Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiaip nesąmonės ir kliedesiai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Atsimenu, kaip 7 ar tai 8 klasėje per lietuvių kalbos pamoką rašėme rašinį, kur mokytoja pradėjo diktuoti pradžią, o pabaigą reikėjo jau sukurti patiems. Tai ten buvau kažkas maždaug, kad atvažiavome automobiliu į mišką ir nuėjome grybauti,. Grįžę - netekome žado... Ir toliau reikėjo sukurti patiems. Tai aš parašiau, kad mūsų mašinoje sėdėjo Mindaugas Minedas Jonušas ir driftino. Aš savo rašiniuose jį esu minėjęs ne kartą, tai mokytoja jau sako, kad baigčiau jį minėti, nes jai jau sapnuojasi tas Minedas.

Comment

cia tas konsrevatorius?

Comment

Joa. Mano vienas nedaugelio džiaugsmelių, išlikusių šituose namuose - daryti čiukurovas, ypač - vonios patalpoje. Kai užsilankstau galvą žemyn-aukštyn. Esu ne kartą kiek stipriau stuktelėjęs į veidrodį. Otu būtų juoko, jei suskilęs išlakstytų į šalis. Beje, kaip supratote, čia butą mums nuomoja ne privatus asmuo, o įmonė. Mama pagal tai ir rinkosi butą, nes čia mažiau atrankos - tiesiog imi arba neimi.O jei nuomojiesi iš žmogaus (t.y. privačioje būsto nuomos rinkoje), tai ten reikia dar ir patikti šeimininkui - mamai gėda pasakyti, kad čia va esu 49 m. moteris, vilnietė ir su 25 metų sūnumi. "O tai kodėl vilnietė ir neturite nuosavo būsto?" "Kodėl sūnus gyvena dar ne atskirai?" "Nedirba?" "A kodėl nedirba, tai gal neįgalus?" Na ir t.t. O kai nuomojiesi iš įmonės, čia nieks tavo asmeniniu gyvenimu labai nesidomi.

Comment

o tai kodel nedirba, a?

Comment

Nes neranda tinkamo darbo. Domisi be galo daug skirtingų mus supančių sferų, kad sunku rasti nedominančią. Ir kaip viską suderinti? Smagu būti kokių fūristu ir taip aplankyti šalis, į kurias turistinę vizą gauti sunku (pvz. Turkmėnistaną), tačiau važiuodamas ir pakelėje matydamas besivoliojančias šiukšles, gi nestosi kiekvienos jų pakelti, nes vadybininkas spaudžia greičiau pristatyti krovinį. Tai va, norisi ir aplinką tvarkyti, ir važiavimo malonumą patirti ir dar daug visko. Sakau, žiemą susidomėjau VDTAT ir gamybos priežiūros skyriumi su Liu Šu priešakyje. O sekančią dieną mane jau domina kita valstybės paslaptis - IAE fizinė sauga. Dar vėliau - jau radijo dažnių ir šaukinių naudojimas. Poryt - kovos su terorizmu ir diversijomis operacijų planai. Na tai ką, man kas mėnesį lakstyti taip iš vienos darbovietės, iš vieno paslapčių subjekto į kitą, pakol susirankiosiu visas mane dominančias valstybės paslaptis?

Comment

eik i kariuomene, ten tokiu reikia

Comment

Ten maroziška aplinka, nepatempsiu aš, dar nušausiu kokį nors kolegą už tai, kad pavartojo rusišką ar lenkišką keiksmažodį. Vienu žodžiu, per inteligentiškų manierų ir mąstymo aš.

Comment

tai nieko, greita priprasi. Dabar ten turetu neblogai moketi. Maitinimas nemokamas, gyvenima nemokamas, daug siuksliu, kurias galesi rinkti, tai radio saukiniu, saugumo klausimas aukstumoje, visos tavo sferos. Net furu ten yra, manau

Comment

Šiukšlės tai turite omenyje vyrus, kurie diskutuodami būtina turi įterpti necenzūrinių žodžių/
                    Kokiais žodžiais užrašytumėte vandens nuleidimo unitaze garsą? Esu rašę prieš kiek mažiau nei 3 metus šioje temoje.

Comment

ne, tikras siuksles, cigareciu likucius visokius ir pan.
                      tevynessajungAAliEtuvoskonservaToooriai

Comment

Nu aš tai sakyčiau Dūlllllen-katedūllen bus
                        Sasnauskas tai sankauskas?

Comment

ai jo, sankauskas

Comment

O esate pakabinęs dvitaškį iš nuotole vidutine?

Comment

yra buve

Comment

Į kokį, 2021 m. išplitusį žodį panašus žaliai apibrauktas pavadinimas?
                                Attached Files

Comment

baklazanas?

Comment

akvaservis - antivakseris.

Comment

o jeigu nuo visko skiepyjasi, tik nuo covid ne, tai antivakseris?

Comment

Turbūt pagal tuos pažangiuosius Reddit konservatnikus.
                                        O kas čia, kažkuriame žemesniame Lietuvos krepšinio divizione yra atsilikėliško su laiko rodymu?
                                        Attached Files

Comment

nuliai ne vienodi?
                                          Pasiskiepyjai jau nuo tymu, nes arteja baisi epidemija?

Comment

Working...
                                          X