Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Bet taigi akivaizdu, kad ne šiaip sau vaikštau, o todėl, kad ten gyvena mane dominantis asmuo. Be to, ne tik prie namų būnu, bet ir kitoje jo dažnai būnamoje vietoje. O meluoti policijai dėl savo kelionės tikslo kažkaip nepatariu pats sau. Tiesiog esu linkęs sakyti tik tiesą.

Comment

tai tik tau taip atrodo, o plocijai visai dzin kas ten vaiksto, jei tai nepazeidzia viesosios tvarkos. Nebent tu nuogas ten sukiojiesi

Comment

Nemanau, kad dzin. Dažnai jie labiau bando pasikliauti ir stoti į pusę to, kuris yra pranešėjas. Bent jau apklausti tai tikrai mane apklaus, o atsakinėdamas meluoti nesiruošiu, viskas ant tiek akivaizdu, kad bandydamas išsivartyti atrodysiu tik dar juokingiau. Taip, tie pora pasivaikščiojimo maršrutų man taip prigijo, kad eidamas ten kartais net pamirštu, kodėl ten einu. Bet tiesa ir tai, kad kol neužsikabinau su tuo sekiojimu, seniau manęs tose vietose nebūdavo nė kvapo.

Comment

nu, bijai tai bijai. Net jei ir apklaus, tu gi nepasakysi, kad nori jiems pakenkti ar suzaloti ar nuzudyti.

Comment

o jeigu jiems kazkas nepatinka, tegul issikelia i kita miesta ar sali gyventi

Comment

Tai aš ir pačiam žmogui sakiau, kad nemontuoju jam prie mašinos duslintuvo jokios pasiklausymo įrangos ar slaptų kamerų, bet man vis tiek buvo pasakyta, kad tokie mano veiksmai nebus toleruojami, net jei ir esu nusiteikęs draugiškai. Gi tokiose svetainėse, kaip stop-persekiojimui yra rašoma, kad jei šiuo metu jaučiate pavojų (pvz. pasirodė jus stebintis asmuo), skambinkite 112.

Comment

turi irodyti, kad tu keli GRESME, kitaip negali uzdrausti vaikscioti kur nori ir kada nori

Comment

Na aš gal irgi nebūčiau patenkintas, jei sužinočiau, kad ta buvusi klasiokė, kur man rodė dėmesį 9 klasėje, kur dabar dirba greitojoje pagalboje ir važinėja į iškvietimus, jei ji laisvu nuo darbo metu periodiškai prastraksėtų pro mano namą arba tupėtų priešais mano 1-o aukšto terasą kitapus gatvės, kur gal net galima pamatyti mane namuose vaikštantį.

Comment

tai cia tavo problemos, bet ne jos butu

Comment

Net jei ir aišku, kad jinai sąmoningai pasirinko tokį maršrutą, kur tenka praeiti pro mano namus...

Comment

Žinoma

Comment

Bet va kaip šiose rungtynėse, kaip, ar įmanoma vienu tašku, per plauką nuo pergalės likusiai komandai oriai palikti areną, kai ji visa pilna vietos sirgalių, kurie ošia ir džiaugiasi pergale. Aš įsivaizduoju, kad pralaimėję svečiai gali pasijusti tokie mažučiai, menki. O gal ir nepataikė paskutinę sekundę, nes išsigando žalia-baltos sirgalių minios... Kaip tie pralaimėję jaučiasi, sunku net įsivaizduoti, prieš tokią minią. Juk jūs kaunietis, pasisakykite...
                          https://www.youtube.com/watch?v=s7PbdjghDZY

Comment

Matai, jiems pralaimėjimas 1 tašku yra pergalė, nes Žalgiris turėjo laimėti bent 2. Tai ju orumas išliko nepakitęs. O šiaip, kai pažiūri i tuos sirgalius, tai tik gailestis ir juokas apima vienu metu. Žaidėjams, matyt taip pat

