - tai visa fizinė jėga, kurią turėjo panaudoti Š. Jasikevičius paskraidindamas kamuolį per visą aikštę per likusias 0:5 sek., na o DŽUUUURGŠT tai tas sirenos garsas, nuo kurio, kaip pats sakėte, apkursti gali. Bambam - tai pirmas kamuolio atsimušimas į žemę atskridus iš taip toli ir nusileidus iš taip aukštai - net nelietęs lanko ir nuskridimas kažkur į tribūnas. Bet rimtai, kas dėtųsi pasaulyje, jei po šių rungtynių, mes, keršydami makedonams, kad jie laimėję ketvirtfinalį, sugadino mums krepšinio šventę, būtume nusprendę karine ataka užgrobti tą šalį? Ar tai nebūtų precendentas pasaulyje?
Comment
-
Arba kai 2018 pasaulio futbolo čempionate, irgi ar ne ketvirtfinalis Rusija-Kroatija, tai kai pastarieji įveikė-išmetė šeimininkus, aš rimtai, ne mažiau nei kai dar `21 pavasarį buvo sutelktos pajėgos prie Ukrainos, aš irgi drebėjau, ar Pūū keršydamas už kroatų pergalę nesugalvos pasiųsti savo tankų prie šios šalies krantų. Juk nuo šitos mano minties ir išsivystė tema "Šiaip nesąmonės ir kliedesiai".
Daugiausia mano ir liūtoo, taip pat probėkšmiais geriečio, digital, Stadiono, RokasLT, enigma (skamba panašiai kaip SIGMA) taip pat kažkur pritilusių Tomizmas bei Kitas Džiugas driokstelėjimais ši tema kilstelima į vis aukštesnį lygį, padabintą nusišnekėjimais, pamokslais bei juodu humoru, taip dalyvaujant kliedesizmo statyboje kol bus suformuotas aukščiausias giliausių pasąmonės virpėjimuose kylančių durniausių minčių pagarsinimas.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąaa, dabar kai pasakei, tai tikrai, 1:1, bet i konservatoriu reitingu riedejima irgi panasu, nesakyk
Beje, o kaip liutass buvo moderatoriumi, jam reikėjo išklausyti kokius kursus apie asmens duomenų apsaugą? Juk moderatoriai yra forumiečių asmens duomenų tvarkytojai - jie mato, su kokiu el. paštu buvo jungtasi prie sistemos.
Comment
Comment