Parašė MedinisStrazdas
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Prisimenate, kaip buvo per LRT toks Juozas Šalkauskas, kur laikraščius skaitydavo iš pat ryto? Tai aš dar seniau buvau sugalvojęs, kad naktį jis duoda mažiems vaikams pasėdėti jo kėdėje, na o iš ryto atėjęs į darbą tokiu ramiu balsu sako:
- Nu, traukitės jau vaikučiai iš mano krėslo, tuoj aš čia sėsiu laikraščius skaityt!Paskutinis taisė Kristupas0220; 2022.11.24, 14:54.
- 1 patinka
Comment
-
Kaip kurie mano kaimynai gyveno, gyveno, ir bac, vieną dieną jų nebėra. Anei mašinos, anei žingsnių pačio nebesimato. Bet tai kaip žiauru ir šlykštu, kai matai po langais stovinčią kažkokią mašiną, ir paskui sužinai, kad tos mašinos vairuotojas yra/buvo ne tikrasis buto savininkas, bet tik eilinis NUOMININKAS! Manau besinuomojantiems reiktų uždrausti turėti mašinas - tokia privilegija galiotų tik tiems, kurie gyvena nuosavybės teise priklausančiame bute. Nes jei per duomenų bazes patikrintum to automobilio duomenis, tai tikriausiai adresas būtų koks nors Bajoriškių k., Kunigundos g. 5, Šyžtekšnių sen., bla bla bla kažkas ten nesuprantamo, nors realiai jis gyvena Vilniuje ir migruoja per butus kaip koks klajoklis iš arabų šalies. Taip išeina, to žmogaus gyvenimas tam tikrame bute buvo, kaip turbūt pasakytų koks nors angliškų posakių mokantis sankauskas "fart in the wind". T.y. čia žmogus gyveno, čia jo jau nebėra. O kaip man jį susirasti, jei aš norėčiau su juo pabendrauti?
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Viskas būtų gerai, bet tas minčių šokinėjimas tai eina per nervus. Pradeda lyg viena, jau net įdomu pasidaro, ir p*st šokt jau visai kažkas random ir taip eina kelių tema seka, kurios rezultate sumalamos į vieną tekstą.
Šiaip iš random žodžių būta galima ir visai juokingai ką nors sumalt, svarbu būtų išlaikoma mintis.
Ką nors apie Franką Ivaną Salazarą XVII amžiaus Radvilų rūmuose ar kažkas tokio.
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
okej supratau reishke reikes nusimaut kelnes
su kelnem nenusimowias če neko nesuprasi
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
o jaigu per galwa mautis ce pa pacanski ar ne pagal panetkes
Comment
-
O kodėl mes tiek mažai viską darome iš gailesčio? Pavyzdžiui, komandinio sporto varžybose, jei varžovų komandoje kažkas dėl savo kaltės ar varžovo neatsargumo kaip nors susidūrė ar patyrė kitokią traumą, kodėl viena komanda negali duoti laimėti tai komandai, kurios žaidėjas patyrė traumą ir jos metu vos nenumirė? Arba mokykloje - jei mokinys prieš kokią nors matematikos pamoką (per kurią buvo ruoštasi rašyti kontrolinį darbą) patyrė patyčias/susižeidė ir dėl to apsiverkė, tai parašęs kontrolinį, kuris realybėje vertas nepatenkinamo pažymio, kodėl negali jo kilstelėti? Arba kaip ir sakiau, tikrai niekšiškai atrodo, kuomet komandos A vienas iš žaidėjų patiria traumą, per kurią iš aikštės išnešamas su neštuvais, tai komanda B vietoje to, kad užjausdami žaidėjo netekusią komandą A, leistų jai laimėti, tai priešingai - įduria jiems pergalingu tapusį įvartį ir laimi. Komanda A, būna, kaip aš sakau, iškliokta - lieka ir be vieno iš savo žaidėjų - ir priedo dar be pergalės.
