Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Nemoku dvirku minti, močiutė kaime stebint giminėms 2014 metais bandė išmokyti, nors aš to nenorėjau, man nesigavo, verkiau, buvo padaryta gėda prieš gimines, nuo to laiko santykiai su močiute atšalo, o po dar 2 metų mes su mama pabėgom. Tai buvo paskutiniai metai, kuomet lankiausi tame kaime. Dabar žiūrėdamas ortofotonuotraukas iš naujo mintyse "atrandu" tas vietas, jas perdėtai romantizuoju, ieškau galimybių ten nusigauti, bet, bet. Reiktų susikurti pastogę kažkaip, kad galėčiau pastoviai gyventi. Kai buvau kokių 7-13 metų vaikas, iš šono mane stebinčiam žmogui atrodydavo normalu, kad stebėdavau laukuose dirbančią žemės ūkio techniką, bet dabar tai atrodytų mažų mažiausiai mažvaikiška, kuomet kažkas sunkiai dirba, o aš kaip koks lėliukas, kaip sakydavo močiutė "stovi ant dūšios" t.y. tik žiūriu ir niekuo nepadedu. Tas pats ir su prie mano namų atvykstančiais vilkikais - įkrauti ar iškrauti krovinio aš nepadedu, tik vaikštau ir stebiu kiek jie dar dirbs ir einu saugoti vartų, kad kas nors neužstatytų išvažiavimo vilkikui. "Dirbti reikia, o ne žiūrėt!" - sakė viena moteris. Tai suprantu, bet manęs fizinis darbas netraukia, mane būtent dirgina tas vaizdas, kuomet tokia didelė sunkiasvorė mašina turi išsisukti riboto pločio gatvėje. Panašiai ir su ūkio darbais kaime - tikrai norėčiau pamatyti grikių kūlimą rudenį, na bet tikrai juokingai atrodys stovintis, rankomis mosikuojantis, su savimi šnekantis 23 m. bernas. Prie manęs tokiu atveju galima labai lengvai prieiti ir pasakyti "susirask darbą". Nu nenoriu aš to darbo, aš ne tam sukurtas.

    Comment


      As irgi meciau darbus prieš 15 metų, užteks
      When a man lies, he murders some part of the world

      Comment


        Bet jūs labiau dėl alučio gal? O aš tai visiškas abstinentas esu. Tiesiog man įdomūs kitokie dalykai. Važinėti nebesinori ne tik dėl draudimo lankytis tam tikrose vietose, bet ir dėl tų beviltiškų skelbimų. Plėšyk neplėšęs juos, pasaka be galo, Visur visiems kažkas tik DINGO, DINGO, DINGO...

        Comment


          Ne del alucio meciau, del to, kad imonei buvo bankrot. Alutis buvo paskui, nes turejau begales laiko ir pinigų.
          Tuos skelbimus tai tikrai klijuoja žmonės, susipykę su sveika nuovoka
          When a man lies, he murders some part of the world

          Comment


            O mano galva, gera mokytoja yra ta, kuri garsiai šaukia, t.y. esant reikalui užtildo per pamoką pliurpiančius ir pamoką vesti trukdančius mokinius.

            Comment


              Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
              O mano galva, gera mokytoja yra ta, kuri garsiai šaukia, t.y. esant reikalui užtildo per pamoką pliurpiančius ir pamoką vesti trukdančius mokinius.
              dar tu vis ta mokykla kliedi... Arba labai ilgiesi, arba trauma nuo to, manau
              When a man lies, he murders some part of the world

              Comment


                Tikrai daug ką iš ten išsinešiau. Man tikrai patikdavo savaip tos griežtos mokytojos - tik pabandyk pašnekėti su suolo draugu kai ji veda pamoką, tuoj kai ant tavęs užbaubs "PRAŠAU... TYLOS!"
                O man atrodo, kad tamsta kartais irgi ironizuojate - pvz. kad skelbimus klijuoja susipykę su galva. Realiai tą norėjote pasakyti apie mane ko gero dėl jų plėšymo. Arba kad viešasis transportas yra pensininkams ir vaikams ir kad jame pastoviai smirda/šalta.

                Comment


                  nei kiek neironizuoju. As tikrai taip manau
                  When a man lies, he murders some part of the world

                  Comment


                    Aš jau daugiau kaip metus miegu ne kambary, bet vonioje, dėl nenormalaus triukšmo iš gatvės - būtinai kas nors pyptels, nepasidalindami kelio kas ką turi praleisti. Arba kad įleistų į tą teritoriją pro šlagbaumą. Bet tai kokie nekantrūs žmonės tie lietuviai - tik stabtelk pirmąkart atvažiavęs, nežinodamas kur pasukti - tuoj iš galo koks nors kaušas tik PYYYYYYPT!, maždaug "judinkis greičiau". Kodėl ne geriau iškišti galvą pro langą ir išrėkti tai žodžiais. Performatuojant rat (Trydenio) žodžius, garso signalas yra g*jų įrankis, tikri vyrai viską išsako žodžiais arba prieina prie lango ir pasako.
                    Bet aš gulėdamas ant čiužinio vonioje galvoju, kad mane gulintį ten vis tiek gali pervažiuoti automobilis arba koks lenkų fūristas. Ką daryti, jog taip neatsitiktų?
                    Paskutinis taisė Kristupas0220; 2023.04.05, 12:57.

