Atsimenu, kaip 7 ar tai 8 klasėje per lietuvių kalbos pamoką rašėme rašinį, kur mokytoja pradėjo diktuoti pradžią, o pabaigą reikėjo jau sukurti patiems. Tai ten buvau kažkas maždaug, kad atvažiavome automobiliu į mišką ir nuėjome grybauti,. Grįžę - netekome žado... Ir toliau reikėjo sukurti patiems. Tai aš parašiau, kad mūsų mašinoje sėdėjo Mindaugas Minedas Jonušas ir driftino. Aš savo rašiniuose jį esu minėjęs ne kartą, tai mokytoja jau sako, kad baigčiau jį minėti, nes jai jau sapnuojasi tas Minedas.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Joa. Mano vienas nedaugelio džiaugsmelių, išlikusių šituose namuose - daryti čiukurovas, ypač - vonios patalpoje. Kai užsilankstau galvą žemyn-aukštyn. Esu ne kartą kiek stipriau stuktelėjęs į veidrodį. Otu būtų juoko, jei suskilęs išlakstytų į šalis. Beje, kaip supratote, čia butą mums nuomoja ne privatus asmuo, o įmonė. Mama pagal tai ir rinkosi butą, nes čia mažiau atrankos - tiesiog imi arba neimi.O jei nuomojiesi iš žmogaus (t.y. privačioje būsto nuomos rinkoje), tai ten reikia dar ir patikti šeimininkui - mamai gėda pasakyti, kad čia va esu 49 m. moteris, vilnietė ir su 25 metų sūnumi. "O tai kodėl vilnietė ir neturite nuosavo būsto?" "Kodėl sūnus gyvena dar ne atskirai?" "Nedirba?" "A kodėl nedirba, tai gal neįgalus?" Na ir t.t. O kai nuomojiesi iš įmonės, čia nieks tavo asmeniniu gyvenimu labai nesidomi.
Comment
-
Nes neranda tinkamo darbo. Domisi be galo daug skirtingų mus supančių sferų, kad sunku rasti nedominančią. Ir kaip viską suderinti? Smagu būti kokių fūristu ir taip aplankyti šalis, į kurias turistinę vizą gauti sunku (pvz. Turkmėnistaną), tačiau važiuodamas ir pakelėje matydamas besivoliojančias šiukšles, gi nestosi kiekvienos jų pakelti, nes vadybininkas spaudžia greičiau pristatyti krovinį. Tai va, norisi ir aplinką tvarkyti, ir važiavimo malonumą patirti ir dar daug visko. Sakau, žiemą susidomėjau VDTAT ir gamybos priežiūros skyriumi su Liu Šu priešakyje. O sekančią dieną mane jau domina kita valstybės paslaptis - IAE fizinė sauga. Dar vėliau - jau radijo dažnių ir šaukinių naudojimas. Poryt - kovos su terorizmu ir diversijomis operacijų planai. Na tai ką, man kas mėnesį lakstyti taip iš vienos darbovietės, iš vieno paslapčių subjekto į kitą, pakol susirankiosiu visas mane dominančias valstybės paslaptis?
Comment
Comment