Kasciunas
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Buvau pranešęs policijai, kad suveikė jo automobilio signalizacija - pats stovėjau lauke, tai iš nieko ėmė ir pradėjo pypsėti. Tai tas atėjo ir pradėjo meluoti, kad pas jį jos nėra - tik imobilaizeris. Bet tikrai girdėjau, gal net iki šiol turiu įrašęs. Nors bauda už tai nebuvo skirta (reikia įrodymų), jis vis tiek buvo nepatenkintas, sako kad ieškau prie ko prisikabinti. Bet taip nėra, aš ten norėjau būti kaip gerasis tėvelis ar draugas gyventojams, kaip paslaugusis dėdė aptarnaujančio transporto vairuotojams ir kaip saulės spindulys tarptautinei bendruomenei!
Comment
-
a?? Nu tai čia ne pirmas atvejis, kai žmogus man meluoja, kad pas jį automobilyje nėra signalizacijos.
Paskui pro mane praeidama kita kaimynė sako "Skundi?". Sako "Visas namas jau šneka". Man tik keistas šitas lietuvių bruožas, kad vietoje to, kad pakalbintų mane patį, geriau patys ten uždaroje Facebook grupėje diskutuoja ir baisisi manimi. Tai ar sunku prieiti ir pasidomėti mano veikla iš pirmų lūpų, visa mano stovėsena rodė, kad aš atviras diskusijoms - niekada nebūdavau sukišęs snapo į telefoną - taip rodydavau, kad bet kas praeinantis gali manęs klausti to, kas jiems įdomu.
Comment
-
Tai jie matyt irgi matė tik tai, ką matote jūs. O kaip taisyklingai laukti kaimo stotelėse prie žvyrkelių - jei stovėsi ant važiuojamosios dalies, su ilgais riestais klounų batais, mikriukas užvažiuos tau per kojas, o jei ant žolės - vasarą gali prisirinkti erkių. Kaip čia laukti vat šitoje vietoj?
https://www.google.com/maps/@55.6424...oASAFQAw%3D%3D
Comment
-
Va kai autobusas stovi aikštelėje ir į jį sulipę žmonės, kol autobusas dar stovi išjungtu varikliu, iškart sulenda į telefonus, man mintyse tai pailiustruoti tinka dar muzikinis intarpas prieš priedainį "Ty-tiririm" iš dainos "Skinsiu raudoną rožę". Tie tolimųjų reisų keleiviai, sulindę kaip zombiai į telefonus tarsi uždega, užkuria, prikelia pasaulį.
Comment
-
Aš tai žiūriu pro langą, man tuo ir patinka keliauti autobusais, kad su akimis galėčiau gerti visą kelio vaizdą ir į laukus į abi puses. O įsivaizduojate, kaip atrodo šieno presas, su kuriuo Stasei presavo šieną skambant tai Lietuvos vyrų krepšinio rinktinei į 2010 m. pasaulio čempionatą Turkijoje palaikyti-išlydėti sukurtai dainai, kuri perdaryta pagal Butkutės dainą?
Comment
Comment