Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

kada zmogus skaitosi girtas?

Comment

Kai išgeria alučio.

Comment

tada negirtas

Comment

O ką žmona duoda valgyti?

Comment

ko noriu

Comment

Sakėte, kad gamina žiauriai skaniai.
              Bet ten kur tame lauke presavo Stasei šieną pagal Butkutės dainą perdarytą dainą, tai kai tas pats traktoristas presavo mūsų lauke paruoštą šieną (kurį paiėmė kažkas iš aplinkui gyvenančių ūkininkų), aš pagal išvaizdą jį praminiau Skardžiumi.

Comment

kam tas sienas stasei?

Comment

Nu ji laikė kelias karves man rodos, tai ruošėsi, kad būtų kuo jas šerti žiemą.

Comment

o duona ne geriau?

Comment

Duona labiau žmonių maistas. Dar gal alaus gyvūnams pasiūlykite. man tik įdomiai atrodo, kai žmogus vedžiodamas šunį, rūko. Tai kodėl šuniui neduoda patraukti, gal tam irgi įdomu, kas per dalykas ta cigaretė.

Comment

duona visu maistas. Kiaules tai tik zmoniu ir vilku maistas.

Comment

O augintinio laikymas daugiabutyje - tai sveikata?

Comment

tai protine negalia

Comment

Kodėl? Na, kažkiek sutikti gal ir būtų sveika, bet ką tu žinai, gal kokius vienišus senukus gyvūnėliai gelbsti nuo depresijos, leidžia pasijusti kažkam reikalingu?

Comment

senukus ju vaikai turi gelbeti

Comment

O kaip manote, kas mane taip prakeikti galėjo, kad likimas (mama?) išrinko namus būtent tokioje miesto vietoje ir tokiame aukšte?

Comment

tai mama gal?

Comment

O už ką jei mane prakeikti? Kaimynai tai galėjo, kad jų svečiai mano dėka gaudavo baudas. Bet ar tai ne gyventojų pareiga pirmiausia atvykstančius svečius instruktuoti apie gatvėje esančius draudžiamus kelio ženklus, ir tik tuomet eiti prie savo reikalų dėl ko ten atvažiavo vieni pas kitus?

Comment

o naujam bute irgi stukalini?

Comment

Čia nėra labai ko, be to, iš 6 aukšto sunkiau vadovauti, nes tektų laipioti laiptais arba važiuoti liftu bijant jame užstrigti. Ten gyvendamas 1 aukšte natūraliai pasijunti visos gatvės caru.

Comment

Working...
                                          X