Šustauskas man labiau labai juokingas su savo pasisakymais apie homoseksualius asmenis. Jo vertybės kaip kokio alkoholiko jūreivio - duoti į snukį ir pan.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąŠustauskas man labiau labai juokingas su savo pasisakymais apie homoseksualius asmenis. Jo vertybės kaip kokio alkoholiko jūreivio - duoti į snukį ir pan.
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
Jis ir yra alkoholikas jūreivis. O ka manai apie Gabrielių Lansbergi?
Savivaldybių tarybų, Europarlamento. Man jis "nuostabus" 4 vaikučių tėtis. Visi jie turi po antrą vardą, kuris kažkoks labai mandras, pvz. Konstantinas-Vilhelmas. Jei prasidėtų karas, tai per žinias jačiu išgirstume "URM ministras GabLandsbergis su vizitu lankosi JAV", t.y. faktiškai pabėgo, gelbėdamas savo turtą. Bet va po Zelenskio kartelė bus iškelta aukštai, jokios kitos šalies vadovas nelabai norės būti tuo nupiepėliu, kuris prasidėjus karui mauna iš savo šalies į ten kur saugiau. Gal dėl valdymo kartais pasitaria su savo seneliu...
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO kaip Maldeikiukas su Povilioniuku?
- 1 patinka
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąJo vertybės kaip kokio alkoholiko jūreivio - duoti į snukį ir pan.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
O tai brutalūs mačio nėra sexy? Būčiau mergina, tai duočiau nedraugavus
Nebent domina venerinių ligų simptomatika.
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąVisi jie turi po antrą vardą, kuris kažkoks labai mandras, pvz. Konstantinas-Vilhelmas.
Comment
-
Parašė Tikras architektas Rodyti pranešimąAr jau tikrai? Nusigėrusiam seniui, kuris turbūt su visomis bufetininkėmis ir jų dukromis nuo 1960 permiegojo, o gal net ir jų vyrais.
Nebent domina venerinių ligų simptomatika.
Parašė PoDV Rodyti pranešimą1945-195x m. gimę daug kas turi mandrus antrus vardus. Kažkokia buvo mada prie Stalino. chem. dr. Jonas Justicijus Nalivaikevičius, vairuotojas Petras Nolicifacijus ir pan.Snowflakes will attack U <3
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąO kaip Maldeikiukas su Povilioniuku?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimąo tave islaiko artimieji ar valstybe?
O gal kas žinote, iš kokios šalies kilo toks dalykas kaip mokėjimas už butą? T.y. visų tų sąskaitėlių pildymas, skaitliukų rodmenų surašymas, įskaitant mokesčius už liftą, šiukšlių išvežimą ir t.t. Kažkodėl man atrodo, jog iš Kirgizijos (labiau posovietinės, maždaug (1990-2010 laikotarpyje, ir iš ten paplito po pasaulį).
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąBet papildomai mokėti irgi nieko nereikia. O kodėl mokate pats? Irgi niekur nedirbate/nesimokote?
Comment
-
Parašė liutass Rodyti pranešimą
nedirbu jau kokia 10 metu
Comment
-
Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
O kuo užsiimate? Man apie jus mintyse susidarė toks vaizdas, kaip ir apie vieną kaimynystėje esančiame pastate dirbantį sargą, pas kurį kartą planšetiniame kompiuteryje pamačiau lenkiškai įjungtą g*jų p0rną...
Comment
Comment