Comment

Parašė liutass Rodyti pranešimą
                              Matai, jiems pralaimėjimas 1 tašku yra pergalė, nes Žalgiris turėjo laimėti bent 2. Tai ju orumas išliko nepakitęs. O šiaip, kai pažiūri i tuos sirgalius, tai tik gailestis ir juokas apima vienu metu. Žaidėjams, matyt taip pat
                              Dėl ko juokas ir gailestis? Kad džiaugiasi lyg būtų laimėję baisios svarbos įvykį? Bet vistiek, aš negalėčiau žaisti jokio komandinio sporto, kai tektų ištverti tokį pralaimėjimą... kai matai, kaip varžovai džiaugiasi, o tu šią minutę esi pralaimėtojų komandoje ir per sekundę perbėgti į varžovų klubą kad pasidžiaugti su jais pergale - negali. Žiauru.

Comment

Aš tai negalėdamas pakelti pralaimėjimo, jaučiu fiziškai užpulčiau tuos besidžiaugiančius varžovus, arba pasikarčiau, arba... Todėl ir sakau, kad mano nacionalinis sportas yra kitų persekiojimas ir informacijos, teisėtais būdais, rinkimas. Bet tikrai ne kiekvieną galėčiau persekioti, žmogus turi mane kažkuo traukti, kažkuo būti svarbus, įdomus, kažkokie biolaukai turi sutapti. Mano mama domisi astrologija, gal ji kažką daugiau pakomentuotų tais reikalais, taip pat ji gerai išmano žmonių santykius... Tai sportas, kuriame niekada nebūsi pralaimėtoju. Net jei tavo sekiojamo asmens mašina prie jo namų tuo metu nestovi, nors įprastai tokiu laiku visad būdavo. Nebent policija paprašys daugiau ten nebesisukioti. Gi būna, kad kokiam smurtautojui duoda įpareigojimą "nesiartinti per X kilometrų, neieškoti ryšių" ir t.t.

Comment

liutass , o kaip jūs geriausiai atsigaunate? Važiuojate slidinėti? Mykolaujate namuose? Man tai viena geriausių terapijų (buvo) važinėjimas seno modelio Škoda troleibusais, bet tam reikia, kad kartu nevažiuotų klykiantys vaikai, besikeikiantys paaugliai, nuolatos iki nualpimo žvengiančios panos... Ir aišku, kad pravažiuojant pro visas stoteles ir stulpus nematyčiau nė vieno skelbimo, nes tuomet nebegalėsiu keliauti, jei žinosiu, kad kažkas kažkur padaryta ne pagal taisykles. Anksčiau, prieš kokius 14-15 metų į tai nekreipdavau dėmesio, bet dabar suvokiau, kad taip gerai kaip aš, niekas kitas miesto nesužiūrės.

Comment

Aš miegu beveik visada. Arba snuduriuoju

Comment

O kaip atradote šį forumą, kad kompiuterį susiveikėte dar tokiais laikais, kai ne visi juos turėjo?

Comment

Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
                                        O kaip atradote šį forumą, kad kompiuterį susiveikėte dar tokiais laikais, kai ne visi juos turėjo?
                                        Darbe aš visada su kompu dirbau, o forumą parodė toks forumietis Daliuss

Comment

Cho, cho-o! Išgirdus vardą Dalius, tuojpat prisiminiau, kad būdamas kaime (čia gal dar darželinuko amžiaus buvau), tai ten gyveno toks Dalius, kaip supratau, kažkieno iš aplinkinių ūkininkų sūnus, na ir ar ten vestuvės jo buvo vasarą ar kažkokia ypatinga proga, tai jis važiavo su kažkokia prabangia mašina, ir berods, ar tik ne pati močiutė kaip man sakė, "Su puošniais batais". Ir visi juo buvo susižavėję. Tai aš tuomet nesupratau, kad puošnūs batai - tai juodi ir itin nulakuoti, kad net blizga ir kvepia tuo laku. Aš įsivaizdavau, kad puošnumas slypi spalvingume - man prieš akis iškilo vaizdelis, kad jis mūvi guminius botus aukštu aulu, o patys botai - pagrindas (fonas) - violetinės spalvos, ir ant jos pilna visokių geltonų, raudonų ir mėlynų kleckiukų, brūkšniukų, taškiukų ir panašiai.

Comment

Working...
                                          X