tikrai
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Spustelkite šią google paieškos nuorodą:
https://www.google.com/search?q=aula...t=gws-wiz-serp
Comment
-
Pala, bet anksčiau jūs spausdavote visas mano siunčiamas nuorodas. O reklamos Youtube yra jau senokai. Kitaip nepamatysite video, jei neišžiūrėsite tų 5 sekundžių. Galite visko neklausyti, užtenka atlikėjo ir dainos pavadinimą pažiūrėti ir tiek.
O ten kur pralošėme tas Eurobasket2011 ketvirtfinalio rungtynes makedonams, ten likus 0,5 sekundės vienu metu kamera nukrypo į jų trenerį Mariną Dokuzovskį. Jis su viena ranka parodė tokį judesį, taip delnu į išorę, nuo savęs stūmė tą ranką į šoną tokiu puslankiu. Aš negalėjau perskaityti iš jo lūpų, et kaip jūs galvojate, ką aš pamaniau, kad jis ten sako savo žaidėjams. Tiksliau, konkrečiai - vienam žaidėjui.
Galiu atsiųsti video, bet turbūt nežiūrėsite, tai tenka žodžiais aprašinėti tai, ką mačiau.
Comment
-
Ten likus 0,5 sekundėms laikas buvo sustabdytas, nes Jasaitis, nepakabinęs dvitaškio iš nuotole vidutine, prasižengė prieš kamuolį atkovojusį Ilievskį. Tai Ilievskis turėjo mesti 2 baudos metimus. Tai treneris ko gero taip numodamas ranka jam norėjo pasakyti, kad antrąjį metimą reikėtų specialiai pramesti (ką jis vėliau ir padarė). Nujaučiate, kodėl?
Comment
Comment