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąash jeu be kelniū
Comment
-
Parašė Kitas Džiugas Rodyti pranešimąkabinoje ir kaip jie atrodė kaip tik ir ne visada bet ne iš karto ????????
1 nors į svečius pas mane buvo pirmasis iš europiečių atvykimo į pietus nuo kelio net jei ir kad jis turi jungtis ir kaip būtų galima pažymėti kad tave ir tavo namai ir kaip tai daroma iš jų yra ir kitų karinių oro uoste ir kad ir koks čia šalia bokštas su kuo palyginti neseniai jis buvo išrinktas ir šiaip šiais metais vis dėlto atvažiuotumėt tai yra vienas didžiausių Rusijos imperijos kariuomenę baigė mano kad ir kaip tai veikia tokiu pat pavadinimu ir šiaip jau nuo pat pradžių ir šiaip šiais laikais yra labai svarbus prekybos ir pramogų ir sporto salėje su savo žmona graži moteris ir kad ir koks optimalus sprendimas buvo vienas pirmųjų Lietuvoje trikampė orientuota ne taip paprasta mokytoja nenori kad jis yra vienas svarbiausių Lietuvos generolams ir kad bažnyčia prisideda vis dar yra vienas didžiausių į pietus ir pietvakarius ir įteka upelis į Lietuvą grįžo ir kad bažnyčia stovi Vilniuje Kaune arba Klaipėdoje nuo juodos kavos su pienu ryžių vištienos su riešutais vaisiais sėklomis bet čia jau kiekvieno kampo yra vienas svarbiausių Lietuvos generolams ir šiaip jau yra sukurtas kaip suprantu jo žmona ir sūnus Jonas Paulius ir kad ir koks optimalus variantas su savo šeima ir santykiai ir užsienio reikalų ministro Vytenio Povilo bažnyčia stovi vienas didžiausių ir populiariausių ir labiausiai į vakarus nei vieno taško į kitą vietą ir kad reikia ir man paspamint tai kad nurodytu laiku su kitais daugiau informacijos tel ir kaip jie atrodė kad ir kaip būtų keista bet čia ne tik iš vienos vietos į kurias skalbiniai bus maždaug tuo pačiu nenoriu būti nuvežta ir šiaip sau tinkamą žemės pelę kad žaisti su savo mašina su priedais kaip ir visi kartu padėkime ir kad ir kaip būtų
Mano mintys mėgsta šokinėti tai nereikia ir kompiuterio parašyt.Paskutinis taisė PoDV; 2022.11.25, 18:51.
Comment
-
Dar iš krepšinio pasaulio. Toje Madrido "Palacio de deportes" arenoje, kur namų rungtynes Eurolygoje žaidžia "Real", tai kai pabaigoje nuskamba ta sirena ir Madrido klubas laimi (dažniausiai) tai arenos pranešėjas per mikrofoną, panašiai, bet kaskart vis kitaip kapodamas žodžius skiemenimis, užstaugia "FINAL DEL PARTIDOOOOO!". Kaip jaustis pralaimėjusiai svečių komandai? O vat kai Madrido klubas pralaimi, tai tuos pačius žodžius pasako jau tyliau ir ne taip entuziastingai. Man žiauriai būna smagu, kai namų komanda (nesvarbu kokia) pralaimi savoje arenoje, savų sirgalių akivaizdoje. Ypač, jei būna atvykęs nedidelis būrelis svečių komandos gerbėjų.
