koks turningas?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
Chavroux - tai varškės pavadinimas, kurį mačiau ant pakuotės kaime. Ten močiutė sau buvo nusipirkusi, man nesiūlė. Ir su mama dar esame kelias vasaras buvę Klaipėdoje, ten keldavomės į Smiltynę, tai lipanti į keltą didingai nužvelgdavau į jo kvadrat-apvalioje kabinoje sėdinčius 3 keltininkus, kelto operatorius, kapitonu ar kaip jie ten vadinasi ir mąstydavau, ką jie valgys parėję namo. Gal Chavroux varškę ar kaip ji ten..
Comment
-
Dievulėliau, nu bet kokia gera čia tema. Gyvenime nebūčiau susapnavęs, kad užteks ryžto viešai užrašyti šiuos savo išgalvotus žodžius ar įžvelgtas sąsajas, ir svarbiausia, kad atsiras juos skaitančių ir komentuojančių žmonių. Reddit tai nieko vertas, ten būsi išvadintas šyzo-postu ir pan. epitetais.. Esu ten parašęs pranešimą, kuriuo pakviečiau prisijungti prie šitos temos, tai kažkas, gal permetęs akimis kelis puslapius, konstatavo: Autizmas klesti...
Comment
-
Taigi Blinkė. Sakėte, jums ji patinka. Savo rinkiminiais pažadais, ane?
O pamenate, ar buvo taip, kaip mano močiutė pasakojo, kad ta dainininkė Rūta Ščiogolevaitė vienu metu buvo kažkurio TV projekto komisijoje (ten, kur tau padainavus komentuoja, ką padarei ne taip), tai kaip močiutė pasakojo, kad ta Ščiogolevaitė apšaukė kažkokią tai mergaitę, tipo, kad blogai dainuoja ar pan.
Comment
Comment