O kodėl jos mama neišsikvietė į savo automobilį pašnekėti bent dalies tų blogai besimokančių klasiokų, kad anie pasiaiškintų ir imtų pavyzdį iš Dominykos?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Iš labai populiarios itališkos dainos žodžiai, kaip juos savo ausimi girdėjau 2010 m., kai neturėjau interneto ir galimybės pagooglinti. Čia lenkiška tos dainos versija - ji galėtų būti kaip sveikinimas visoms Europos keliuose besimalančioms fūroms su PL numeriais ir jų vairuotojams.
https://www.youtube.com/watch?v=-At0acsEY9k
Comment
-
Aš Lietuvoje matydamas lenkų fūristus, tiksliau, būtent tas 3 puspriekabės ratus, prilipusius vieną šalia kito, aš mintyse iškart pagalvoju apie Vilniuje, NATO summite dalyvavusią jų prezidento žmoną Agatą Kornhauser - Dudą. Tokia inteligentiška ir kilminga ponia... ir tokie nemandagūs jos tautiečiai fūristai. Kodėl ji su jais nesusitvarko, ar jai nerūpi?
Comment
-
Čia mano sapnai. Pirmąjį sapnuoju nuo gilios vaikystės, gal darželio laikų. Antrasis siejamas su mano trauma, kai aną vasarą teko išsikraustyti iš gatvės, kur turėjau užsiėmimą. Trečiasis - 2023 m. pavasarį, kai po to skandaliuko dėl dovanos tam klasiokui, pradėjau mąstyti apie tą močiutės kaimą ir galvojau, kad susitikus paprašysiu jo, kad jis su savo mašina mane ten ištremtų - tenai pasilikčiau amžinai, gan tolokai nuo Vilniaus ir nebebus pagundų ateiti prie jo namų.
Comment
Comment