Sakėte, kad gamina žiauriai skaniai.
Bet ten kur tame lauke presavo Stasei šieną pagal Butkutės dainą perdarytą dainą, tai kai tas pats traktoristas presavo mūsų lauke paruoštą šieną (kurį paiėmė kažkas iš aplinkui gyvenančių ūkininkų), aš pagal išvaizdą jį praminiau Skardžiumi.
Duona labiau žmonių maistas. Dar gal alaus gyvūnams pasiūlykite. man tik įdomiai atrodo, kai žmogus vedžiodamas šunį, rūko. Tai kodėl šuniui neduoda patraukti, gal tam irgi įdomu, kas per dalykas ta cigaretė.
Kodėl? Na, kažkiek sutikti gal ir būtų sveika, bet ką tu žinai, gal kokius vienišus senukus gyvūnėliai gelbsti nuo depresijos, leidžia pasijusti kažkam reikalingu?
O už ką jei mane prakeikti? Kaimynai tai galėjo, kad jų svečiai mano dėka gaudavo baudas. Bet ar tai ne gyventojų pareiga pirmiausia atvykstančius svečius instruktuoti apie gatvėje esančius draudžiamus kelio ženklus, ir tik tuomet eiti prie savo reikalų dėl ko ten atvažiavo vieni pas kitus?
Čia nėra labai ko, be to, iš 6 aukšto sunkiau vadovauti, nes tektų laipioti laiptais arba važiuoti liftu bijant jame užstrigti. Ten gyvendamas 1 aukšte natūraliai pasijunti visos gatvės caru.
Comment