tai tau baznycia tada, ten tokius garbina
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Šiaip nesąmonės ir kliedesiai
Collapse
X
-
O kaip taip gali būti, kad žmogus, išlipęs iš tarpmiestinio autobuso vienakryptėje netarifinėje stotelėje (tokioje, kur yra tik išlaipinimas vykstant pakeliui į stotį, bet kitoje gatvės pusėje nėra įlaipinimo vykstant iš stoties, iš miesto), kitą dieną lyg niekur nieko vėl laukia jau autobusų stotyje (nes mieste daugiau jokių nustatytų taškų įlipimui nėra)?
Comment
-
Pirmas - muzikinis intarpas, leidžiamas per 2010-2011 m. per Lietuvos ryto TV transliuotą pramoginę laidą "Burbulas", o antrasis - garsas, kai bėgėjasi šis troleibusas - su juo intensyviai važinėjau 2022 m. antroje pusėje. Tai mano aukso epocha, siejama su gyvenimu anuose namuose. https://transphoto.org/photo/1691752/
Comment
-
Nes per tą TV žaidimą ar kitą laidą per LRT buvo paminėta valstybė - Džibutis, tai mama kalbėdama pusiau su manimi, pusiau su televizoriumi, pasakė "Žibutis". Tai aš ją kiek piktesniu tonu užčiaupiau, nes ne pirmas kartas, kai ji mėgsta, atseit, su jumoru kažką tokio pakomentuoti. Aš tai laikau pasityčiojimu - ar tai būtų vietovė, ar asmenvardis.
Arba kai ji, viename straipsnyje, kaip asociatyvią nuotrauką, pamatė tokią, kurioje buvau užfiksuotas aš. Tai kai pradėjo klausinėti, pasakiau, kad ėjau prie matematikos egzamino (kurio pats nė nelaikiau). Tai mama, įsižeidusi, kad nepasidalinau, ką ten dariau, irgi kurį laiką nešnekėjo su manimi. Negi sakysiu, kad ėjau įteikti tam objektui voką su 20 eurų kaip bandymą nusipirkti draugystę už eurus?
Comment
-
Taip, viršuje būna parašyta - RIBOTO NAUDOJIMO. Tiesa, slaptumas pranyksta tuomet, kai tas užduotis visiems padalina, kai jos tampa atskleidžiamos. Ten sąraše 1 numeriu įrašytam kandidatui duoda pačiupinėti tą voką, ar jis nebuvo pažeistas, t.y. ar nebuvo sudaryta prielaida įslaptintos informacijos nutekėjimui.
O jūs kai gatvėje matote Maximos sunkvežimį (kur būna su raudona raide X), tai jūs lankydamasis parduotuvėje prie vitrinų ir matydamas išdėliotas prekes taip surišate mintyse, kad va, rūkantis vairuotojas tas prekes atvežė, o mes perkam?
Comment
Comment