Parašė liutass
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Iš kur žinote? O pats esate labiau panašus į liūtą, į katiną ar į vyr. TASS redaktorių (jei tokia pareigybė egzistuoja)?.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJo. O kas negerai?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Nu tai man internetas ismete tokia kudo ir jauno Pavilionio foto, o kadangi tu kazkada sakei, kad i ji panasus, tai s nusprendziau, kad ten tu.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąNe sita
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Man tai Žygimantai asocijuojasi su linksmų plaučių žmonėmis. Žygiai bajerūnai.
Draugeliai man nebūdavo, bet linksma būdavo. Kartais smarkiai pajuokaudavo, kaip koks humoro klubas.
Tik dabar galvoju gal čia kokie vilnietiško ir kaunietiško Žygimanto skirtumai.
Ar dar egzistuoja tokių vardų asociacijų su tam tikromis žmogaus savybėmis?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Nu tai man internetas ismete tokia kudo ir jauno Pavilionio foto, o kadangi tu kazkada sakei, kad i ji panasus, tai s nusprendziau, kad ten tu.
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimąAr dar egzistuoja tokių vardų asociacijų su tam tikromis žmogaus savybėmis?
Paskutinis taisė Tomizmas; 2022.09.15, 00:40.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Elis Rodyti pranešimą
O aš galvojau, kad tik man vienam susidarė toks Žygimantų įspūdis Teko pažinti tiek kauniečių, tiek uteniškių, tai visi Žygiai tokie prikolistai.
Comment
-
Kažkada vaikystėje 90-aisiais, kai mūsų gimtąjame rajone važinėdavo pagrinde mašinos su Utenos registracija (AUA, CUE, YUA ir t. t.) man kažkokį keistą susidomėjimą keldavo retai pas mus pamatomi (dažniau pamatydavau Vilniuje) automobiliai su Jurbarko (?) registracija (AJA, CJE, YJA ir t. t.) nes atrodė grynai kaip Utenos registracijos numeriai, tik be pagaliuko (pratęsiant J raidę gaunasi U). Sukeldavo kažkokį egzotiškumo įspūdį, kažkokia intriguojanti atrodė mintis, kad kitoje Lietuvos pusėje važinėja mašinos, kurioms tik nupiešk papildomą pagaliuką, ir gausi mūsų numerius.
Savotiškai kutendavo sąmonę. Lygiai taip pat, kaip sename tarybiniame žemėlapyje skaityti vietovardžius tiurkų kalbomis - Baskunčiak, Džezkazgan, Taškurgan, Kazantip, Urgenč, Kyzyl, Karatogaj, Saryagač, Tuzkan, Karabulak ir panašiai. Atrodydavo, lyg tie pavadinimai savo skambesiu maloniai kaso kažkokią niežtinčią vietą smegenyse. Man ir dabar jie savo skambesiu gražūs.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Tai nieks nepanorote pasidalinti savo automobilių numerių raidėmis ir apsvarstyti, ką jos galėtų reikšti/kokį galbūt žodį primena?
Tuomet gal pasvarstėte logiškai, jei net valdžia išleido įsakymą taupyti šviesą, nes laukia sunki žiema, ar nepagalvojate, kad taupymo dėka, negavę besitikėtų, beplanuoto dydžio pajamų už sudegintą elektrą, jos tiekėjai (ar kam mes konkrečiai ten sumokame pinigus už skaitliukų rodmenis), pradės gatvėse kelti riaušes? Juk tie tiekėjai irgi turi šeimas, kurias reikia išmaitinti, jiems kaip žmonėms irgi trūks pinigų. Tai gal geriau leiskim jiems uždirbti pakankamai, kad ir jie būtų patenkinti? Ar jie pakankamai apsirūpinę patys ir tik nori numauti mums paskutines kelnes?
Comment
-
O aš galvojau, kad tik man vienam susidarė toks Žygimantų įspūdis Teko pažinti tiek kauniečių, tiek uteniškių, tai visi Žygiai tokie prikolistai.
Žygiai tokie labiau meniški prikolistai. Įsivaizduoju Žygius mėgsta muzikos ir šokių mokyklose, nors nebūtinai.Paskutinis taisė PoDV; 2022.09.15, 21:18.
Comment
-
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Kažkodėl beveik visi Erikai, kurie man iki šiol yra pakliuvę, kažkokie vaikiški ir apskritai įdomesnio charakterio. Aišku, jokiu būdu nesakau kad visi Erikai tokie, tiesiog tik man tokie pasipainioja atsitiktinumo principu. Pora iš jų man savo pasaulėžiūra labai asocijuojasi su šita daina (tik kad autorius ne Erikas):
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąNežinau, kaip reaguoti į minėtą nuotrauką, nes nesuprantu kas ir kur čia vyksta. Pirma mintis - juokinga, ir labiau panašu į surežisuotą teatro sceną, o ne realią komediją ar tragediją.
Comment
Comment