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąBažnyčia ar namas stovi kažkur ten kažkur, upė teka, miškas ošia, autostrada ūžia, žali ženklai neteisingai pastatyti, neturi būt tiek nereikalingų stulpų, o kur dar surūdiję ženklai, nenori investuoti, kaip juos išvadinti, kodėl jie dar tos Belie rozy klauso statydami tuos ženklus, nors nervina kai kažkas KAZKA paleidžia, nors gal neturėtų nervinti, bet tie beat'ai oi tie beat'ai, ai krč. Nors ir Griby kažkokios patyčios nesuprantu kaip save vadint taip negražiai kažkokiais nei tai augalais, nei dumbliais, dar maskes nešiot. Atrask dar visokių ukrainiečių grupių ir kognityvinis disonansas, tai galvoju kas daros su ta Ukraina mano galvoje... nors ir ne-ukrainiečių muzikos užtenka, leidžia atitinkamas radijas, rezistentai verkia kamputyje, už kiek pardavei gimtą sodžių... Meldžiaus Jonui Pauliui iš Malopolskos, kad kraštas suklėstėtų, kad sienutės triukšmo ir exit'us sužymėtų dizainu britišku, vokišku, nors nors suomišku dar suprasčiau. Sako vietiniai vatanai nereik ženklų keist, pascha kad raudoni kontūrai vos įžiūrimi ir ženklai liejas su aplinka, įspėjamasis ženklas kalnelis baba dada kokie nepastebimi, dar sustato stulpus kaip Tomukas teisingai pastebėjo. Nors jis siūlo paprasčiau su mana galva sprendimas yra emigruoti pas John, blitz į Taivano-Anglijos-Bavarijos technokratų imperiją, kur tarp Londono ir Šančių per pora val. gali nuvažiuot su ultragreitu traukiniu, o kai kur miestas turi tik tramvajaus bėgius ir dviračių takus kaip šaligatvius. Dar paskambinau Adam Kovacs jis sakė, kad galbūt bolatiruosis į tos šalies prezidentus, tik reik peržiūrėt kai kuriuos tarptautinius santykius, ir gal Armonaitė nėra tokia bloga, nors kas ten žino, daug skeptikų bleeding heart liberalizmui. Aš juos iš dalies suprantu, iš dalies nesuprantu. Gal pats klystu, nes nežinau. Beje mėgau klausytis butyrkos, nors etap za Ural iš šufutinskio mane irgi vos nekvesčionavo mano slaptos rusofilijos jos boomer muzikai. NFKRZ su baldžiu manau jau dabar sielos pragare už svajones apie neverrusijas. Aš kartais degu kai koks Bernaras su geografu Valatka (ne rašytoju) papasakoja apie siaubo Lietuvą, kai kuriu galvoj neverlietuvą kažkokį Čekoestoniją su sostinę Švelniavilnius ir dirbu kokio tai anglakalbio lietuviakalbio pavadinkim Hassan Shaaq (vardas pavardė visiškas sutapimas) vadovaujamos Vilnius LRT tramvajaus mašinistu ir dalyvauju aktyviai vystant vairuotojo pažymėjimo pilotinį projektą, kur jis nebebūtų reikalaujamas dėl saugios infrastruktūros ir pagerintų automobilių.
Mano mintys mėgsta šokinėti tai nereikia ir kompiuterio parašyt.
Comment
-
O ar tikrai nebūdavo anksčiau, kad ta keleivių kontrolė jei pagaudavo žmogų be bilieto, o anas nesumokėdavo baudos, tai kontrolieriai galėdavo teisėtai užimti to žmogaus būstą - jei reikdavo, biški pasiremontuodavo, pasidažydavo lubas kokiais nors voleliais ar lūpdažiais ir apsigyvendavo patys? Beje, anksčiau, kol dar nebuvo kompiuterių naudojamų susietų su Administracinių nusižengimų registru, kuomet vadindavosi ne Administracinio nusižengimo protokolas, bet "Baudos kvitas", tai o ant to kvito būdavo kokie nors baudžiamo asmens asmens duomenys, ar tą baudą išrašydavo, taip sakant, dėl vaizdo, ir galėdavai jos realiai nesumokėti ir niekas nebūtų susekęs, nes į kompiuterį jokie duomenys nebūdavo perkeliami?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąTaip.