                    Comment


                      o tu cia rimtai bijai, kad taves lenku furistas nepervaziuotu tavo vonioje?
                      When a man lies, he murders some part of the world

                      Comment


                        Kažkas panašaus. Na tiesiog, kai pagalvoji, tie kroviniai juda ištisai, o jei namuose dėl triukšmaujančių kaimynų nepavyktų miegoti ir tektų rinktis nakvynę po atviru dangumi, kur atsigulti, kad ant tavęs netyčia kas nors neužvažiuotų.
                        Arba kad ir šitas va makedonas. Beje, įdomu, iš kur ir į kur jis galėjo važiuoti tokiame kalyje, kur jo iškrovimo taškas, kokia kalba jis išlipęs bendravo su krovikais sandėlyje? Pamenu gal kokiais 2009 m. Maximoje kopūstus - kilmės šalis: Makedonija. Gal tikrai kokias daržoves gabeno...
                        https://fototruck.ru/photo/301715/

                        Comment


                          tu nevaiksciok po rusiskus saitus. Tiesiog patariu to nedaryti siais laikais.

                          Kaip suprantu, gyveni labai triuksmingoje vietoje? Gal pagalvok apie buto keitima i ramesne vietele?
                          When a man lies, he murders some part of the world

                          Comment


                            Taigi čia daug metų veikianti viso pasaulio duomenų bazė - fotogalerija. Analogiška yra ir su autobusais/elektriniu transportu. Netgi tvarkytojas Mettal tame nematė nieko blogo.
                            Kur aš kraustysiuosi atskirai vienas? Mamai tai gerai ir čia, ji nesiskundžia. Kur aš eisi vienas? Į laukinę gamtą tame savo kaime?

                            Comment


                              gal kazkam ir gerai ruzziski puslapiai, bet tau nepatariu ju liesti. Jie kruvini.

                              jei nera galimybes pakeisti buta, tai nera. Tada belieka nesinervuoti del esamo, nes tiesiog kitaip neiseis. Kam nervuotis del to, ko negali pakeisti?
                              When a man lies, he murders some part of the world

                              Comment


                                Tai būtent. O vieta nėra labai triukšminga, tiesiog pilna pusgalvių, kurie šią gatvelę naudoja tranzitui, taip sukurdami papildomą srautą, nors joje yra atkarpa, kurioje neįmanoma prasilenkti automobiliams iš priešingų krypčių. Tuomet būna apsižodžiavimų, kartais net ir "tikro, vyriško smurto", aiškinantis, kuris kurį turi praleisti". Kažkada girdėjau frazę "tu, senas ožyyyyy".

                                Comment


                                  Kur, jūsų manymu aš kraustysiuosi? Su mama? Ar vienas? Pastaruoju atveju tektų pasakyti, kur išsikeliu, o aš to nelabai noriu kad ji žinotų, kaip ir kai mes su mama išėjom, nesakėm močiutei nei rajono, nei adreso, nes sužinojusi ji garantuotai prasineš pro šalį, su tokiais argumentais, kaip "Uoj, čia atidarė naują gatvę, noriu ją apžiūrėti", "Va, kokia čia gera parduotuvė šalia jūsų, einu apsipirkti" arba "Šitame rajone labai gerai persėsti iš vieno autobuso į kitą, važiuojant pas sūnų" ir pan. Na panašiai kaip iš aš su savo pasivaikščiojimo maršrutais, kuomet jų vietos man taip prigijo, kad net nebesijaučiu kažką sekantis - tiesiog einu ten, kur mane neša.

                                  Comment


                                    su mama, turbut, nes savo pajamu, kaip suprantu, neturi, nebent tau mama nuomuos buta atskirai, bet tada tikrai zinos tavo adresa. Bet nuo savo mamos tai gal nereikia slapstytis?
                                    When a man lies, he murders some part of the world

                                    Comment


                                      Gal ir nereikia, bet tikrai kartais norisi turėti dar daugiau savarankiškumo/privatumo. O atskirai nežinau ar man nuomos, tai būtų per didelė prabanga. Savo pajamų, aišku, neturiu. gal kokius 2-5 eurus per pusę metų gaunu ir gerai. Nu senelis duoda po kelis šimtus kas mėnesį. Viskas.

                                      Comment


                                        O kaip ten mokykloje, aš iš ryto sėdėdamas 1-o aukšto vestibiulyje matydavau, kad eilinė mokytoja įeina pro duris iš lauko ir tiesiai lipa į viršų link savo kabineto. Klausimas - ar tai reiškia, kad jiems duoda namo neštis klasės raktus? Nes pagal logiką turėtų būti, kad užeina į budinčiosios "akvariumą" ir paprašo atitinkamo kabineto rakto. O dabar įeina lyg niekur nieko... Kas būtų, jei vieną dieną ta mokytoja, kaip kokia Venckienė pabėgtų ir nebesirodytų darbe. Kaip reiktų patekti į jos kabinetą ir įdarbinti naują mokytoją? Kviesti ugniagesius, kad iškeltų duris?

                                        Comment


                                          Mokykla turi raktų dublikatus
                                          When a man lies, he murders some part of the world

                                          Comment

                                          Working...
                                          X