O jūs buvote pašalinamas už tai, jog pasakėte, kad "Jei nemokės rubliais, tai negaus dujų"? Ar D. Grybauskaitę galima laikyti vatnike, nes ji irgi yra pasakiusi, jog sankcijomis Rusijos įveikti nepavyks, agresorius gali būti sustabdytas tik mūšio lauke"?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąSnowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO jūs buvote pašalinamas už tai, jog pasakėte, kad "Jei nemokės rubliais, tai negaus dujų"? Ar D. Grybauskaitę galima laikyti vatnike, nes ji irgi yra pasakiusi, jog sankcijomis Rusijos įveikti nepavyks, agresorius gali būti sustabdytas tik mūšio lauke"?
- 1 patinka
Comment
-
Nu gal nereikia čia dėti tokių mėšliškai šlykščių vaizdų? O šiaip, kiekvieną forumietį galiu pakviesti susitikti: papietausim, pakalbėsim kaip sekasi, apie gyvenimą, apie meilę porą žodžių...
Kodėl tam tikroms įstaigoms ar organizacijoms vadovauja tokie žmonės? Pvz. visuomet būna pasipiktinimo, kai sveikatos apsaugos ministru norima skirti ne mediką. O aš sakyčiau, būtų labai sveika, kad valdytų žmogus iš visai kitos srities, pvz. Lietuvos gėjų lygos (LGL) vadovu būtų tradicinės orientacijos vyras.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąKodėl tam tikroms įstaigoms ar organizacijoms vadovauja tokie žmonės? Pvz. visuomet būna pasipiktinimo, kai sveikatos apsaugos ministru norima skirti ne mediką.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Galvojau gal šiaip mergina, whatever. Gal kokia influencerė ar dar kažkas.
Nusprendžiau įvykdyti paiešką randant šaltinį, tai rado tik iš serijos p...ūcha. Saugi paieška išjungta.
Tolesnių žingsnių nedariau
Beje dabar žiūriu nuotrauka ir su watermark. Gal geriau nesigilinsiu.Paskutinis taisė PoDV; 2022.08.26, 00:04.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąO aš sakyčiau, būtų labai sveika, kad valdytų žmogus iš visai kitos srities, pvz. Lietuvos gėjų lygos (LGL) vadovu būtų tradicinės orientacijos vyras.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimą
Iš kelinto interneto čia ištraukei?
Galvojau gal šiaip mergina, whatever. Gal kokia influencerė ar dar kažkas.
Nusprendžiau įvykdyti paiešką randant šaltinį, tai rado tik iš serijos p...ūcha. Saugi paieška išjungta.
Tolesnių žingsnių nedariau
Beje dabar žiūriu nuotrauka ir su watermark. Gal geriau nesigilinsiu.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimąPer giliai kapstote, ponas. Keli raktiniai žodžiai, ir googlas išmeta merginas pagal Tomizmo elgesį ir aprašymą (kokia mergina jis būtu).Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
Pas mane plaukai juodi, tai nepataikė. Bet jeigu nusidažyčiau, tai gal būtų panašumo. Šiaip graži merga, man garbė būti tokia. Šlaunelės dailios, kaip mano.
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąRealiai tai ir dabar niekas netrukdo... Grožio idėja!
Žavus blondinas padarys romantišką masažą žvakių šviesoje.
Comment
-
Parašė RokasLT Rodyti pranešimą
Per giliai kapstote, ponas. Keli raktiniai žodžiai, ir googlas išmeta merginas pagal Tomizmo elgesį ir aprašymą (kokia mergina jis būtu).
Mano gyvenimo patirtis byloja, kad moksliukės, ypač jei prižiūri mitybą, tai labai griežtos mano sielai, nors irgi norėtųsi pabendrauti apie pasaulį Tomizmas PoDViliukas stiliumi, bet gal joms neįdomu arba erzina.Paskutinis taisė PoDV; 2022.08.26, 14:16.
Comment
-
Ar jums neatrodo kraupokai tas vaizdelis, kuomet tėveliai su dviratukais nusprendžia pavėžinti dar visai mažučius nevaikštančius savo vaikučius? Nu pasisodina už savo nugaros į tokią pritvirtintą kėdutę ir pirmyn. Taigi o jei tas dviračio vadeliotojas nuspręstų pagadinti orą, taigi visa smarvė tam vaikui tiesiai į nosį...
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąTaigi o jei tas dviračio vadeliotojas nuspręstų pagadinti orą, taigi visa smarvė tam vaikui tiesiai į nosį...
Tai tas pabezdėjimas jaučiu būtų tik koks max 5% problemos, kurią keltų ši problema.
---
Beje, ar mėgsti važinėtis dviračiu?
Comment
-
Parašė PoDV Rodyti pranešimąBeje, ar mėgsti važinėtis dviračiu?
Comment
-
Parašė digital Rodyti pranešimąAr mėgsti bezdėti važinėdamas dviračiu?
Nedidelis, bet realiai irgi jėgų švaistymas
Comment
Comment