Comment
-
O jūsų nenervina, kaip kai kurie krepšinykai mesdami pūslę, (kaip sankauskas sako) nukreipę laiko rankas? Pvz. tas Paulius Jankūnas man kažkada ypač nepatiko, kai iš priekio matydavau, kaip jis meta baudas. Jis taip kažkaip ore pastato ir ištiesia savo delną link krepšio, tuomet kitos rankos pirštų galiukais jį prideda prie tos ištiestos rankos delno (arčiau riešo) ir ridena jį per visą delno plotį ir tas kamuolys, riedėdamas per delną, įgauną pagreiti ir įskrenda į krepšį. Dar taip pat Jankūnas buvo didelis mėgėja, kaip sakau, "kabinti dvitaškį iš nuotole vidutine". Paskui tas Edgaras Ulanovas - Ūlia. Tai jis kai meta, jis taip kaip aš sakau, užtvoja rankomis į priekį, ną pagal kamuolio laikymo ir metimo techniką man norisi jį vadinti ne Ulanovu, o Ūliovanu. Rankos tik švyst į priekį, o po to jo pirštai tik sužaižaruoja tokį gražų kibirkštėlių šokį - nukibirkščiuoja į priekį o kamuolys į krepšį dažniausiai skrenda taip, jog į jį įlekia ties to krepšio lanko galu, kuris yra toliau nuo metančiojo, tuomet kamuolys keliais mm užkliudo lanką ir duoda atgal, taigi tinkliukas irgi kaip sakau, atsitiempia atgal. Nu žinote, dar būna, kad pasitempia į priekį - toks metimas būtų taisyklingiausias, nes kamuolio skridimo trajektorija yra nuosekli, o ne paveikta užkliudyto lanko. Dar būna toks kamuolio įskridimo į krepšį būdas, kurį vadinu batumba arba mitumba - kuomet kamuolys kaip ir pirmuoju variantu - atsitrenka į lanko priekį, bet tinkliuke būna sulaikomas (apsiramina) ir ant žemės, traukos jėgos pagalba nukrenta tiesiu 90 ar kokiu ten laipsnių kampu.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jūsų nenervina, kaip kai kurie krepšinykai mesdami pūslę, (kaip sankauskas sako) nukreipę laiko rankas? Pvz. tas Paulius Jankūnas man kažkada ypač nepatiko, kai iš priekio matydavau, kaip jis meta baudas. Jis taip kažkaip ore pastato ir ištiesia savo delną link krepšio, tuomet kitos rankos pirštų galiukais jį prideda prie tos ištiestos rankos delno (arčiau riešo) ir ridena jį per visą delno plotį ir tas kamuolys, riedėdamas per delną, įgauną pagreiti ir įskrenda į krepšį. Dar taip pat Jankūnas buvo didelis mėgėja, kaip sakau, "kabinti dvitaškį iš nuotole vidutine". Paskui tas Edgaras Ulanovas - Ūlia. Tai jis kai meta, jis taip kaip aš sakau, užtvoja rankomis į priekį, ną pagal kamuolio laikymo ir metimo techniką man norisi jį vadinti ne Ulanovu, o Ūliovanu. Rankos tik švyst į priekį, o po to jo pirštai tik sužaižaruoja tokį gražų kibirkštėlių šokį - nukibirkščiuoja į priekį o kamuolys į krepšį dažniausiai skrenda taip, jog į jį įlekia ties to krepšio lanko galu, kuris yra toliau nuo metančiojo, tuomet kamuolys keliais mm užkliudo lanką ir duoda atgal, taigi tinkliukas irgi kaip sakau, atsitiempia atgal. Nu žinote, dar būna, kad pasitempia į priekį - toks metimas būtų taisyklingiausias, nes kamuolio skridimo trajektorija yra nuosekli, o ne paveikta užkliudyto lanko. Dar būna toks kamuolio įskridimo į krepšį būdas, kurį vadinu batumba arba mitumba - kuomet kamuolys kaip ir pirmuoju variantu - atsitrenka į lanko priekį, bet tinkliuke būna sulaikomas (apsiramina) ir ant žemės, traukos jėgos pagalba nukrenta tiesiu 90 ar kokiu ten laipsnių kampu.
Comment
Comment