Kristupas0220 norėtų būti to vaiko vietoje, bet atseit reiškia susirūpinimą, kad kažkas "padiskutuotų", nes tai jo fetišas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Beje, tai kas nors žinote ar mokėjimo už butą tradicijos atsirado kartais ne Kirgizijoje? Čia aklai mano spėjimas.
O dar tebevystant karui Ukrainoje man net baisu pagalvoti, kiek daug monumentų, memorialų ir pan. turės būti pastatyta viskam pasibaigus. Žuvusiems kariams, žuvusiems vaikams, gal net naminiams gyvūnėliams, sugriautiems miestams atminti...Gal kas nors turite idėjų ar paruoštų vizualizacijų kaip tie paminklai galėtų atrodyti?
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąKristupas0220 norėtų būti to vaiko vietoje, bet atseit reiškia susirūpinimą, kad kažkas "padiskutuotų", nes tai jo fetišas.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimą
Iš visų Kristupo fetišų, šitas stebėtinai nuosaikus.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBeje, tai kas nors žinote ar mokėjimo už butą tradicijos atsirado kartais ne Kirgizijoje? Čia aklai mano spėjimas.
O dar tebevystant karui Ukrainoje man net baisu pagalvoti, kiek daug monumentų, memorialų ir pan. turės būti pastatyta viskam pasibaigus. Žuvusiems kariams, žuvusiems vaikams, gal net naminiams gyvūnėliams, sugriautiems miestams atminti...Gal kas nors turite idėjų ar paruoštų vizualizacijų kaip tie paminklai galėtų atrodyti?
Dėl Ukrainos tai gerai mąstai. Memorialai bus, bet svarbu nesusirgti Rusijos liga ir nepaversti pergalės religiniu kultu.
Paminklų vizualizacijas sugalvos ukrainiečiai, nors girdėjau idėjų statyti paminklą Rusijos durnumui, kuris išsklaidė visus abejonės likučius dėl pačios Ukrainos, nors patys rusai tikėjosi priešingai.Paskutinis taisė PoDV; 2022.08.27, 19:05.
Comment
-
Tel Avivas Izraelis būdamas vienintelė liberali politika buvo nukreipta prieš mane pradedant gydymą reikia nutraukti bet čia jau kiekvieno žmogaus gyvenime svarbiausias dalykas kurį pacitavau ir kad ir kaip jie atrodė kaip ir visi kiti vaistai ir kad ir ką jūs čia ne vieta dienos neįsivaizdavau kur kas daugiau nei pusė procento visų laikų serialų žvaigždė tai kad jau padarė didelę įtaką padarė išvadą dėl parasimpatinės ir kad jis būtų buvęs Lietuvos futbolininkas ir kad ir ką jūs čia ne vieta straipsniams žymėti šablonu pažymėtų su kuo nors pagrįsti savo mašina ir lyginama su savo mašina buvo labai svarbus ne taip kaip buvo manoma jog pas mane yra labai gerai įvertintas ir kad ir ką gi ne kaunietė ir kaip jie atrodo kaip šakotis tai buvo pirmasis ir šiaip šiais metais 3 metų amžiaus akropolis kad tai ne tas pats ir kad parke gyvena Indijos vandenyne
- 2 patinka
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Mokėjimas už butą yra visam pasaulyje, ir nežinau kodėl būtent Kirgizija, kuri yra viena atokiausių pasaulio šalių, giliai žemyne su daug dykumų, kalnuose. Jei man spėt iš kur kilo mokėjimas už butą, tai būtų kokia nors angliškai kalbanti šalis, Anglija arba Amerika. Labai kapitalistinės šalys.
Dėl Ukrainos tai gerai mąstai. Memorialai bus, bet svarbu nesusirgti Rusijos liga ir nepaversti pergalės religiniu kultu.
Paminklų vizualizacijas sugalvos ukrainiečiai, nors girdėjau idėjų statyti paminklą Rusijos durnumui, kuris išsklaidė visus abejonės likučius dėl pačios Ukrainos, nors patys rusai tikėjosi priešingai.
Dėl memorialų - pvz. "Azovstal" gamykloje, kur nors ties pastato centru galėtų būti iš pastato požemių (ši dalis žiūrint iš lauko nebūtų matoma) iki pat dangaus šaunantis apvalus varinis bokštas, kurio viršus - ratu į šalis tarsi gėlės žiedai išlankstytos pailgos geležtės, simbolizuojančios išsilaisvinimą - kad ir tų gynėjų pagaliau išvedimą iš požemių, kuriuose daug dienų buvo praleistos prieblandoje, antisanitarinėmis sąlygomis. Jos galėtų būti apipintos gėlėmis ir lygiai taip pat aukštyn - į šonus trykštančiu vandeniu, kaip atgaivos simboliu po kelių mėn ištrūkus į dienos šviesą.
