Parašė Kristupas0220
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O vatnikai žino kas yra tokia Švenčionienė...
Esu matęs video kur kažkokia moteriškė komentuoja Minsko univermagus, kad ten visų rūšių rūbų gali nusipirkt, visas pasaulis telpa, ten galėjo būt ta Erika (panevėžietiškai būtų Ėrika heh heh), bet tiksliai nepamenu. Balsą tik atsimenu. Gal galėjo būt kokio šiaip juraitininko žmona.Paskutinis taisė PoDV; 2022.12.13, 02:43.
Comment
-
Man vienu metu dar kilo mintis, o negali būti, kad ta Švenčionienė tik infiltruota, nu tipo pats VSD ją "sukūrė", atseit ji propagandistė, tarnauja nedraugiškai valstybei, bet realiai VSD viską žino, kad iš tikrųjų ji yra jų projektas - tuomet jie ją apmoko kaip propagandiškai kažką pašnekėti savo video, tuomet saugumas ją tardo, kankina...
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąTodėl Švenčionienė siekia asmeninio susitikimo su pačiu Putinu, kuomet įvykdys VSD slaptą pavedimą - apsauga nespės sureaguoti.
Comment
-
Parašė Sula Rodyti pranešimąBlogiau:
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąForumiečiai, o ką manote apie Arūną Pūkelį - Švinių? Kaip reiktų apie jį rašyti (teigiamai/neigiamai), kad negauti bano? Ar jis tikrai banditų gaujos narys, ar tik nekaltai užsipultas Tauragės imperijos caras?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kas ten tam Muilinauskui nutiko? Tipo apšmeižė tą futbolo tėvą? O Dumalakas kartais ne pats kuris nors moderatorius arba, tarkime, aš?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Pirmiausiai išsiaiškinkite ar čia nėra ko nors iš jo chebros, nes gali baigtis kaip su Malinausku.Paskutinis taisė PoDV; 2022.12.14, 03:53.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąForumiečiai, o ką manote apie Arūną Pūkelį - Švinių? Kaip reiktų apie jį rašyti (teigiamai/neigiamai), kad negauti bano? Ar jis tikrai banditų gaujos narys, ar tik nekaltai užsipultas Tauragės imperijos caras?
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kas ten tam Muilinauskui nutiko? Tipo apšmeižė tą futbolo tėvą? O Dumalakas kartais ne pats kuris nors moderatorius arba, tarkime, aš?
Comment
-
Spaudoje berods vakar buvo sukeltas mini skandaliukas, kad užsienio šalyse esančiuose prekybos centruose prekiaujamas "Svalia" sūriu, pavadinimu "Rusiškas sūris". Man kyla kitas klausimas, į kurį neatsakoma - kokiu transportu (sausumos, oro, vandens) lietuviškos prekės pasiekia tokias šalis kaip JAE, Armėnija ar Jungtinės Valstijos? Į tolimesnes 3-iojo pasaulio šalis, turinčias priėjimą prie jūros tai greičiausiai plaukia konteineriuose, bet va kaip jos nugabenamos į arabų kraštus. Lėktuvu? Biški juokingai atrodytų oro uoste ant palečių su krautuvu į orlaivį kraunami sūrio paketai. Arba ta pati Armėnija - negirdėjau, kad kas iš man žinomų lietuvių vilkikų vairuotojų važiuotų į šią šalį, o Lietuvoje vilkiko su armėniškais numeriais matyti irgi neteko, netgi dažnai lankantis tose Vilniaus gatvėse, kur jų būna (Gariūnų sankryža, Metalo g. ties "Vilniaus Tranzitas", Savanorių pr., Pergalės g. važiuojant link Grigaičių). Be to, Armėnija iš abejų pusių apsupta šalių (Turkija ir Azerbaidžanas), su kuriomis net neturi sienos kirtimo punktų. JAV - biški neįsivaizduoju, kaip atrodytų laivas su amerikietiškomis prekėmis plaukiantis į Klaipėdą, pakrautas tų jūrinių konteinerių. Juk tie konteineriai daugiausia kinų šalies išmislas. Kaip lietuviškos prekės atsiduria mano minėtose šalyse, o mes - analogiškai atsivežame prekes iš tų šalių?
