Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

O kodėl jos mama neišsikvietė į savo automobilį pašnekėti bent dalies tų blogai besimokančių klasiokų, kad anie pasiaiškintų ir imtų pavyzdį iš Dominykos?

Comment

Gal durna buvo

Comment

Žaneta durna? Jums viskas gerai, kad tokias mintis kepate?
        O kas yra Zulė (Zūlia)?

Comment

As tik klausiu, juk nepazystu jos
          koks nors krepšininkas?

Comment

Čia vardo Julija trumpinys kiek žinau - Zulė.
            O iš kur tas "kori nakori, nakorė vikaaaaaa".

Comment

Gal is paukščių fermos?

Comment

Iš labai populiarios itališkos dainos žodžiai, kaip juos savo ausimi girdėjau 2010 m., kai neturėjau interneto ir galimybės pagooglinti. Čia lenkiška tos dainos versija - ji galėtų būti kaip sveikinimas visoms Europos keliuose besimalančioms fūroms su PL numeriais ir jų vairuotojams.

https://www.youtube.com/watch?v=-At0acsEY9k

Comment

Reklamos, tad…

Comment

Aš Lietuvoje matydamas lenkų fūristus, tiksliau, būtent tas 3 puspriekabės ratus, prilipusius vieną šalia kito, aš mintyse iškart pagalvoju apie Vilniuje, NATO summite dalyvavusią jų prezidento žmoną Agatą Kornhauser - Dudą. Tokia inteligentiška ir kilminga ponia... ir tokie nemandagūs jos tautiečiai fūristai. Kodėl ji su jais nesusitvarko, ar jai nerūpi?

Comment

Nerupi matyt

Comment

Įdomu, kodėl? Ką mūsų Nausėda galvoja apie vilkikus su balninėmis puspriekabėmis? Jis, kaip ekonomistas, turbūt mąsto, kad tai, kad tai mūsų ekonomikos varikliukas ir jų totaliai uždrausti negalima net žinant faktą, kad kone pusė jas vairuojančių diedų - su žalingais įpročiais.

Comment

Gal jai nelabai rupi?
                          turbut taip

Comment

cheboletta - kas tai ir kur man matyta?

Comment

Kazkokia vidinė smegenų juostele gal

Comment

Čia prabėganti reklama krepšinio aikštelės atitvaruose tuose. Italijoje, Desio arenoje, kur namų rungtynes žaisdavo Cantu "Bennet" (vėliau - Mapooro) komanda. Iš logotipo man pasirodė, kad jie teikia kažkokias mobilaus ryšio perdavimo paslaugas.

Comment

Gal

Comment

"Garbės tiltas", "Liepsnojantis oranžinis vakaras", "Pūkuota Širvintos upės paupio naktis". Kas tai?

Comment

tavo romanai?

Comment

Čia mano sapnai. Pirmąjį sapnuoju nuo gilios vaikystės, gal darželio laikų. Antrasis siejamas su mano trauma, kai aną vasarą teko išsikraustyti iš gatvės, kur turėjau užsiėmimą. Trečiasis - 2023 m. pavasarį, kai po to skandaliuko dėl dovanos tam klasiokui, pradėjau mąstyti apie tą močiutės kaimą ir galvojau, kad susitikus paprašysiu jo, kad jis su savo mašina mane ten ištremtų - tenai pasilikčiau amžinai, gan tolokai nuo Vilniaus ir nebebus pagundų ateiti prie jo namų.

Comment

daznai ten vaikstai?

Comment

Working...
                                          X