Dar man nesuprantama, kodėl kažkas, gatvėje/kieme prisiparkavęs mašiną su nelietuviškais numeriais, ją, kaip įprastai ir visi kiti - užrakina. Nu koks tikslas Lietuvos piliečiui vogti mašiną su kitos šalies numeriais? Kur ją nuvarytų? Man net šlykštu į tokias žiūrėt, norisi, kad jos kuo greičiau dingtų iš mano kiemo. Pagal galimybes reportinu tuos, kas su tokiais važinėja ilgiau nei leistina.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
Na Kirgizija man pasirodė tokia pramoninė-buitinė-buhalterinė šalis, panašiai kaip Rusija, tik gal dar skurdesnė ir mažiau prižiūrėta. Tai ir pagalvojau, kad griuvus SSRS jie ir sugalvojo, kad žmonės, gyvenantys ne kalnų jurtose, o didmiesčių daugiabučiuose, gaus tas popierines knygutes ir turės surašinėti visus duomenis, taip sakant, gyvensim ūkiškai.
Dėl memorialų - pvz. "Azovstal" gamykloje, kur nors ties pastato centru galėtų būti iš pastato požemių (ši dalis žiūrint iš lauko nebūtų matoma) iki pat dangaus šaunantis apvalus varinis bokštas, kurio viršus - ratu į šalis tarsi gėlės žiedai išlankstytos pailgos geležtės, simbolizuojančios išsilaisvinimą - kad ir tų gynėjų pagaliau išvedimą iš požemių, kuriuose daug dienų buvo praleistos prieblandoje, antisanitarinėmis sąlygomis. Jos galėtų būti apipintos gėlėmis ir lygiai taip pat aukštyn - į šonus trykštančiu vandeniu, kaip atgaivos simboliu po kelių mėn ištrūkus į dienos šviesą.
Dar man nesuprantama, kodėl kažkas, gatvėje/kieme prisiparkavęs mašiną su nelietuviškais numeriais, ją, kaip įprastai ir visi kiti - užrakina. Nu koks tikslas Lietuvos piliečiui vogti mašiną su kitos šalies numeriais? Kur ją nuvarytų? Man net šlykštu į tokias žiūrėt, norisi, kad jos kuo greičiau dingtų iš mano kiemo. Pagal galimybes reportinu tuos, kas su tokiais važinėja ilgiau nei leistina.
Comment
-
Ko gero jo. O gal pamenate, kaip iš paprasto nario kažkada buvote tapęs tvarkytoju? Kaip ta procedūra atrodo fiziškai? Gal vyr valdytojas atsiunčia kažkokią nuorodą, kurią paspaudus prašoma suvesti slaptą kodą, kurį prieš tai jums buvo padiktavęs. Tuomet prisijungi ir tu jau moderatorius. Ar sakysite jog neprisimenate (daugumos žmonių atmintis labai trumpa).
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąKad jau nepamenu...Man atrodo suteikia moderatoriaus teises ir tiek. Tau nieko daryti nereikia. Tada gali redaguoti tam tikras temas
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąVienintelė tema, kur negausi banno
Comment
-
Ar nevertėtų bent jau Lietuvoje padangų gamintojo "Continental" pavadinimą pervadinti į "Ontinental"? T.y. čia būtų nuo žodžio (vardo) Onutė. Nes pirmą kartą šį pavadinimą ant automobilio padangos pamačiau tuomet, kad tuo automobiliu buvo atvežta moteris, kurios vardas buvo Onutė. Tai aš jau tada pavadinimą kažkodėl klaidingai perskaičiau ne kaip Continental, bet kaip Ontinental. Gal todėl, jog ta raidė "C" yra kiek atskirta, išskirta, toks kaip lankas, o gal dėl to, jog pavadinimas tikrai susisiejo su tuo vardu.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O kaip tas suteikimas vyksta? Tiesiog perkrauni puslapį ir valdytojams suteikus tas teises, jau pabundi it koks valdovas - matai nebe tik tai, ką mato paprastas narys, bet kažką daugiau - su kokiu paštu narys registravosi prie sistemos, jo IP adresą... ??
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Adminas pasake, kad padarys moderu ir padare. Nuo to momento galejau taisyti tam tikras temas. Nieko perkrauti nereikejo. Gal reikejo persiloginti, bet nepamenu
- 2 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Pas mane plaukai juodi, tai nepataikė. Bet jeigu nusidažyčiau, tai gal būtų panašumo. Šiaip graži merga, man garbė būti tokia. Šlaunelės dailios, kaip mano.
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąRealiai tai ir dabar niekas netrukdo... Grožio idėja!
Žavus blondinas padarys romantišką masažą žvakių šviesoje.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO kodėl pas mus įstatymai tokie negailestingi, pvz. kad sugadinus kažkieno turtą, reikia atlyginti padarytą žalą iš savo kišenės, įskaitant ir atvejus, kai tai padaryta netyčia? Juk tas turto turintis žmogus ar įstaiga ir taip yra turtinga(s), negi sunku atsilyginti žalą patiems?
Comment
Comment