Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Ten kur apdegė ta šiukšlių perdirbimo gamykla, sako, jog galimai sudegė ir ta novatoriška atliekų skaidymo musių lervomis, laboratorija. Aš jiems rašiau paklausimą, kaip jie užtikrina, kad tos musės netyčia nepaspruktų ir nenusiaubtų miesto, pateikdamas palyginimą, jog Černobylio AE avarija irgi įvyko dėl darbuotojo klaidos, mygtuko paspaudimu. Tai jie man nieko neatrašė. Gal čia suveikė, sugrįžo karma jiems už manęs ignoravimą? Aišku, kad sutriko atliekų perdirbimas, tas nėra gerai, bet tokio paties ar panašaus likimo (bankroto?) galėčiau dar palinkėti eilei statybų ir logistikos sektoriaus įmonių. Pirma, abi šios sritys garsios tuo, kad jose jau daugelį metų nekyla algos, nes vietoje padoraus atlygio mokėjimo saviems, jie geriau prisamdo visokių rūsky myr pasaulio atstovų, kurie dirbs už mažiau, bet tas "mažiau" jų akimis vis tiek bus gerooookai daugiau, nei varganos algelės jų nuskurdusiose tėvynėse. Antra, abi šių sričių įmonės irgi kala ignorą mano paklausimams, kur logistų nepaliaujamai klausinėju, nuo ko priklauso su kokios šalies numeriais bus krovinio paimti atvykęs vilkikas ir kas tai lemia, o antrųjų - kaip jie grynindami juodus pinigus 100+ darbuotojų brigados algoms vokeliuose sugeba nenusausinti viso miesto bankomatų tiek, kad jie liktų tušti. Iš kur jie prisigrynina tiek daug, kad užtektų padalinti visiems darbininkams, žinant, kad tokių neskaidrių darbdavių yra visa eilė. Kaip ir po kiek jie turi nuimti nuo vieno bankomato, kad užtektų visų savo pavaldinių mėnesinėms algoms? Ar grynindami tokiais kiekiais jie neištuština viso aparate esančių pinigų kiekio? Kas į tai atsakys? Stoti į universitetą dėl tokios smulkmenos sužinojimo neapsimoka. Būsiu "vieno klausimo studentas" panašiai kaip A. Nedzinskas ar La!svės partija - 1 (o gal 2) klausimų Seimo narys/2 klausimų partija.

Comment

O už ką taip madinga nekęsti konservatorių? Ką jie realiai blogo yra padarę šaliai? Taigi savo skelbime, kuriame raginama skirti 1,2 % GPM, buvo parašyta, kad "Nuo Sąjūdžio laikų TS-LKD dirba Lietuvai Tėvynei".

Comment

Working...
      X