Comment
-
Įdomu būtų pamatyti vilkiką su lietuviškais numeriais kokiuose nors Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Kiek tai tikėtina? Arba pas mus su armėniškais. Na, vienąkart Vilniuje esu matęs Pramonės g. nuo Baltarusijos sienos link miesto važiuojantį vilkiką su Gruzijos (nenusipelnė Sakartvelo pavadinimo) numeriais.
Beje, įdomu, ar į mūsų šalį galėtų įvažiuoti įvairios transporto priemonės su egzotiškų šalių numeriais, t.y. tokiais, kuriuose naudojamos nelotyniškos raidės. Kaip žinia, visų buvusių SSRS, taip pat - Jugoslavijos šalių, naudojančių kirilicą ar kitus raidynus, transporto priemonių numeriuose naudojamos tik tos raidės, kurios sutampa su lotyniškomis. Bet va įdomu, ką daryti su tokios šalies, kaip Irano numeriai? Jų numeriuose naudojamas jų raštas. Kaip mūsų pasieniečiai įsileistų, kaip į savo kompiuterius įsivestų jų raidyną, juk mūsų valstybės naudojamose informacinėse sistemose labai abejoju ar yra galimybė atsidaryti klaviatūrą su persiškais rašmenimis.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąĮdomu būtų pamatyti vilkiką su lietuviškais numeriais kokiuose nors Jungtiniuose Arabų Emyratuose. Kiek tai tikėtina? Arba pas mus su armėniškais. Na, vienąkart Vilniuje esu matęs Pramonės g. nuo Baltarusijos sienos link miesto važiuojantį vilkiką su Gruzijos (nenusipelnė Sakartvelo pavadinimo) numeriais.
Beje, įdomu, ar į mūsų šalį galėtų įvažiuoti įvairios transporto priemonės su egzotiškų šalių numeriais, t.y. tokiais, kuriuose naudojamos nelotyniškos raidės. Kaip žinia, visų buvusių SSRS, taip pat - Jugoslavijos šalių, naudojančių kirilicą ar kitus raidynus, transporto priemonių numeriuose naudojamos tik tos raidės, kurios sutampa su lotyniškomis. Bet va įdomu, ką daryti su tokios šalies, kaip Irano numeriai? Jų numeriuose naudojamas jų raštas. Kaip mūsų pasieniečiai įsileistų, kaip į savo kompiuterius įsivestų jų raidyną, juk mūsų valstybės naudojamose informacinėse sistemose labai abejoju ar yra galimybė atsidaryti klaviatūrą su persiškais rašmenimis.
Matyt yra lotyniski atitikmenys dokumentuose, jei reikia pervezti krovini, bet greiciausiai samdomos europines pervezimu kompanijos.
Paskutinis taisė RokasLT; 2022.12.14, 20:08.
Comment
-
Kita vertus, yra įrodymas, kaip krovininė mašina iš Irano sėkmingai važiuoja keliais šalies, kuri savo kalbai užrašyti naudoja kirilicą, bet savo numeriuose naudoja tik lotyniškas raides. Matyt Rusijoje galioja kažkokia tvarka, pvz. kad į jų šalį įvažiuojančios mašinos turi užsidėti specialius numerius su normaliomis raidėmis ir skaičiais ar pan. Bet ar tikrai lietuviai fūristai važinėja į Armėniją ar JAE? Kažkaip neteko girdėti - Turkija - taip, pačiam teko bendrauti su vairuotoju besilankiusiu toje šalyje. Vidurinė Azija - irgi. Bet apie tas egzotiškesnes taip ir lieka neaišku kokiu keliu ten koks nors lietuviškas sūris nukeliauja į kokią tai Korėją ar Kiniją. Taip, į Kiniją daug kas vaikšto laivais, bet juk sūriai greitai genda. Bet ir neteko matyti, kaip oro uoste atrodo maisto produktų pakrovimas skrydžiui į kitą pasaulio kraštą. Ar jie pakraunami ne tuose pačiuose oro uostuose, kur skraido paprasti keleiviai (žmonės) ar kažkur taip, kad nieks nežinotų viso ekonomikos variklio - importo/eksporto esmės - kokiu transportu tam tikra prekė nusigauna iš vienos šalies į kitą.
https://fototruck.ru/photo/306843/
Comment
Comment