Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

tai nukencia rajono teisingumas dabar

Comment

Tai labai norėčiau grįžti, jei tik rastųsi koks mecenatas, kuris priims mane į savo būstą. Iš senelio duodamų šlamančių galėčiau kokius porą šimtukų simboliškai numesti kaip dėkingumo už priėmimą, ženklą. Buvo keletas žmonių, kurie nepaisant mano stukalinimo, geria su manimi sutarė, pasisveikindavo, kartais pakalbindavo kažką daugiau.
      O kaip galvojate, pagal kokią sireną būdavo išlūzinami tie KET pažeidėjai mano dėka? Nu kai jie gaudavo skambutį iš policijos su prašymu perstatyti mašiną ir informuojami, kad bus surašytas protokolas, kokios Europos šalies miesto arenos sirena geriausiai tinke skimbtelėti to baudos gavimo fone?

Comment

italijos?

Comment

Kokio miesto? Milane vienokia, Sienoje, Florencijoje ar Desio - dar kitokia. Ar tai sakyčiau, gal ta Zagrebo, kur buvo per 2010 m. Adrijos krepšinio lygos (ABA) finalą, kur Cibona išsiveržė į priekį ir šeimininkai jau džiūgavo, po aikštę pasipylė lakstyti pašaliniai asmenys ir tuomet Partizan kone iš pusės aikštė paleido šūvį ir laimėjo.

Comment

desio

Comment

A, ta kur ištriesdavo, ištrykšdavo varžovus, kai šeimininkų komandą treniravo dabartinis Žalgirio strategas Andrea Trinchieri. O jums Kaune, kai Žalgiris dar lošdavo Halėje, labiau patikdavo tenykštis sirenos garsas kur kaip švilpukas, ar dabartinės arenos Nemuno saloje boileriai ir broileriai bei jų modifikacijos, pasirodančios kas keli metai?

Comment

svilpukas

Comment

A, man tai labiau tiura liura

Comment

Aš su ta slapta informacija tokį pasilyginimą turiu, kad dabar va baisiuosi, kad tie "radijo dažnių ir šaukinių naudojimas karo ar nepaprastosios padėties atveju", tai jaučiu kai kas nors iš turinčių priėjimą prie tokių duomenų žmogus tyliai pakviestų mane prie kompiuterio ir pirštu tarsi baksnotų į kompiuterio ekraną, kad maždaug va, čia yra tik tas, tas ir anas, nieko ypatingo. Tai lygiagrečiai su tuo aš įsivaizduoju, kaip tas mums su KUHN smulkintuvu pievą skrosdavęs Virgis nusiveda mane prie veikiančio smulkintuvo ir kažką pirštu baksnoja į tą po apsaugomis paslėptą pliekiantį peilį, kad va, jis čia veikia va taip (ten tie plaktukiniai peiliai, kai greitai sukasi, jie taip tarsi slankioja iš vieno šono į kitą).

Comment

Kaip prasides karas tu nelabai ka spesi suzinoti

Comment

Įdomu, gal Tutkus man papasakotų? Jis gi buvęs kariuomenės vadas, na dabar "nusivažiavo" iki vos ne girtuoklio ar vatniko (kandidatavo į Vilniaus merus su Regionų partija, paskui bandė į prezidentus, bet pritrūko 200 parašų, paskui į Seimą su "Taikos koalicija" - irgi nepaėjo).

Comment

Tutkus turi ginkla, gales bent nusisausti

Comment

Na tiesiog įdomu, kaip ten išdėstyta informacija apie jų naudojimą, kaip ten viskas gali būti surašyta, ar yra kokie tų šaukinių pavadinimai kas kaip vadinamas ar ten tik bendros instrukcijos ar kas.

Comment

Viskas nereikalinga

Comment

Kodėl? Nes nieko neliks, visi mirsim, ar ne?

Comment

Žinoma

Comment

Bet šiaip tiesiog įdomu, dėl ko visi tie dalykai, planai, skaičiai yra įslaptinti? Kaip suprasti, kad jų atskleidimas gali sukelti pavojų šalies suverenitetui?

Comment

Kad lėšas įsisavinti

Comment

O tai pamėginsite užgrobti perėją kai patrauksite Ožeškienės link? Turiu omeny ne kai pėstieji dar eina - kol jiems žalias stovite prie stop linijos, bet kai pėstiesiems jau užsižiebia raudonas ir tampa aišku, kad dabar jau jums pirmenybė bus judėti, tai galite biški pariedėti taip, kad jūsų ratai užslinktų, užstotų perėją, taip parodydamas likusiems, kad "nespėjot pereiti tai nespėjote - dabar jau jūs lauksite prie raudono - aš savo raudoną atkentėjau ir dabar jau man degs žalias!".

Comment

Nemeginsiu

Comment

Working...
                                          X